Гороскоп за знаками Зодіаку на 14 липня. Прагнемо до нових відкриттів

Середа, 14 липня 2010, 08:57
Цей день характеризується прагненням до нових відкриттів, підкорення вершин, придбання досвіду. Важливою умовою успіху є присутність поруч людей, які допоможуть правильно розрахувати сили.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Настав сприятливий момент для того, щоб задуматися про зміну роботи. Сьогодні ви отримаєте дуже привабливу пропозицію, на яку не варто відмовляти. Ви твердо стоїте на завойованих позиціях і не віддасте конкурентам ні п'яді своєї «землі». Боротьба може бути дуже гострою, але сьогодні ні одна зі сторін не отримає перемоги. Можна налагоджувати ділові контакти, шукати нових партнерів. Однак і про старих забувати не можна: сьогодні їх підтримка буде дуже до речі.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Цей день може бути пов'язаний з певними професійними успіхами, можливо підвищення по службі. А ось міняти місце роботи зірки не радять – почекайте пару днів, незабаром ви отримаєте куди більш привабливу пропозицію. На жаль, з точки зору фінансів день не найсприятливіший: на грошові надходження можуть розраховувати лише ті, хто займається комерційною діяльністю і укладає угоди одну за одною.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Навіть якщо ви давно замислювалися про зміну роботи, сьогодні не варто робити рішучих дій у цьому напрямку. Швидше за все, навіть саме привабливу пропозицію на ділі буде не таким привабливим, як здається вам на перший погляд. А от шанси зміцнити свої позиції на нинішньому місці є. Але не квапте події: найголовніші перемоги у вас попереду. Не бійтеся витрачати гроші на особисті потреби: сьогодні ви можете себе побалувати.

Рак (22 червня – 23 липня)
Це один з тих днів, коли ви стоїте перед вибором, і від того, що буде зроблено, залежить подальший розвиток подій. Можливості перед вами відкриваються різноманітні, і чим раніше ви визначитеся з напрямом руху, тим краще. Зосередьтеся на тому, що дається легко; якщо щось не виходить з першого і другого разу – відвернетеся, спробуйте інші варіанти. Небажано сидіти склавши руки, а й витрачати всі сили на спроби підкорити завідомо неприступну фортецю не можна.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Дуже неспокійний, напружений день. Леви кидаються з крайності в крайність, беруться то за одну, то за іншу справу, і в результаті ризикують залишитися ні з чим. Постарайтеся все-таки зосередитися на чомусь одному, вибрати лінію поведінки і дотримуватися її, що б не відбувалося. Бажано утриматися від експериментів – змінювати щось докорінно можна лише в тому випадку, якщо ви абсолютно впевнені у своїй правоті.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День дуже неоднозначний, Дівам доведеться долати перешкоди і вирішувати складні проблеми. Вийти гідно зі сформованої ситуації досить важко: конкуренти ваші не дрімають, так і недоброзичливці будуть раді при нагоді підставити ніжку. Однак знизити вплив негативних тенденцій можна. Будьте послідовні в своїх вчинках, не піддавайтеся на провокації і маніпуляції, зберігайте вірність своїм принципам; при дотриманні цих правил ваші втрати будуть мінімальні.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
У професійній сфері для вас стає особливо важливим збереження репутації, оскільки ви відчуваєте, що багато чого втратите, якщо виявите легковажність або продемонструєте недолік знань і досвіду. Не намагайтеся обійняти неосяжне – зараз ви, образно висловлюючись, є самотнім воїном в полі і мало на що можете розраховувати. Звичайно, десь на обрії вже маячать корисні зв'язки і впливові покровителі, але саме сьогодні розраховувати на такі подарунки долі не варто.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Варто зосередитися на зміцненні завойованих позицій і збереженні заслужених благ – саме для цього день підходить найкраще. Недоброзичливці готові на багато що, щоб завдати вам шкоди, але спричинити серйозну шкоду вони не зможуть: ви вміло захищаєтеся і залучаєте сильних покровителів, якщо в цьому виникає необхідність. Будьте гранично акуратні при заповненні будь-яких документів – велика ймовірність, що сьогодні вашу діяльність будуть перевіряти.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Будьте готові до фінансових втрат. Положення ваше неоднозначно, і будь-який необдуманий крок може мати негативні матеріальні наслідки; ймовірні штрафи і стягнення, різноманітні строкові виплати, можливо і загальне зниження доходів. У цілому стан професійних справ не радує, і лише надія на швидку появу нових партнерів та отримання цікавих пропозицій дозволяє вам зберігати оптимізм. Зірки радять зосередитися на поточних справах і не втрачати пильності.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День взагалі з професійної точки зору досить складний, пов'язаний з невиправданими сподіваннями й розчаруваннями. Однак ви не повинні втрачати оптимізму. Якщо зараз продемонструвати свою лояльність начальству або людям, з якими ви збираєтеся надалі мати справу, вони напевно згадають про це і незабаром прийдуть на допомогу. Пам'ятаєте прислів'я: «Друг пізнається в біді»? Так от сьогодні цей самий друг – ви, тому поводитися потрібно гідно.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Дуже вдалий день з точки зору фінансів – Водолії можуть розраховувати на підвищення заробітної плати або отримання пропозиції, яка дозволить суттєво збільшити доходи. Ви стаєте дуже помітною особливої: до вас так і тягнуться люди, спраглі співпрацювати на вигідних умовах. Але й конкуренти не дрімають, тому не розслабляйтеся, і не будьте занадто довірливі. Ви схильні до творчої діяльності, але керівництво ставиться до її плодах критично.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День пов'язаний із серйозними змінами в професійній сфері. Можливо підвищення по службі, зміна місця роботи, отримання нових пропозицій. Ви не боїтеся нового, проте не поспішайте розлучатися з тим, до чого звикли. Змиріться з тим, що на двох стільцях всидіти не вдасться, і покваптеся прийняти рішення, поки конкуренти не вкрали в вас з-під носа курку, яка несе золоті яйця. На щастя, поруч з вами є люди, готові порадити, підтримати, допомогти і надихнути.