Гороскоп за знаками Зодіаку на 12 липня. Рухаємося до вибраної мети

Понеділок, 12 липня 2010, 08:56
День не позбавлений труднощів, однак може виявитися цілком сприятливим і успішним, якщо докласти трохи зусиль. Найважливіше – вчасно вибрати мету і йти саме до неї, не відволікаючись.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Перш, ніж братися за будь-які справи, постарайтеся знайти вірний тон у спілкуванні з оточуючими. Якщо цього не зробити, ви й моргнути не встигнете, як учорашні друзі і доброзичливці опиняться в рядах ваших конкурентів і ворогів. Сьогодні ви схильні судити упереджено, висловлюватися різко, з будь-якого приводу ображатися не на жарт і замикатися в собі. Така поведінка не сприяє гармонії ні в професійній сфері, ні в особистому житті. Небажано проводити вільний час вдома – краще вирушити на прогулянку або побувати на веселій вечірці.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Триває період високої творчої активності. Тельці не тільки діяльні й енергійні, але і незвичайно винахідливі, що допомагає їм досягати відмінних результатів і обходити перешкоди, що виникають на шляху. Проблеми ж виникають у зв'язку з тим, що ви зосереджені на власних справах і занадто мало уваги приділяєте близьким; особливо болісно до цього ставляться діти. Властивий вам раціональний підхід до багатьох подій і речей заважає зрозуміти людей, які живуть емоціями.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Вплив негативних тенденцій ось-ось піде на спад, але сьогодні вони як і раніше не дають спокою Близнюкам. І знову основний удар приймає на себе сфера особистих відносин. Розчарування в людині, якій ви звикли довіряти, буде дуже сильним, і постане питання про те, чи можливо продовжувати спілкування. Особливо важким буде день для Близнюків-чоловіків. Напруженість емоційного фону негативно позначається на самопочутті. Прогулянки, спокійні заняття, прослуховування музики заспокійливою дуже бажані.

Рак (22 червня – 23 липня)
Негативні тенденції не квапляться відступити, але Раки вже готові вступити з ними в бій – а це означає, що ситуація незабаром зміниться на краще. Сьогодні, правда, неприємності ще можливі; в основному вони будуть пов'язані з вашим прагненням у всьому знаходити недоліки. Небажано робити покупки, відвідувати розважальні заклади, планувати на цей день романтичні побачення або дружні зустрічі. Корисно було б відправитися в поїздку. Втім, і залишаючись будинку, ви зможете внести у своє життя ті зміни, до яких прагнете.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Високі чутливість і сприйнятливість Львів. Організм представників цього знаку негативно реагує на зміни в зовнішньому середовищі, тому можливі алергії, отруєння, загальне погіршення самопочуття, спровоковане зміною обстановки. Небажано в цей день докорінно міняти свою поведінку, відмовлятися від сформованих звичок. Леви вважають за краще рухатися до мети манівцями, вдаючись для отримання бажаного до інтриг, хитрощів і навіть брехні. Будьте розбірливі в методах: зберегти негарні вчинки в таємниці не вдасться.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Дівам доведеться вирішити, що для них важливіше – вірність власним принципам чи здоровий глузд. Доводиться визнати, що ваш погляд на багато речей був максималістським, а у відносинах з близькими ви були надто вимогливі, безкомпромісні. Пом'якшити, визнайте, що в житті є півтони – і причини багатьох подій, що відбуваються стануть вам зрозумілі. Хороший день для примирення після сварки, відновлення перерваних відносин. Багато Діви щиро покаються у своїх помилках, інші – пробачать кривдників і дадуть їм ще один шанс.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Ще один вдалий день, на цей раз – відмінно підходить для початку будь-яких нових відносин, в тому числі і романтичних. Ваша чарівливість безмежно, ви легко зав'язуєте знайомства і завойовує серця. Добросердість, щирість і делікатність допомагають вам навіть з самими «складними» людьми швидко знаходити спільну мову. Ну а якщо ви не прагнете розширити коло спілкування, то напевно будете раді провести час у товаристві близьких людей. Цей день відмінно підходить для невеликих сімейних свят або запам'ятовуються романтичних побачень.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Ще один вдалий і спокійний день, коли приємні події, позитивні емоції, великі і маленькі радощі. Приємно, що не доводиться прикладати нелюдських зусиль для досягнення поставлених цілей, багато дається легко. Для деяких Скорпіонів цей день ознаменується перемогою над давнім ворогом, інші зможуть знайти мирне вирішення старої проблеми. День підходить для подорожей, поїздок і прогулянок. Крім того, не завадило б виспатися – так ви швидко відновите сили, витрачені за минулий тиждень.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Дуже вдалий день для тих, чия професійна діяльність пов'язана із зустрічами, спілкуванням, проведенням переговорів, рішенням комунікативних завдань. Сьогодні ви здатні кого завгодно переконати у вашій правоті, залучити на свій бік, в деяких випадках стає можливим продуктивну співпрацю з недавніми конкурентами. День гарний для подорожей, відпочинку поза домом. У суспільстві членів сім'ї ви будете почувати дискомфортно: занадто багато взаємних претензій накопичилося, а можливостей виправити ситуацію не передбачається.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Не поспішайте приймати пропозиції, що поступають, які можуть стосуватися як роботи, так і особистого життя – велика ймовірність, що реальний результат подій не буде відповідати вашим очікуванням. Цей день підходить для простих, різноманітних і неутомітельних занять, а от необхідність довго займатися одним і тим же ділом буде наганяти тугу. Вірогідні проблеми у відносинах з керівництвом, не всі ваші творчі пориви будуть зрозумілі правильно. Уникнути проблем у сім'ї вдасться тим, хто знайде спосіб внести щось нове і незвичайне в звичну картину буднів.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водоліям не варто поодинці братися за складні справи: день навряд чи підходить для самостійної роботи, зате об'єднання зусиль обіцяє принести вражаючі плоди. Можна підписувати важливі документи, в тому числі – довгострокові договори, укладати угоди купівлі-продажу. У багатьох представників знаку буде шанс вигідно придбати якісь авторські вироби, раритети. Неоднозначні планетарні впливу в сфері особистого життя. З одного боку, розбіжності недавнього минулого можуть загостритися, з іншого – з'явиться реальний шанс покласти їм край, правильно розставивши акценти.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Цей день пов'язаний з появою нових проблем і завдань, що вимагають вирішення, причому як у професійному, так і в особистому сфері. У багатьох Риб з'явиться відчуття, що їх буквально рвуть на частини – уваги вимагають колеги та керівництво, друзі та родичі, кохана людина й навіть випадкові знайомі. Шукайте можливість хоч трохи побути наодинці з собою. День цілком вдалий з фінансової точки зору. Рибам, замислюєшся про початок сімейного бізнесу, варто поставитися до цього питання більш серйозно: сьогодні можуть з'явитися цікаві ідеї і можливості.