Гороскоп по знаках Зодіаку на 10 березня. Витрачаємо гроші з розумом

Середа, 10 березня 2010, 08:52
Місяць в Козерозі. День достатньо сприятливий, вплив негативних тенденцій даватиме про себе знати лише у сфері фінансів. Саме тому небажано укладати угоди, робити крупні покупки і інвестиції.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Слід мати на увазі, що для поїздок день не підходить. Хочете приємно провести час і уникнути проблем? Тримаєтеся ближчим до будинку, не покладайте надій на те, що зміна обстановки стане вирішенням всіх ваших проблем. У іншому ж день сприятливий, зірки протегують вам і в справах, і в особистому житті.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
День обіцяє успіхи на професійному терені. Гостре ділове чуття і практична кмітливість не підведуть представників знаку, дозволять їм знайти нових союзників і укласти вигідні операції. Легко засвоюється інформація, день підходить для навчання і наукових занять, проведення досліджень.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюкам буде нелегко порозумітися з улюбленою людиною. Цей день пов'язаний із загостренням давніх розбіжностей і появою нових. У професійній сфері ситуація складається сприятливіша. Тут вам не важко буде добитися успіхів, випередивши конкурентів. Вдалий день для поїздок і відряджень.

Рак (22 червня – 23 липня)
Зірки радять повернутися до раніше відкладених проектів – з'явилася можливість переглянути і реалізувати їх. Дуже хороший день для співпраці, проведення переговорів, пошуку нових партнерів. Можлива поява людей, які охоче виділять кошти на реалізацію якийсь вашої ідеї.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Непросто складаються відносини з коханою людиною. Самотні представники знаку, навпаки, можуть розраховувати на сприятливі зміни в особистому житті. Професійні перспективи дуже хороші. Можна коштувати довгострокові плани і шукати людей, які допоможуть вам в їх реалізації.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Достатньо сильний вплив позитивних тенденцій, і позначається це, в першу чергу, на перебігу професійних справ. Можна приступати до роботи над новими проектами, зокрема – масштабними і амбітними, такими, що вимагають пошуку союзників і залученню людей з боку.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Буде шанс піднятися по службових сходах, укріпити свій авторитет і випередити конкурентів. Проте діяти потрібно рішуче і швидко, так що не витрачайте часу дарма. Не виключені відрядження. Конференції, семінари і інші подібні заходи допоможуть знайти однодумців.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Позитивні тенденції вельми сильні. У професійній сфері їх вплив виражається в появі можливостей для реалізації якихось ваших давніх планів і ідей. Можна подолати багато препятствія, що довго заважали руху вперед, якщо призвати на допомогу нових союзників.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Вдалий і гармонійний день, що дозволяє добитися свого практично в будь-якій сфері життя, реалізувати свої плани і виконати бажання. Вам везе в справах, що вимагають творчого підходу і застосування фантазії, проте і тим, де потрібні тільки акуратність і посидючість, нерозв'язних проблем не виникає.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Сприятливий день, хоча скоріше спокійний, чим запаморочливо вдалий. У вас буде шанс знайти союзників, які допоможуть в реалізації сміливих ідей. Не останню роль в досягненні успіху зіграє те, що ви твердо стоїте на землі, не захоплюєтеся порожніми прожектами і повітряними замками.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Сильні позитивні тенденції, день обіцяє бути дуже вдалим. Вам не доведеться прикладати серйозних зусиль, щоб подолати перешкоди і реалізувати свої задуми. Дуже до речі опиниться допомога нових союзників, які охоче візьмуть на себе вирішення деяких проблем. Фінансова картина сприятлива.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День буде досить складним. Риби страждають від недоліку енергії і підвищеної сприйнятливості. Представникам цього знаку зірки радять уникати контактів з людьми, які не стримують своїх негативних емоцій. І, навпаки, суспільство персон життєрадісних, веселих і відкритих вам сьогодні абсолютно необхідно.