Гороскоп по знаках Зодіаку на 9 березня. День добрих справ

Вівторок, 9 березня 2010, 08:53
Місяць в Козерозі. Зірки підтримують альтруїстичні пориви, допомагають тим, хто робить добрі справи або займається добродійністю.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Емоційний фон сприятливий, настрій буде рівним і навіть дрібні неприємності не виб'ють вас з колії. День підходить для спілкування з близькими, обговорення складних питань, подолання розбіжностей. Можлива перемога над власними слабкостями.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
День напружений і неоднозначний. Тельці сьогодні йдуть напролом, мало уваги звертаючи на інтереси і побажання інших людей. Перешкоди, що виникають на шляху, неабиякою мірою є наслідком вашого егоїзму. Зміните свою поведінку, і ситуація стане благопріятнєє.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Нудьгувати представникам цього знаку сьогодні не доведеться. На щастя, пригоди не покажуться утомливими: високий життєвий потенціал дозволяє не боятися перевантажень. Дуже вдалий день для вирішення питань, що стосуються вашого просування по кар'єрних сходах.

Рак (22 червня – 23 липня)
Сприятливий день для початку нових відносин. Людей, які з'являться на горизонті, ви оцінюєте цілком об'єктивно – а це означає, що розчарувань можна не побоюватися. Відкладете заняття, пов'язані з високим фізичним навантаженням: вам корисний спокійний відпочинок.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Реальний погляд на речі абсолютно необхідний для того, щоб оцінити можливості, що відкриваються перед вами. Не виключені нові знайомства, які сприятимуть кар'єрному зростанню і успіхам на діловому терені. Можливо також поліпшення фінансового положення.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День відрізняється сильним впливом позитивних тенденцій. Діви мають всі шанси добитися успіху в складних справах, подолати бюрократичні перепони. Дуже хороший день для відряджень і розважальних поїздок. Фінансова картина сприятлива.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День достатньо вдалий, хоч і неспокійний. На щастя, життєвий тонус високий, тому перевтома не загрожує. На другу половину дня можна планувати важливі зустрічі і відповідальні переговори: всі ваші документи будуть почуті опонентами.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Буде нелегко зберегти спокій в несподіваних і заплутаних ситуаціях, але для досягнення успіху це абсолютно необхідно. Ваші зважені рішення і обдумані вчинки підуть на користь. Можливе подолання розбіжностей з керівництвом.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День подарує немало приємних хвилин, проте не виключені і прикрі непорозуміння. На щастя, ви не відступаєте перед перешкодами, а долаєте їх і рухаєтеся далі – якраз такий підхід і сприяє успіху.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Доведеться зайнятися вирішенням особистих проблем. Не виключений конфлікт з людьми, які вам дорогі. Бажано не замикатися в собі. Чим щиріше і відкрито ви поводитиметеся, тим вище шанси на те, що складний день пройде без наслідків.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Дуже неоднозначний день. Успіхи і перемоги змінялися проблемами, і якщо перші в основному стосуються роботи або навчання, то другі нерозривно пов'язані з особистим життям. Шукайте підтримку у перевірених друзів або родичів.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Риби легко добиваються задовільного рішення важливих питань. Представників цього знаку відрізняє незалежність в думках і вчинках, яка дозволяє їм рухатися вперед. Успіхам сприяє також готовність до розумного ризику.