Гороскоп за знаками Зодіаку на 22 липня. Знайдіть гідне застосування фантазіям

Четвер, 22 липня 2010, 08:54
У свідомості можуть народжуватися найнеймовірніші плани та бажання. Якщо ви виявите проникливість і вміння аналізувати, то ваші ідеї мають всі шанси на успіх.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Можливі грошові надходження. Якщо таких не буде – покваптеся навести лад у фінансових справах, скласти список необхідних витрат і відмовитися від зайвих. Розраховувати на те, що до кінця тижня ситуація різко зміниться на краще, не варто. У багатьох Овнів виникає бажання позбутися від старих ділових відносин і зобов'язань; постарайтеся зробити це максимально м'яко і коректно, без оголошення війни. В особистих відносинах наростає напруженість: ваше невдоволення справжнім видно неозброєним поглядом.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Є шанс одержати верх у важливій битві. Дійте дуже енергійно: сьогодні зірки на вашому боці, а завтра вони можуть і передумати. Знадобиться приймати непопулярні заходи, проявляти твердість по відношенню до залежним від вас людям. Нехай почуття провини вас не турбує – ситуація дійсно вимагає саме такого підходу. Настрій змінюється в гірший бік: ви вже не так упевнені в собі, більш ранимі і образливі. Якщо ви маєте потребу в союзниках, шукайте їх серед старих знайомих, нові контакти ненадійні.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День пов'язаний з досить гострими професійними протистояннями. Вам доводиться, з одного боку, захищатися від недоброзичливців, а з іншого – прикладати неабиякі зусилля для того, щоб не розгубити своїх союзників. Близнюки повертаються думками до минулого; приводом для цього може стати зустріч з давнім знайомим або просто випадкова асоціація – представники даного знаку більше звичайного сентиментальні. Якщо мова йде про закоханих, то, порівнюючи минуле і сьогодення, вони зрозуміють, що зробили правильний вибір.

Рак (22 червня – 23 липня)
Не виключені несподівані грошові надходження, але фінансової ситуації в цілому (не дуже сприятливої) вони не змінять. Поточні справи забирають багато часу і сил, у вас немає можливості зосередитися на тому, що представляє більший інтерес, приділити увагу серйозних проектів. Утримайтеся від експериментів – чим більш традиційним сьогодні буде ваша поведінка, тим краще. Конфлікти з близькими людьми малоймовірні, але у відносинах присутня напруженість. Уникайте висловлювань, які можуть бути витлумачені двояко.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Напружено складаються стосунки з керівництвом, на вас чекають не самі конструктивні і справедливі критичні зауваження. Деяких Львів упродовж всього дня не залишить відчуття, що навколишні до них просто чіпляються. Нудні, одноманітні справи не тільки забирають багато часу, але й не на жарт псують настрій. Можливі сварки, у тому числі і перехідні в гучні скандали, з коханою людиною, але все, що відбувається цілком вписується в концепцію «милі сваряться – тільки тішаться», і серйозної загрози для відносин не представляє.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Сьогодні вам навряд чи випаде можливість проявити свій творчий потенціал і знайти гідне застосування фантазії; накопичилося багато дрібних і нудних справ, кожне з яких вимагає вашої уваги. Впливові люди критикують вас, але у допомозі не відмовлять, якщо в ній виникне необхідність. Триває сприятливий період для нових романтичних знайомств: зараз інтуїція безпомилково підказує вам, хто гідний уваги і довіри. Не бійтеся проявляти ініціативу, якщо вас хтось зацікавив.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Слідкуйте за тими, хто вам допомагає: сьогодні ці люди можуть надати вам ведмежу послугу. Досить напружено складаються відносини з професійним оточенням; намагайтеся знайти з оточуючими спільну мову, але не будьте занадто нав'язливі. Є шанс досягти успіху в справах, якими ви займаєтеся самостійно. Непоганий день для відновлення відносин, примирення після сварки. Щоправда, зірки радять не проявляти зайву довірливість і не йти на поводу у емоцій. Міркуючи логічно, ви швидко прийдете до правильних висновків.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Розраховувати на серйозні професійні перемоги не доводиться: сьогодні краще задовольнятися малим і по можливості триматися в тіні. Вірогідні фінансові втрати, причому вельми значні. Будьте готові змінити плани, пристосуватися до обставин: ситуація вимагає від вас швидше за гнучкості, ніж наполегливості і завзятості. Відносини з близькими людьми можуть ускладнитися. Деяким Скорпіонам доведеться серйозно задуматися про те, чи можна зберегти відносини з людиною, яка дотримується зовсім інших поглядів на життя.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Небажано будувати плани на віддалене майбутнє: їх напевно доведеться коригувати. Краще зосередитися на поточній ситуації і постаратися налагодити відносини з партнерами, а також внести деякі зміни в свою поведінку, наприклад, відмовитися від демонстрацій власної незалежності і спроб в будь-якій справі перевершити оточуючих. Небо над особистими відносинами, на жаль, не безхмарне, закохані будуть сваритися. Непросто порозумітися і з далекими родичами, які сьогодні чекають від вас повного згоди з їх поглядами на життя.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Наведіть порядок у ділових відносинах: сьогодні ви зможете знайти нових союзників, знайти спільну мову з тими, хто гідний довіри, і розірвати непотрібні зв'язку. Комерційні операції будуть вдалими. Ви легко справляєтеся і зі звичною роботою, і з новими для себе справами, знаходите вірний тон у спілкуванні з впливовими людьми, і інтуїтивно вибираєте вірний шлях до успіху. Непростий день з точки зору особистих відносин: приводи для сварок розсипані по цьому дню як квіти по полю. Акуратно обходьте пастки, не піддавайтеся на провокації.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Колеги не поспішають підтримати вас, але, на щастя, ви і без їхньої допомоги і схвалення сьогодні прекрасно обійдетеся. Це саме той день, коли важливою стає здатність діяти рішуче і йти до мети, ігноруючи думку і погляди оточуючих. Не бійтеся рутинних справ, вони тільки здаються одноманітними – насправді вам належить провести час у захоплюючій творчому пошуку. Ще один день, коли обережність і стриманість будуть найнадійнішими вашими помічниками.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Важко доведеться діловим партнерам і співробітникам Риб: їм представники знака не пробачать ні найменшої помилки. До себе ж ви більш поблажливі, тому навряд чи пригадаєте про недороблених справах і нереалізованих планах. Полінуватися можна, але втрачати пильність не варто – якщо ви втратите контроль над ситуацією, конкуренти в два рахунки отримають над вами верх. Дуже важливою стає допомогу близьких людей; приймати її нелегко, адже «в навантаження» йдуть критика і моралі, які доведеться терпляче вислухати.