Гороскоп за знаками Зодіаку на 16 липня. Багато галасу з нічого

П'ятниця, 16 липня 2010, 08:57
День складається досить напружено: занадто багато шуму і суєти, занадто мало реальних результатів.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День здається вельми перспективним з професійної точки зору, для деяких представників знаку він ознаменується підвищенням по службі. Але для того, щоб найкращим чином проявити себе на новій посаді, знадобляться знання, старання і терпіння. Поки ж ваші позиції сумнівні, а досягнення можуть піддаватися вельми серйозній критиці. Можливі серйозні втрати, в чомусь ви поступаєтеся конкурентам. Інтуїція підкаже, коли припинити боротьбу. Прислухайтеся до неї і збережіть сили, зараз це значно важливіше, ніж ваші амбіції. Овнам-начальникам слід контролювати підлеглих: вони можуть скористатися вашою довірою і відкласти виконання якихось термінових завдань.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Сприятливий день з професійної точки зору. Можна як зміцнити свої позиції на новому місці роботи, так і знайти нове, у всіх відносинах чудове. Щоправда, фінансову картину не можна назвати безхмарною: малоймовірно, що ваші доходи сьогодні значно зростуть. Тельці, чиї недоброзичливці впливові й діяльні, повинні бути готові блискавично розгорнути бойові дії, не розраховуючи на негайну перемогу; як би миролюбно ви не були налаштовані, вас змусять почати боротьбу. Якщо від відкритого протистояння вдалося ухилитися, можна вважати, що перемога у вас у кишені. Не ображайте близьких недовірою; сьогодні багатьом потрібно трохи більше свободи, ніж зазвичай, – це стосується і дітей, і дорослих.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Успіхи в роботі будуть тим більш значними, чим більше у вас амбіцій і грандіозних планів. Ставите перед собою високі цілі? Дуже добре, ви напевно досягнете видатних результатів. Бажаєте задовольнятися малим? Тоді день буде приємним, а справи – необтяжливими, але деяке розчарування ввечері не виключено. Досить складно знайти спільну мову як з керівництвом, так і зі старшими родичами: від вас вимагають прояви посидючості та відповідальності, а також концентрації на рутинній роботі. Для Близнюків це може бути неабияким випробуванням! На щастя, навіть якщо розбіжності виникають, до серйозного конфлікту справа не доходить: ви майстерно згладжуєте кути та розряджаєте обстановку.

Рак (22 червня – 23 липня)
Ситуація на роботі змінюється на краще, і цим варто скористатися, щоб реалізувати свої плани. Якщо ви вважаєте, що гідні підвищення по службі – обговоріть це з начальством, вірогідна сприятлива відповідь. А ось питань, пов'язаних з зарплатою, краще за власною ініціативою не торкатися. Взагалі, з точки зору фінансів день можна назвати нейтральним – якісь значні зміни в даній області малоймовірні. Перед вами відкривається широке поле діяльності, зірки готові допомогти у багатьох починаннях як ділового, так і особистого характеру. До речі, якщо ви відчуваєте, що готові змінити своє особисте життя, не варто різко змінювати лінію проведення або експериментувати з іміджем – краще залишатися собою.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Не починайте нові справи поспіхом, якою би сильною не була спокуса. Якщо ви хочете добитися доброго результату, підготовка необхідна. У першу чергу це стосується роботи. Безумовно, ви здатні імпровізувати і приймати рішення швидко, але сьогодні краще діяти відповідно до раніше складеним планом. Можливі ускладнення у відносинах з діловими партнерами, перегляд колишніх домовленостей; але серйозних наслідків для вас це мати не буде. Більш того, за певної спритності можна використовувати ситуацію, що склалася у своїх інтересах. В особистому житті обачність теж не буде зайвою. Ви не відмовилися б від змін і нових переживань, але поки серйозно не замислюєтеся над тим, якими можуть бути їхні наслідки.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Будьте рішучіше: дорогу до професійних успіхів відкриють сміливі експерименти. Зараз ваше положення досить стійко, і навіть якщо ви допустите помилку, великої біди не буде. Керівництво схвалить ваші нові ідеї, підтримає ініціативу. Є шанс одержати верх над конкурентами, навіть найбільш досвідченими і підступними. Дівам-начальникам варто задуматися про прийом на роботу нових співробітників: їхні знання і досвід підуть на користь загальній справі. Потрібно приділити увагу коханій людині, постаратися провести з ним більше часу, організувати якийсь спільне дозвілля. Тут ваші новаторські ідеї теж будуть до речі! Подружні узи перевіряються на міцність, стабільні відносини можуть бути ускладнені ревнощами.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Можна домогтися значних професійних успіхів, якщо діяти дуже рішуче і швидко. Якщо ви готові спалити за собою мости – робіть це негайно, не втрачаючи часу на роздуми. Нові зв'язку, почуття і справи швидко прийдуть на зміну старим. Неоднозначна фінансова ситуація, та й взагалі ваші позиції в діловій сфері вельми нестійкі; результат ситуації залежить від того, яку тактику ви виберете. Бажано спиратися на свій досвід, а ініціативу проявляти лише там, де це дійсно необхідно. Інвестиції в бізнес зірки радять відкласти. Небажано навіть замислюватися про нові романтичні стосунки, якщо ви не готові до серйозних змін в особистому житті.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День буде дуже непростим. По-перше, Скорпіони схильні до різких перепадів настрою, по-друге, ситуація в цілому складається досить напружена, так що заспокоїтися і взяти себе в руки було б непросто навіть набагато більш врівноваженим особам. У діловій сфері все йде не так, як ви чекали. Доведеться поступитися конкурентам, не впадайте у відчай – як компенсація доля неодмінно запропонує вам нові можливості. Ви стаєте об'єктом навіть не критики, а відвертих необгрунтованих причіпок, які однаково важко і ігнорувати, і припиняти. Якщо мова йде про роботу, простіше всього зосередитися на своїх обов'язках або зануритися в самостійну діяльність, обходячись без помічників і порадників.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
У професійній сфері ситуація складається настільки неоднозначна, що Стрільці перебувають в розгубленості, і навіть їх звичайний оптимізм, здається, здувається і тьмяніє. Ускладнює ситуацію те, що спертися вам, фактично, не на кого. Кожен готовий вказати на помилки і дати корисну пораду, але ніхто не поспішить протягнути руку допомоги, якщо вам буде по-справжньому важко. З іншого боку, ви цілком готові до самостійних дій, потрібно лише усвідомити, що настав час їх вжити. Лінь і невпевненість – причини нітрохи не поважні, приходьте вперед, і ви відчуєте, що з кожним кроком життя налагоджується. Оточуючі ставляться до Ваших дій неоднозначно. Деяким ваші вчинки здадуться жорстокими і необдуманими.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Цей день стане випробуванням на міцність для старих зв'язків, як ділових, так і особистих. Свідомо чи ні, ви робите все можливе, щоб показати партнеру, що потребує не стільки в ньому, скільки в свободі дій. Це не призведе ні до чого хорошого, адже ви наносите образу тим, хто був поруч з вами у важку хвилину. Намагайтеся не забувати хоча б про ввічливість і сформованих традиціях, якщо в справжній близькості сьогодні не потребуєте. Приводів для занепокоєння буде багато. Навіть якщо ви займаєтеся справою, всі тонкощі якого давно і досконало вивчили, не раз здасться, що все йде не так. Рішення складних питань краще відкласти: для того, щоб ламати собі голову, день не самий відповідний.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
На роботі складається сприятлива ситуація – можна радіти і стабільності, і вдалому результату важливої справи, і що відкривається можливостями. Проявивши трохи винахідливості, ви зможете зміцнити свої позиції і розширити сферу впливу. Не шукайте союзників – люди, з якими варто мати справу, знайдуть вас самі. Не виключений розрив зі старими партнерами: судячи з усього, ви встигли «перерости» їх. Ви однаково легко справляєтеся з творчої та рутинною роботою, вам не страшні ні професійні, ні домашні клопоти. А ось атмосфера в родині не вельми тішить: відчувається приховане невдоволення, ви ж відчуваєте себе його мимовільним винуватцем. Не поспішайте з'ясовувати стосунки, вам потрібно обдумати те, що відбувається.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Дуже непроста ситуація складається в професійній сфері. Знижується інтерес до роботи, з'являється бажання все кинути і побайдикувати. Не йдіть у нього на поводу – зараз можна зміцнити свої позиції і значно просунутися вперед, потрібно лише впоратися з лінощами. Ще один небезпечний спокуса, який напевно виникне – розірвати стосунки зі старими партнерами, причому негайно. Почекайте небагато: краще зробити це після того, як ви отримаєте верх над конкурентами. За всім, що ви робите, спостерігають впливові люди. Колеги готові вас підтримати і похвалити, але ті, від кого справді залежить подальший розвиток вашої кар'єри, навряд чи будуть вами задоволені. В особистій сфері ситуація стабільна, немає причин для занепокоєння.