Гороскоп по знаках Зодіаку на 1 квітня. Влаштуйте розвантажувальний день

Четвер, 1 квітня 2010, 08:58
Будьте пильні: здоров'я сьогодні може підкачати. Тому небажано займатися стомлюючої роботою, важкою фізичною працею.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Поїздки виявляться втомлюючим і навряд чи принесуть очікувані плоди, в іншому ж день обіцяє бути дуже приємним і цікавим. Не доведеться докладати значних зусиль для того, щоб домогтися успіхів у роботі або взяти верх над недоброзичливцями. У багатьох представників знаку з'являться нові захоплення, представники творчих професій приділять чимало часу рішенням найцікавіших завдань.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Слід подбати про своє здоров'я: можливо раптове погіршення самопочуття. Постарайтеся не випробовувати організм на міцність, утримайтеся від кулінарних експериментів та вживання спиртних напоїв. Ділова активність дуже висока, проте вам слід пам'ятати про те, що вирішувати всі проблеми самостійно немає необхідності – на брак помічників та однодумців скаржитися не доводиться.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Можливі проблеми в справах, навіть рішення звичних професійних питань може виявитися несподівано складним. Не втрачайте віри в себе: успіху можна досягти, якщо проявити ініціативу і відмовитися від традиційних шляхів. Можуть ускладнитися стосунки з діловими партнерами, в тому числі і давніми, перевіреними. Не поспішайте змінювати умови співпраці – найближчим часом суперечки зійдуть нанівець.

Рак (22 червня – 23 липня)
Події цього дня доведуть, що ви рухаєтеся у правильному напрямку, але зажадають переосмислення деяких важливих моментів. Прекрасний день для роботи, як творчого, так і рутинної. Ви легко адаптується, в будь-якій ситуації можете порозумітися навіть з самими вимогливими і негативно налаштованими людьми – це стане в нагоді на ділових переговорах і при обговоренні фінансових питань з керівництвом.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Спокійно завершуйте розпочаті справи, уникайте суєти і поспіху. Небажано давати обіцянки, брати на себе відповідальність за чужі вчинки. Ви вступите розумно, якщо дасте навколишнім можливість проявити ініціативу, виступити з пропозиціями. Шанси на успіх підвищаться, якщо ви прислухайтесь до порад представників старшого покоління. Джерелом приємних емоцій може стати нове романтичне знайомство.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
У всіх відношеннях сприятливий і вдалий день, єдине, що викликає занепокоєння – це зниження життєвого потенціалу. Дівам варто задуматися про відпочинок, скласти свої плани так, щоб уникнути надмірних навантажень і перенапруження. Не виключені цікаві пропозиції про співпрацю, можлива поява нових джерел доходу. У романтичних стосунках не варто поспішати.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Цей день не принесе очікуваних змін, але все ж таки дасть Терезам можливість зробити перші кроки у напрямку до поставленої мети. Важливо не переоцінювати своїх можливостей і спокійно приймати допомогу, яка, напевно, буде запропонована. Ще один значимий фактор – здатність вчасно визнати свої помилки і зосередитися на їх виправлення. Можливі цікаві поїздки.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День обіцяє бути цілком вдалим. Немає потреби робити рішучі дії, кидатися в бій з недоброзичливцями і конкурентами. Можна просто плисти за течією, насолоджуючись тими благами і радостями, які припасла для вас доля. Добре складаються стосунки з друзями, можна замислитися про початок спільного бізнесу або творчого проекту. Дещо складніше порозумітися з членами сім'ї.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День не дуже вдалий, однак наполегливі та цілеспрямовані Стрільці знайдуть спосіб офарбити його у приємні тони. Не розраховуйте на легкі успіхи в роботі – для досягнення поставлених цілей доведеться докласти зусилля, а швидко знайти добровільних і безкорисливих помічників навряд чи вдасться. Непогано складуться ділові поїздки, добре пройдуть презентації.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Можливі професійні проблеми, конфлікти з колегами, непередбачені ситуації. З-за виниклих труднощів доведеться відмовитися від реалізації перспективних проектів, повернутися до справ, що не викликають справжнього інтересу. Можна розраховувати на підтримку старих ділових партнерів, проте і вони керуються, у першу чергу, власними інтересами, що породить чимало розбіжностей.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День буде досить складним для тих, хто планує провести його в суспільстві малознайомих людей: незважаючи на те, що сьогодні ви чарівні і милі, нові відносини складаються нерівно, та і знайти спільну мову не завжди легко. В іншому ж ситуація складається цілком сприятлива, не буде недоліку у вдалих збігах та радісних звістках.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Сьогодні зірки, схоже, вирішили повчити представників цього знаку терпіння та розсудливості. Не намагайтеся керувати вчинками оточуючих, насаджувати свою точку зору – подібні дії спричинять за собою неприємні наслідки. Навіть якщо змін дуже хочеться, не виступайте їх ініціатором: дуже скоро настане момент, коли ви зможете домогтися свого без жодних зусиль.