Астропрогноз на 10 березня. Не розтрачуємося по дурницях

Середа, 10 березня 2010, 09:00
25-й місячний день. «Аналіз». Місячна доба, що наступила, дасть можливість пізнати мудрість земного життя за рахунок роботи з своєю підсвідомістю.
гороскоп

У кожної людини є свій внутрішній голос – це розмовляє з вами янгол-охоронець, і в 25-у місячну добу його голос особливо сильний. Головна умова для його розуміння – тверда віра в себе, свої сили.

Робочий настрій вчорашнього дня переноситься і на сьогоднішній день. Остання перед молодиком гармонійна взаємодія Сонця і Місяця дає нам можливість благополучно закінчувати поточні справи, вносити останні корективи до їх організації. Час буде у великій ціні, не захочеться розтрачувати його по дурницях, тому люди будуть на подив пунктуальними і обов'язковими.

Сьогодні можна звернутися за підтримкою до авторитетних людей, до людей, наділених владою, для того, щоб благополучно вирішити різні організаційні, а також законодавчі питання. Тільки говорите по суті, по наперед підготовленому плану.

Увечері постарайтеся зрозуміти настрій жінок, що оточують вас. Не замикайтеся в собі і не відстороняйтеся, якщо побачите, що хтось з них потребує вашої підтримки.

У медичному відношенні доба пов'язана з раковинами вух, а порушення рекомендацій дня може привести до отитів і інших хвороб вух.

Із здоров'ям в двадцять п'ятий місячний день нічого не відбувається. Якщо ви хворіли, то ваше самопочуття залишиться тим самим, болі не посиляться, але і не підуть. Хоча, треба сказати, для нетрадиційних цілющих практик це найвдаліший і сприятливіший час, особливо тих, які активно використовують воду, наприклад, водолікування. Увечері прийміть ванну і бажано з травами. Деякі астрологічні школи попереджають про те, щоб не починати цього дня приймати нові ліки.

У одязі переважні білі, жовті і рожеві забарвлення. Виключите чорні, сині і коричневі тони.

Камінь дня – тигрове око (оберігає від крадіжок і травм), котяче око – хризоберил (оберіг від поганих людей).

Гороскоп по знаках Зодіаку читайте ТУТ.