Гороскоп за знаками Зодіаку на 19 липня. Зміцнюємо тили

Понеділок, 19 липня 2010, 08:52
Понеділок буде досить напруженим для людей, занурених у професійну діяльність. Загострюється прихована конкуренція, з'являється маса бажаючих спробувати себе в плетінні інтриг.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Почніть тиждень зі зміцнення своїх позицій; в цьому вам стане в нагоді накопичений раніше досвід. Професійні перспективи гарні, але доведеться тримати оборону: конкуренти схильні до активних і рішучих дій. Непоганий день для ділового спілкування, проведення переговорів. Впливові люди готові підтримати вас, дайте їм тільки привід для цього. Можливі суперечки і розбіжності з близькими людьми, але серйозної загрози для відносин немає, і ви лише з'ясовуєте, значна різниця у ваших поглядах і планах на життя, часом дозволяючи собі досить різкі висловлювання. Куди більшу небезпеку становить ваше прагнення до нових вражень, яке може штовхнути на необачні вчинки.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Незважаючи на те, що ви чимало часу проводите на людях, ймовірність цікавих знайомства невелика. Надії Тельців, спраглих нових захоплень або романтичних історій, навряд чи збудуться. Однак якщо відносини все ж починаються в цей день, то вони будуть серйозними. Варто задуматися про те, надійні чи оточуючі вас люди. Справа в тому, що в наступні дні вам доведеться відстоювати свої інтереси у вельми жорсткому протистоянні; постарайтеся вже зараз триматися ближче до тих, хто не залишить вас у важку хвилину.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Ймовірно отримання грошей; ваше фінансове становище може покращитися за рахунок надходжень з несподіваного джерела. Займайтеся звичайними справами, намагаючись не звертати уваги на критичні зауваження та бурчання оточуючих; догодити всім неможливо, вам просто доведеться в черговий раз переконатися в цьому на власному прикладі. У знайомствах варто бути перебірливими хоча б тому, що ви занадто швидко втрачаєте голову і приймаєте звичайні ввічливі знаки уваги за прояв найніжніших почуттів. Зірки попереджають про те, що навіть самим дружним подружжю буде нелегко пережити цей день; самотніх же представників знаку будуть відвідувати сумні думки і марні мрії.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раки сьогодні зможуть дозволити довгий час непокоїли їх протиріччя. При цьому небажано вдаватися до рішучих дій і спалювати за собою мости; куди краще придивлятися до того, що відбувається навколо, спостерігати за вчинками оточуючих і робити висновки. Можливі труднощі, але люди, готові допомогти в їх подоланні, напевно з'являться на вашому горизонті. Відносини з близькими будуть гармонійні у тих, кого не мучать внутрішні суперечності. Якщо ж ви не впевнені у власних почуттях, то навряд чи зможете протистояти спокусам, на які цей день дуже багатий. Почуття багатьох Раків перевіряються на міцність; постарайтеся гідно пройти через це випробування.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День цілком вдалий, можливі приємні сюрпризи та події, які вас порадують. Хороші професійні перспективи: зірки обіцяють Левам і кар'єрне зростання, і підвищення заробітної плати. Але і втратити можна багато чого: від довіри старих партнерів, до власної бездоганної репутації. Ваші ідеї здаються окружаюшім досить дивними, тому мало хто готовий негайно підтримати їх. Не втрачайте спокою, просто потроху реалізуйте власні плани, не озираючись по сторонах. Ваші головні вороги сьогодні – лінь і нудьга; чим більш діяльні ви будете, тим більше приємним і радісним обіцяє бути день. Дуже вдалий день для нових романтичних знайомств.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
З професійної точки зору день вдалий, перспективи відкриваються неплохіе.Ви легко приймаєте рішення, інтуїтивно вибираєте вірний шлях до мети, що не може не сприяти успіхам. Часом, однак, доведеться не тільки рухатися вперед, але і відступати; постарайтеся не сприймати це як трагедію – дрібні втрати цього дня ви незабаром напевно надолужите. Слід пам'ятати, що сьогодні нагадають про себе не тільки союзники й однодумці, а й недоброзичливці і заздрісники. До підступам останніх ставитеся з гумором, нашкодити вам вони не в силах. Напружено складаються стосунки з близькими, особливо серйозними будуть розбіжності з коханою людиною.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Можливе поліпшення фінансового становища – ймовірно підвищення по службі, висновок вигідного контракту або вдалої оборудки. Ще один плюс дня – шанс значно просунутися вперед на обраному терені й заодно освоїти нове. Енергійні Ваги (а більшість представників знаку сьогодні налаштовані саме так) цієї можливості напевно не упустять. Події дня будуть мати сприятливі наслідки, якщо ви не будете поспішати і прагнути вплинути на дії інших людей. Зірки обіцяють масу приємних вражень, особливо тим, хто налаштований не надто серйозно. Нові знайомства будуть вельми цікавими, хоча навряд чи відіграють значну роль у вашому житті.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День сприятливий, життєвий потенціал високий. Скорпіони можуть задуматися про зміну роботи, відчувши, що давно переросли займану посаду. Є шанс домогтися підвищення на старому місці, однак зірки все ж радять і нові пропозиції розглядати дуже уважно – вони того варті. Але не можна і про пильність забувати: хто-то хоче посадити вас в калюжу і зробить для цього все можливе. Ви товариські, привабливі і милі, а тому нові знайомства зав'язуєте з легкістю. На жаль, приємне спілкування багатьох Скорпіонів змушує забути про дані раніше зобов'язання. Це може стати причиною серйозних конфліктів у сім'ях і сформованих парах.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День досить гострої конкурентної боротьби, причому вірогідність того, що верх отримають ваші супротивники, дуже висока. Потрібно всерйоз задуматися, по-перше, про пошук нових союзників, а по-друге – про розробку нових методів ведення бойових дій. Чим більше непередбачувані ви будете, тим менше шансів залишите своїм суперникам. Не всі ваші однодумці правильно розуміють, що відбувається, тому стосунки з ними розладнуються. Не витрачайте час на розмови, краще спокійно займайтеся тим, що вважаєте дійсно важливим і актуальним. У відносинах з коханою людиною можливі труднощі, та й романтичні знайомства малоймовірні.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Можливі грошові надходження, які виявляться дуже своєчасними; отриманою сумою ви зробіть саме так, як треба. Зміцнюються ваші позиції, успішні будь-які ділові контакти. Можна зміцнити свій авторитет і розширити сферу впливу, заодно відтіснивши конкурентів, які сьогодні на диво неенергійним. Відношення керівництва до вас суперечливо: вас то хвалять, то сварять. Ні те, ні інше не слід приймати близько до серця. В особистому житті ситуація дуже нестабільна – дають про себе знати те позитивні, то негативні тенденції. У результаті Козероги відчувають себе те безмежно закоханими і настільки ж улюбленими, то розчарованими і нікому не потрібними.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Небажано в цей день пробувати щось нове; краще займатися тим, що добре вивчене і легко дається. З професійної точки зору день нейтральний. Вдалим він буде лише для тих Водоліїв, які зараз відкривають власні бізнес – роблять інвестиції, наймають співробітників. Якщо ви ставитеся саме до таких представникам знака, дійте рішучіше. Якщо ні – просто пливіть за течією. Не дозволяйте поганому настрою і смутку взяти над вами верх. Цей день напевно порадує Водоліїв, що прагнуть до серйозних романтичним відносинам: є шанс зав'язати знайомство, яке покладе їм початок.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Вдалий день з професійної точки зору: дійте трохи рішучіше, ніж зазвичай, і ви досягнете відмінних результатів. Правда, небажано братися за зовсім нові справи, які потребують якихось особливих знань і навичок. Проблема в тому, що ви схильні переоцінювати свої сили і самі заганяти себе в пастку. Будьте готові до контактів з представниками перевіряючих інстанцій; якщо ваші справи в бездоганному порядку, можна не хвилюватися, але будь-яка похибка напевно буде помічена. Риби налаштовані досить легковажно, тому в особистому житті можуть відбутися події непередбачувані і небажані. Не ризикуйте тим, чим дорожите.