Гороскоп по знаках Зодіаку на 6 квітня. Овни можуть знайти нову роботу, а Риби – нове кохання

Вівторок, 6 квітня 2010, 08:52
Картина дня сприятлива, можна розраховувати на вдалий збіг обставин, вирішення давніх протиріч.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Сьогодні ви в більшій мірі, ніж зазвичай, будете мати потребу в емоційній підтримці, спілкуванні з приємними людьми. Вірогідні значні успіхи в роботі, які допоможуть вам привернути увагу впливових людей. Є шанс отримати вигідні, хоч і вельми незвичайні, пропозиції про співробітництво – розгляньте їх серйозно, не виключено, що саме на новому поприщі ви досягнете значних успіхів.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Нейтральний, спокійний день. Не виключено незначне погіршення самопочуття, тому варто скоротити навантаження, знайти час для відпочинку і відновлення сил. Успіхам у роботі сприяє ваше вміння знаходити нових союзників, причому навіть серед людей, зовсім недавно зовсім не виявляли інтересу до ваших проектів. Можна починати нову справу, однак не варто дуже поспішати: у поспіху ви ризикуєте випустити з уваги щось важливе.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День досить напружений, нерівний. Близнюки метушливі і всюди, де з'являються, дивним чином сіють переполох і хаос. В результаті виникають проблеми в роботі, та й керівництво проявляє невдоволення вашою поведінкою. Спроби впоратися з якимись складними і відповідальними справами поодинці навряд чи увінчаються успіхом, тому вам варто пошукати помічників і союзників.

Рак (22 червня – 23 липня)
Зараз ви схильні надавати дуже великого значення дрібним невдач. Тим часом, сьогодні потрібно не корити себе за допущені в минулому помилки, а оглянутися навколо – є шанс домогтися успіху на зовсім новому поприщі! День підходить для навчання, підвищення кваліфікації. Крім того, можна купувати складну техніку – ви без праці навчитеся віртуозно нею користуватися!

Лев (24 липня – 23 серпня)
Цей день принесе Левам чимало проблем – втім, цілком нерозв'язних. Намагайтеся діяти послідовно, не кидайтеся з крайності в крайність: тільки так ви зможете домогтися поставленої мети. На жаль, досить вірогідні серйозні розбіжності з керівництвом і впливовими покровителями; багатьом Левам доведеться задуматися про те, чи варто взагалі далі мати справу з цими людьми.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Сильні позитивні тенденції, у Дів є шанс домогтися успіхів у роботі та змін на краще в особистому житті. При цьому не варто намагатися будь-яку ціну вирішити якісь складні проблеми – займайтеся тим, що дається легко, а все інше владнається само собою. Вдалий день для інвестицій, покупок, укладання угод. У вас буде можливість значно поліпшити своє фінансове становище.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День дуже вдалий і багатообіцяючий. Терези зможуть впоратися з професійними проблемами та заручитися підтримкою впливових осіб, а також знайти людей, які допоможуть втілити нові ідеї в життя. День підходить для відрядження або переїзду, а також ділових і особистих контактів з людьми здалеку. Сімейні стосунки гармонійні, спілкування з родичами не приносить неприємних емоцій.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Слід бути дуже обережними у вирішенні фінансових питань: день може бути пов'язаний з вельми серйозними втратами. В іншому ж ситуація складається досить вдало. У вас буде шанс проявити себе на роботі з кращого боку, знайти нових ділових партнерів або почати роботу над проектом, який принесе вам не тільки гроші, але і популярність.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Представникам цього знаку належить вирішити кілька складних проблем. Це потребуватиме деяких зусиль і неабиякого самоконтролю, проте зусилля марними не будуть: ви залишитеся задоволені плодами своїх праць. Настрій, не занадто гарна вранці, буде поступово поліпшуватися. У другій половині дня до вас повернеться звичайний оптимізм і життя заграє новими фарбами.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Досить вдалий день з професійної точки зору, а вже в тому, що стосується романтичних стосунків – просто чудовий. Цікаво, що успіхів в будь-якій справі ви домагаєтеся дуже легко, практично не докладаючи зусиль. Тому, хоча день буде вельми насиченим, перевтоми можна не побоюватися. Можливі значні витрати, вельми приємні, але не завжди виправдані.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Сильні позитивні тенденції, у Водоліїв є всі підстави радіти життю. Добре складаються стосунки з новими знайомими, ви виробляєте сприятливе враження на ділових партнерів і не можете поскаржитися на брак уваги представників протилежної статі. Цей день підходить для співбесід, публічних виступів, проведення презентацій, семінарів.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Події цього дня напевно порадують Риб. Однак багато представників цього знака схильні видавати бажане за дійсне, що може привести до неприємностей. Уважно слухайте, що говорять люди, які вміють дивитися на речі реально. Непогані фінансові перспективи, можливе повернення старих боргів або отримання подарунків. Самотні Риби можуть зустріти свою другу половинку