Гороскоп за знаками Зодіаку на 13 липня. День нестандартних шляхів

Вівторок, 13 липня 2010, 08:58
Сприятливий день для пошуку нових методів і нестандартних шляхів, а в деяких випадках – і для вступу на нові терені. Відповідні пропозиції, до речі, не змусять себе чекати.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Дуже уважно спостерігайте за всім, що відбувається навколо, прислухайтесь до того, що кажуть інші. Навіть чутки і плітки можуть стати джерелом безцінної інформації, якщо не приймати їх на віру, а піддавати критичному аналізу. Відчуваєте ви себе непогано, але нервова напруга дуже велика; досить часто буде хотітися, щоб оточуючі залишили вас у спокої, хоч на півгодини забули про ваше існування. У принципі, самотність йде вам на користь, але вона, як і будь-які ліки, добра в помірних дозах. Починати романтичні відносини в цей день варто лише тим, хто не хоче нічого серйозного.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Присвятіть цей день врегулюванню розбіжностей і налагодженню корисних зв'язків. Від того, наскільки ефективні будуть ваші дії, залежить подальший розвиток подій. Якщо зараз ви не знайдете надійних союзників, то незабаром відчуєте, що конкуренти відтісняють вас з поля бою. Можливі дрібні, але дратівливі конфлікти з колегами; основна їх причина – негативне ставлення оточуючих до ваших ідей і планів. Добре обмірковуйте все, що збираєтеся сказати: так ви не потрапите в скрутну ситуацію. Випадкове знайомство або інтерес, який виявить по відношенню до вас симпатична особа, не приймайте занадто близько до серця.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Ще один день, досить вдалий з професійної точки зору. Його можна присвятити як поточним справам, так і будівництву планів. А от повертатися в минуле, хай навіть подумки, не варто. На жаль, є серед Близнюків і ті, хто сьогодні може опинитися в складній ситуації: деякі представники знаку будуть змушені замислитися про зміну роботи. Намагайтеся сприймати це як крок до нової, більш захоплюючою і високооплачуваною діяльності. Початок серйозних романтичних відносин у цей день малоймовірний, але спокуси і легковажні захоплення не виключені.

Рак (22 червня – 23 липня)
День розумних витрат. Неважливо, заради чого ви розлучаєтеся з грошима – заради інвестицій в бізнес чи виконання власних бажань; в будь-якому випадку, картати себе за марнотратство вам не доведеться. На роботі ситуація складається непроста: за вами пильно спостерігають ті, від кого залежить подальший розвиток вашої кар'єри. Постарайтеся не робити помилок, інакше критики, та й більш серйозних неприємностей, уникнути не вдасться. Зірки готові допомогти тим, хто прагне навести порядок у своєму особистому житті. Однак перш, ніж робити щось, вам потрібно визначитися зі своїми бажаннями.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Постарайтеся провести цей день спокійно. Відсутність потрясінь і глибоких переживань – це якраз те, що сьогодні вам потрібно. З роботою ви справляєтеся легко, оскільки події розвиваються у звичному руслі, а якщо з'являється нове завдання або складається нестандартна ситуація, ви знаєте, з ким можна порадитися. День підходить для спілкування, налагодження відносин. Це стосується як діловий, так і особистого сфери. Не бійтеся приймати запрошення від нових знайомих, проводити час у незвичній обстановці. Багато подій цього дня подарують вам безцінний досвід.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Не варто очікувати від цього дня якихось запаморочливих можливостей або вдалих збігів. Він пов'язаний, у першу чергу, зі старанною працею, яка буде плідною, якщо ви не станете відволікатися на з'ясування відносин, порожні суперечки, лайку й обдумування неконструктивної критики. Тільки завзятість допоможе взяти верх над конкурентами; хитрість і спритність ні до чого. В особистій сфері значущі події малоймовірні, але в цілому тенденції сприятливі. Розчаровані будуть лише ті, хто, випадково зустрівшись з людиною «з минулого», захочуть відновити відносини: зробити це не вдасться.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День відмінно підходить для роботи і творчості – але лише в тому випадку, якщо ви готові знехтувати думкою навколишніх і відстоювати свою точку зору. Перемоги будуть не надто значними, однак, чим більш діяльні й активні ви будете сьогодні, тим більших успіхів зможете домогтися в найближчому майбутньому. Дуже обережними повинні бути Терези, що займаються складанням фінансової звітності, складними розрахунками – велика ймовірність помилок. Доведеться вирішити чимало проблем, щоб досягти гармонії в особистому житті. Близькі чекають від вас рішучих дій і обмежують час на обдумування ситуації, що склалася.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Приємна несподіванка допоможе Скорпіону забути про тривоги і переживання минулого і впевнено поглянути в майбутнє: все складається краще, ніж ви очікували, і тепер потрібно лише вміло використовувати ситуацію, щоб домогтися свого. Незважаючи на гарний і благодушний настрій, ви далеко не з кожним хочете спілкуватися, і це дуже правильна позиція: надмірна відкритість стала б причиною серйозних проблем. Втім, деяка замкнутість і відчуження не заважає вам час від часу захоплено кокетувати, фліртувати і крутити голови. Ви кілька безотстветственни, членів сім'ї це навряд чи обрадує.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Хоча рівень ділової активності не можна назвати високим, невтомні Стрільці напевно знайдуть собі захоплюючу і перспективне заняття. Саме небажання представників цього знака є тим самим сприятливим обставиною, яка сьогодні сприяє початку нових проектів, успішним переговорам та кар'єрного росту. Однак не варто переоцінювати свої сили: протягом дня ви можете відчути як легке фізичне нездужання, так і душевну втому, спустошеність. Зараз вам дуже потрібна підтримка, і добре, якщо поруч буде людина, на котру можна спертися, не пускаючись у довгі пояснення.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козероги схильні проявляти ділову хватку, професіоналізм і обачність, забуваючи про такі свої якості, як добросердість, поблажливість до чужих слабкостей, справедливість. У вас є шанс домогтися свого, але не виключено, що насолоджуватися перемогою вам доведеться на самоті: нажити ворогів вам сьогодні куди легше, ніж знайти друзів. Намагайтеся бути м'якшими, делікатнішими, тактовнішими – так ви не зруйнуєте ті зв'язки, якими дорожите. По-справжньому небезпечним може бути прояв зарозумілості і гордості. В особистих відносинах покладайтеся на логіку та здоровий глузд.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Відносини з оточуючими складаються нерівно, і це здається вам дивним – адже ви впевнені, що ведете себе найкращим чином. Спробуйте поглянути на ситуацію з боку або порадьтеся з людиною, яка займає нейтральну позицію: є шанс не тільки побачити свої промахи, але і негайно їх виправити. Непоганий день для самостійної роботи, проте абсолютно замикатися в собі зірки не радять – ділові та особисті контакти будуть досить до речі, якщо ви візьмете вірний тон. Вірогідні сварки між закоханими чи непорозуміння у сімейних відносинах, причому однією з найбільш серйозних проблем стають гроші.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Риби зіткнуться з несприятливими обставинами. Не щастить представникам цього знаку в основному у дрібницях, але й це їх не на жарт засмучує. Важко зберігати спокій, коли все валиться з рук, колеги не виявляють жодного розуміння, а керівництво критикує даремно. Проте всі негаразди носять локальний характер, вони залишаться в минулому і не зіграють серйозної ролі у вашому житті, так що варто налаштуватися на філософський лад і дозволити подіям йти своєю чергою. У особистих відносинах теж не все гладко – про взаєморозуміння з близькими залишається тільки мріяти. Не варто розглядати сьогоднішні розбіжності як вселенську катастрофу.