Астропрогноз на 12 березня. День розкріпачення

П'ятниця, 12 березня 2010, 09:00
27-й місячний день. «Розширення». З'явиться можливість по-новому поглянути на старі проблеми. Тому цього дня краще уникати нових підприємств і постаратися отримати максимальний результат від вже початих справ.
гороскоп

У цю добу йде процес отримання сокровенних знань. Вони зберігають в собі пам'ять про всі попередні місячні дні, про всі етапи еволюції душі, досягнуті раніше. Увесь світ бачиться взаємозв'язаним і взаємообумовленим. У цьому світі необхідно знайти самого себе, своє місце і передати те, що знаєте, іншим людям. Сьогодні можна дізнатися ту інформацію, яку ви давно шукали.

При проходженні Місяця по знаку водолія людям хоче внутрішня свобода і раськрепощенності. Емоції оживають, починають виявлятися відкрито і вільно. У цей момент ми не виносимо анінайменшого тиску на себе. Внутрішня незалежність – ось те, що стає головною цінністю для нас. Тепер нам хоче сам побалувати, і ми з легкістю дозволяємо собі це.

Головне в ці дні – не вдатися до анархії, не епатіровать що відверто оточують, намагаючись самостверджуватися у власних очах і бажаючи продемонструвати всім свою свободу і незалежність.

В дні водолія добре вдаються реформи, всілякі експерименти, можна братися за найризикованіші проекти. Успішно упроваджуються несподівані ідеї і нововведення. Отже можна ризикувати – ризик виправданий. Везе в азартних іграх і лотереях. У ці дні краще більше бувати на людях, в колі друзів, колег і знайомих.

У медичному плані стає уразливою нервова система, а також вени в області кісточок і ступні ніг. Використовуйте цей період для профілактики плоскостопості і варикозного розширення вен: зробіть масаж області кісточок, будьте схожим босоніж по нерівній поверхні.

Шкіра в цей період з легкістю звільняється від всього зайвого, щоб придбати свіжий і молодий вигляд. Добре піддаватимуться лікуванню шкірні запалення неінфекційного характеру, алергії, наслідку стресів тощо.

У одязі переважна строкатість і яскравість. Камінь дня – малахіт (захищає від стресів).

Гороскоп по знаках Зодіаку читайте ТУТ.