Гороскоп по знаках Зодіаку на 25 березня. Жертвуємо малим, щоб добитися успіху в головному

Четвер, 25 березня 2010, 08:28
День, що наступив, не буде ні важким, ні утомливим. Події його напевно порадують тих, хто готовий піти на невеликі жертви ради досягнення головної мети.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Вельми суперечливий день, не позбавлений неприємних сюрпризів. Дуже важливо стежити за своїм майном, дбайливо відноситися до дорогих речей. Грошові надходження можливі, проте отримані суми будуть не такі великі, як вам хотілося б. Наберіться терпіння: ситуація скоро зміниться до кращого.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Сприятливий збіг обставин допоможе знайти єдино вірне рішення складних питань, що турбували вас останнім часом. Можна займатися облаштуванням житла, купувати предмети інтер'єру і побутову техніку. Однак ці корисні заняття – не привід забувати про професійні проблеми.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Професійні перспективи дуже добрі, та й фінансова картина дуже сприятлива. З'являється можливість піднятися на новий щабель кар'єрних сходів і взяти верх над конкурентами. Реальний шанс покращити особисті відносини представиться тим, хто готовий пожертвувати своїми планами.

Рак (22 червня – 23 липня)
Зниження життєвого потенціалу призводить до того, що за професійні справи ви беретеся без ентузіазму. Про досягнення значних успіхів у такій ситуації говорити не доводиться. Постарайтеся не наробити помилок і стримати раніше дані обіцянки.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Представники цього знаку сповнені енергії, але не завжди в силах впоратися з нею. Утруднення в професійних справах можуть мати місце, якщо ви відмовитеся від допомоги, яку запропонують колеги та ділові партнери. Не варто думати, що ви втратите свій авторитет, якщо прислухатися до їхніх рекомендацій.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Обережність і пильність важливі надзвичайно, особливо це актуально для тих, хто планував займатися домашніми справами чи допомагати родичам. У питаннях, що стосуються майна та фінансів, ви можете покластися на свою інтуїцію – вона допоможе вступити правильно.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
З професійної точки зору день досить гарний. У складній ситуації ви будете на висоті, і напевно зможете не тільки знайти вихід з положення, а й надати допомогу колегам, які її потребують. Вдалим буде відвідування громадських заходів.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День незвичайний. З одного боку, він не позбавлений впливу негативних тенденцій, з іншого – у вас є можливість будь-яку подію обернути собі на користь, скориставшись допомогою союзників або ввівши в оману недоброзичливців. Розваги обіцяють бути різноманітними і приємними.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Непоганий день для розваг, причому найрізноманітніших. Якщо ж ви хочете провести день з користю, зосередьтеся на справах, які можна завершити швидко – за довгострокові проекти краще не братися. Особливої уваги вимагають романтичні стосунки.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Прагнення діяти рішуче похвально, але надмірна ділова активність загрожує проблемами. Пам'ятайте, що реалізовувати добре продумані плани набагато легше і приємніше, якщо у вас є надійні союзники. Прагнення покладатися тільки на себе і ні від кого не залежати може стати причиною проблем.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Життєвий потенціал дуже високий, представникам цього знаку не страшні перешкоди. Однак проблеми не виключені, і їх поява пов'язана, в основному, з невмінням правильно вибрати мету і зосередитися на її досягнення. Кращими помічниками для вас стануть близькі люди, вони ж дадуть тлумачні поради.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Не противитися творчим поривам і не бійтеся нестандартних рішень. Цілком імовірно, що у вас з'являться нові джерела заробітку – скромного, але стабільного. Завдяки умінню швидко приймати рішення ви зможете знайти вихід зі скрутної ситуації і вчасно прийти на допомогу людям, добробут яких для вас надзвичайно важливо.