Гороскоп по знаках Зодіаку на 12 березня. День домосіда

П'ятниця, 12 березня 2010, 08:54
Місяць у Водолії. Це один з тих днів, які доводять, що удома, дійсно, і стіни допомагають. Складнощі можуть виникнути у мандрівників і тих, хто проводить багато часу в роз'їздах.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Можуть виникнути проблеми в роботі. Прагніть не сваритися з колегами, беззаперечно виконувати розпорядження керівництва і по можливості триматися в тіні. Сприятливий день для спокійної творчості, вивчення іноземних мов, виконання складних розрахунків.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Не дивлячись на деякі професійні проблеми, сьогодні можна добитися вельми значних успіхів. Вся справа в корисних зв'язках і умінні їх вчасно використовувати. День підходить для відвідин світських заходів, презентацій, семінарів.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Вірогідні успіхи в творчій діяльності, декілька складніше буде благополучне завершити поділа, що вимагають акуратності і зосередженості. Проте для цього буде потрібно завзятість, наполегливість, уміння протиставити себе таким, що оточує.

Рак (22 червня – 23 липня)
Цей день напевно порадує тих, чиї інтереси зосереджені у сфері особистих відносин, домашніх і сімейних справ. Старайтеся більше часу проводити з близькими людьми, віддайте перевагу відпочинку в їх компанії відвідинам галасливих вечірок.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Потрібно бути дуже розбірливими в контактах, оскільки саме від вибору партнерів (як у діловій, так і в особистій сфері) багато в чому залежатиме подальший розвиток подій у вашому житті. Є шанс створити команду, в якій ви будете головними.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Дуже сильний вплив позитивних тенденцій, цей день складеться вдало. Значних успіхів в роботі зможуть досягти ті, хто має справу з грошима, – як своїми, так і чужими. Вірогідні вдалі покупки, підходить день і для крупних інвестицій.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Непоганий день для роботи, хоча зірки радять, в першу чергу, займатися короткостроковими проектами. Можливість отримати негайний результат надасть на вас дію, що бадьорить, і надихне на подвиги. Вірогідне поліпшення фінансової ситуації.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Можливі фінансові втрати – представники цього знаку повинні бути економні і передбачливі. Не переоцінюйте свою інтуїцію: далеко не завжди до її підказок варто прислухатися. Романтичні відносини, що почалися цього дня, принесуть багато радості.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Вплив сприятливих тенденцій сильний, але, на жаль, не універсальний. Найбільш проблемними виглядають дві сфери – фінанси і ділові відносини. Справитися з труднощами в першій допоможуть розумна економія і відмова від необдуманих вчинків і виразів.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Доведеться самостійно вирішувати не тільки свої, але і чужі проблеми. Трудність ще і в тому, що що не завжди оточує буде до душі ваше втручання. Гніть свою лінію і йдіть тільки на ті поступки, які дійсно необхідні. Непоганий день для розваг.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Чекає рівний і спокійний день. Єдина сфера, в якій вас можуть чекати неприємності, – відносини з діловими партнерами. Потрібно вчасно позначити свою позицію, а також упевнено відстоювати її, навіть якщо вам запропонують піти на поступки.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День неспокійний і суперечливий. Успіх то посміхається представникам цього знаку, то відвертається від них. Проте не варто впадати в смуток: по-перше, у вас достатньо сил для того, щоб справитися з проблемами, а по-друге, поряд є люди, на допомогу яких можна розраховувати.