Гороскоп за знаками Зодіаку на 20 липня. Говоримо начистоту

Вівторок, 20 липня 2010, 08:52
Проживіть день з «відкритим забралом». Сьогодні швидше впораються з ситуацією ті, хто в спілкуванні віддає перевагу відкритість і прямоту, а не натяки і недомовленості.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Не замикайтеся в собі, навіть якщо вам здається, що ніхто вас не розуміє, не підтримує ваших ініціатив і не схвалює ідей. Спокуса зануритися в самостійну роботу велика, але ви ризикуєте розгубити союзників – а вони вам ще знадобляться в боротьбі з конкурентами. Бажано віддати перевагу справам, які не вимагають ні творчого підходу, ні винахідливості; найкраще вам зараз дається те, що не вимагає особливого інтелектуального напруження. Можливо захоплення новою людиною або, навпаки, емоційне повернення в минуле – до особи, колись підкорила ваше серце.

Телець (21 квітня – 21 травня)
З точки зору емоцій цей день дуже складний: ви чуєте критику на свою адресу, причому критику необгрунтовану. Свою думку про ваші вчинки висловлюють люди не тільки нетямущі, а й нетактовні; справа може закінчитися вибухом, якщо ви не будете тримати себе в руках. Можливі грошові надходження; найбільш вірогідні очікувані виплати, але й сюрпризи не виключені. Якщо ви хочете досягти якихось особистих цілей, дійте рішуче і швидко, керуйтеся інтуїцією. Довгі розмови, міркування і спроби виробити оптимальну і безпрограшну тактику – лише втрата часу.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Відповідний день для того, щоб обговорити з керівництвом питання про підвищення вашої зарплати: є шанс добитися позитивної відповіді. Не найприємніші відносини складаються в трудовому колективі: на вашу адресу звучать численні закиди, а от слів підтримки ви так і не дочекаєтеся. День дуже складний навіть для подружжя зі стажем, а вже закоханим, ще не встигли як слід дізнатися один одного, і зовсім доведеться несолодко. Ви хочете приділити своїй «половинці» максимум уваги, але виявляє не тільки турботу, але і власницькі інстинкти. Ваша ревнощі можуть стати причиною серйозної сварки.

Рак (22 червня – 23 липня)
День, коли можна розраховувати на правильність і своєчасність підказок внутрішнього голосу. Інтуїція говорить, що потрібно спробувати щось нове, докорінно змінити свою поведінку? Так вступите саме так! Можливо, для цього доведеться відмовитися від співпраці, яке на перший погляд здається дуже вигідним, не біда – вам скоро буде потрібно повна свобода дій. Не на жарт турбує складна ситуація, що склалася в романтичних стосунках. З одного боку, видимих приводів для хвилювань немає, з іншого – ви відчуваєте незрима присутність чортів, що населяють тихий вир.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Львів турбує дисбаланс у ділових відносинах: про рівноправному партнерстві і мови немає, та й позиція «верховного головнокомандуючого», на жаль, дісталася аж ніяк не вам. Не виключений розрив старих зв'язків. Вплив сприятливих тенденцій присутній в основному у сфері фінансів – ймовірні несподівані грошові надходження. Зараз ви можете дозволити собі різноманітні експерименти – зірки протегують тим, хто вибирає неходжені стежки. Можливі цікаві знайомства; у вашому оточенні з'являються люди, яким належить зіграти важливу роль у вашому житті.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Можливі фінансові втрати, та й ситуація в професійній сфері залишає бажати кращого. Необхідна гранична акуратність у будь-яких справах, не соромтеся виявляти пунктуальністю, що межує з занудством. Є шанс отримати підтримку колег, але лише в тому випадку, якщо ви пообіцяєте їм у відповідь послуги. Доведеться зв'язати себе зобов'язаннями, які буде нелегко виконати. Особистих проблем можуть не побоюватися Діви, готові до компромісів. Якщо ж ви звикли відстоювати свої позиції, не дивуйтеся сварок. Найбільш непоступливі представники знаку і зовсім серйозно задумаються про розрив стосунків.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Будьте непередбачувані – сьогодні це запорука успіху. Можна спробувати абсолютно нову тактику, відмовитися від старих звичок. І ще сьогодні варто працювати самостійно: це день індивідуальних успіхів. Ваги-керівники будуть виправдано строгі до підлеглих, рядові співробітники ж схильні порушувати корпоративні правила і вести себе у вищій мірі незалежно. Терезів терзають сумніви: здається, що особисте життя їх складається не найкращим чином, хочеться змін, причому негайних і радикальних. Якщо ви самотні, то можете ризикнути – вам ніщо, крім невеликого розчарування, не загрожує.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Цей день, з одного боку, принесе труднощі, а з іншого – ознаменується появою людей, які охоче допоможуть у їх подоланні. Тому не зациклюйтеся на проблемах, а уважно подивіться по сторонах у пошуках підходящої кандидатури. Якщо ви запланували на цей тиждень покупки, зробіть їх сьогодні, інакше розлучитеся з грошима даремно. Вірогідні сварки в стабільних парах, і ініціаторами їх виступають саме Скорпіони. Якщо ви будете більш відкриті і відмовитеся від маніпуляцій, день пройде мирно. Початок нових відносин можливо, але серйозними вони так і не стануть.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Ймовірно отримання грошей або підписання угод, які будуть сприяти поліпшенню вашого фінансового становища. Непросто складаються ділові відносини, ваші недоброзичливці дуже рішучі і не упустять можливість нашкодити вам. На жаль, і недавні союзники не поспішають вас підтримати. Не кращий день для нових знайомств і почала романтичних відносин; якщо сьогодні зароджується сильне почуття, то принесе воно більше переживань і потрясінь, ніж кохання. Стрільцям, яких турбує поведінка близької людини, зірки радять вести себе стримано.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Здається, вам уготована незавидна доля стати Козерогам відпущення, принаймні, охочих звинуватити вас у всіх своїх бідах сьогодні буде предостатньо. Ви намагаєтеся не піддаватися на провокації, але все ж починаєте всерйоз розмірковувати про те, коли і кому могли підкласти свиню. Природно, все це не дуже сприяє гарному настрою. Дуже великий інтерес до оточуючих, ви прагнете розширити своє коло спілкування, прагнете нових захоплень і сильних почуттів. Але логіка і здоровий глузд все ж торжествують, тому якісь грандіозні зміни в особистому сфері малоймовірні.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Чим би ви не займалися, думайте про майбутнє. Саме зараз можна і потрібно будувати плани, забезпечувати собі шляхи до відступу, обзаводитися зв'язками, які можуть стати в нагоді. Майте на увазі, що робота, якою ви зайняті зараз, найближчим часом піддасться суворій перевірці, і прагніть не помилятися. Вами рухає цілком зрозуміле бажання знайти щастя, причому негайно, остаточно і безповоротно. На жаль, про способи досягнення цієї мети ви маєте дуже туманне уявлення і цілком можете зважитися на вчинки, які будуть засуджені оточуючими.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Якщо діяти рішуче, можна багато чого домогтися. Проте варто мати на увазі, що сьогодні ваші недоброзичливці особливо пильні і напевно поквапляться завдати удару, якщо ви хоч на хвилину послабить оборону. Тому, рухаючись до мети, не забувайте дивитися по сторонах. День, коли можна реалізувати давні особисті плани, причому навіть ті, які відкладалися вже неодноразово. Можливо початок нових романтичних відносин; деякі представники знаку зрозуміють, що відчувають до давно знайомому людині аж ніяк не дружню прихильність. Розбіжностей в сім'ї вдасться уникнути, якщо ви не будете чекати від родичів занадто багато чого.