Гороскоп по знаках Зодіаку на 11 березня. Групуємося в команду

Четвер, 11 березня 2010, 08:58
Місяць у Водолії. Відповідний день для спілкування – як ділового, так і дружнього: формування альянсів, підбору команди для вирішення важливих завдань.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День обіцяє вдалі збіги і сприятливі збіги обставин. Проте можуть виникнути і проблеми – в основному, тому, що вони багато уваги приділяють власним бажанням, і мало – справі. Серйозно на професійні успіхи можуть розраховувати тільки ті, хто працює на себе.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Приводів скаржитися на життя не буде: для представників цього знаку день складається вдало. На роботі складаються обставини, в яких, проявивши цілеспрямованість і наполегливість, ви зможете піднятися по кар'єрних сходах або добитися істотного підвищення заробітної плати.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День нейтральний, проте на безмежне везення розраховувати не варто. Вірогідні розбіжності з керівництвом і діловими партнерами. Гострого протистояння вдасться уникнути, але деяка напруженість у відносинах залишиться надовго. Піднімуть настрій зустрічі з друзями.

Рак (22 червня – 23 липня)
Потрібно бути терплячими і серйозними: сьогодні зірки підготували немало випробувань. Долати перешкоди буде легше тим, хто готовий обговорити свої проблеми з союзниками і друзями. До речі буде і підтримка членів сім'ї, які сьогодні зрозуміють вас з півслова.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День підходить для поїздок, подорожей і світських розваг. Не виключені романтичні захоплення, проте характер вони носитимуть поверхневий. Сімейним Левам варто визначитися з пріоритетами: не ризикуйте тим, ніж дійсно дорожите, ради швидкоплинних емоцій.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День досить вдалий, хоч і не абсолютно безхмарний. Проблемною сферою сьогодні є ділові відносини. Розбіжності з керівництвом турбуватимуть вас не на жарт, якщо ви з самого ранку не виберете вірну тактику поведінки. Небажано обговорювати фінансові питання.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Вплив негативних тенденцій позначається, в першу чергу, на ділових відносинах. Необхідно проявляти граничну тактовність, щоб уникнути конфлікту з керівництвом і колегами, не виявитися втягнутим в інтриги недоброзичливців. У іншому ж день нейтральний.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Доведеться потрудитися, щоб досягти поставлених цілей. Річ у тому, що ваші недоброзичливці діють рішуче і винахідливо. Якщо ви будете пильні, то напевно зможете обійти розставлені ними пастки. Небажано вступати у нові відносини будь-якого роду.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Достатньо комфортний день, що хоч і не дає повною мірою проявити свої неабиякі здібності. Представники знаку, готові піти в тінь і поступитися іншим головними ролями, опиняться у виграші, оскільки не зроблять серйозних помилок і не підставлять себе під удар.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Сьогодні у представників цього знаку є шанс навести порядок як в професійних справах, так і в своєму житті в цілому; можна позбавитися від всього зайвого, укріпити потрібні зв'язки, правильно розставити пріоритети. День обіцяє плідна ділова співпраця.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Бажано не відкладати в довгий ящик складні справи, що вимагають терпіння і концентрації уваги: сьогодні справитися з ними буде простіше, ніж в будь-який інший день. Стає можливим підвищення по службі, не виключено і отримання вигідної пропозиції про співпрацю.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Визнання ваших заслуг високопоставленими людьми напевно порадує. Проте поки йдеться лише про слова, а не про матеріальну винагороду або підвищення по службі. Колеги і підлеглі деколи можуть дратувати не на жарт, проте спільна мова з ними все ж таки вдасться знайти.