Гороскоп по знаках Зодіаку на 17 березня. Відновлюємо зв'язок поколінь

Середа, 17 березня 2010, 08:54
Місяць в Овнові. Цей день не можна назвати безхмарним і виключно приємним. Складні ситуації не виключені як на роботі, так і вдома. У обох випадках вони будуть пов'язані з конфліктами між представниками різних поколінь.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Цей день відкриє цікаві можливості, пов'язані з розвитком ділових відносин. Ваше завдання – не змішувати особисте з професійним. Службовий роман може виглядати дуже принадно і спокусливо, але принесе він лише проблеми.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Сьогодні багато що вдаватиметься, з'явиться шанс знайти нових однодумців. Якщо ж ви за природою своєю схильні до неробства, не розраховуйте на прихильність зірок: вони допомагають виключно працелюбним представникам знаку.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Критика і необгрунтовані оцінки колег, керівництво і старших родичів сьогодні дратуватимуть вас не на жарт. Прагніть спокійно відноситися до того, що відбувається; якщо ви дасте волю відчуттям, уникнути конфлікту буде важко.

Рак (22 червня – 23 липня)
На початку дня доведеться зіткнутися з деякими труднощами. Подолати їх поодинці буде непросто, проте друзі і союзники охоче прийдуть до вас на допомогу. Поступово позитивні тенденції наберуть силу, ви відчуєте, що все йде на лад.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Представники даного знаку зможуть навести порядок в професійних і сімейних справах. Сьогодні вам буде неважко справити приємне враження на нових знайомих, що опиниться дуже до речі як з ділової, так і з особистої точки зору.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Доведеться немало часу і сил витратити на вирішення професійних проблем. Необхідно відстоювати свої інтереси. Не проявляйте надмірної гнучкості, інакше ви опинитеся в залежному положенні, і виправити цей буде дуже важко.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Сьогодні ви дієте рішуче, справляєтеся з професійними і особистими проблемами, подаєте хороший приклад представникам молодшого покоління і радуєте близьких своїми успіхами. Не виключено і нове романтичне захоплення.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Наступив момент, коли можна легко добитися блискучих результатів, потрібно лише вибрати правильний шлях до мети. Ви повні сил, енергійні, наполегливі. Все це означає, що жодна перешкода, що виникла на вашому шляху, не виявиться непереборною.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Будьте обережні в ділових відносинах: у вас багато заздрісників, до того ж вельми діяльних і винахідливих. У особистій сфері серйозних проблем не виникне, і дякувати за це варто вас: навіть у важких ситуаціях ви не втрачаєте оптимізму.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Багато Козерогів зможуть відкрити в собі несподівані таланти і здібності, які допоможуть їм піднятися по професійних сходах або вирішити особисті проблеми. Емоційний фон буде стабільним, ви збережете на важ день гарний настрій.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Вдасться взяти верх над недоброзичливцями, випередити конкурентів і укріпити свої позиції. Хоча день особливо хороший з професійної точки зору, в особистій сфері проблем теж не виникне. Тут події розвиваються відповідно до ваших очікувань.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День пов'язаний з виконання багатьох давніх бажань – у Риб буде предостатньо приводів для радості! Можливі успіхи в роботі, причому досягти їх вдасться без особливих зусиль з вашого боку: прігодятся старі зв'язки, та і особиста чарівливість зіграє не останню роль.