Астропрогноз на 13 березня. Влаштуйте сімейне свято

Субота, 13 березня 2010, 08:55
28-й місячний день. «Завершення». Місяць у Водолії, Рибах (з 20.48). Можливі несподівані зміни, які людина сама до себе закликає.
гороскоп

Якщо вчора ми зосереджено працювали, сьогодні хочеться з ким-небудь поспілкуватися. Привабливими стають люди, які підтримують наші інтереси, захоплення, хобі. Час любові, побачень, сімейних свят. Позитивні радощі терапевтично діють на організм.

У ці дні можливі несподівані зміни, які людина сама до себе закликає. Люди відчувають себе вільними і не бажають себе зв'язувати, не прагнуть давати обіцянок, укладати союзи.

Слід також пам'ятати, що накопичена в період Місяця, що росте, енергія залишилася небагато і витрачати її бездарно на дрібні побутові проблеми (сварки, лайку) не можна.

Цей період не призначений і для бурхливої активності, тому не рекомендується ухвалювати доленосні рішення суспільного значення (укладати брак, переходити на іншу роботу, міняти місце проживання тощо).

Проте, в цю місячну добу сприятливо набувати або продавати землю, нерухомість, можна зайнятися серйозною перебудовою будинку або почати капітальний ремонт.

У медичному відношенні слід берегти голову і стежити за артеріальним тиском. Дуже важливо берегти зір: краще трохи менше читати і не дивитися на яскраве світло.

Для зміцнення здоров'я і краси доцільно дотримувати дієту, стимулюючу функції виділень організму. Шкіра в цей період добре утримує вологу, тому добре подіють косметичні засоби з екстрактом алое, ехінацеї, морськими компонентами. Постарайтеся обмежити вживання лікарських препаратів.