Гороскоп за знаками Зодіаку на 26 липня. День прибутків та витрат

Понеділок, 26 липня 2010, 08:58
Вірогідні грошові надходження, проте фінансова картина сильно не зміниться: на цей день припадають і найбільш значні витрати.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Ведіть себе обачно, стримано і серйозно. Небажано фліртувати, кокетувати, давати помилкову надію людині, якій ви цікаві, але який викликає у вас лише поблажливу симпатію. Навіть якщо ви майстер спорту з гри з чужими почуттями, багатоходових інтриг та психологічних маніпуляціях, візьміть тайм-аут, вам же краще буде. Відповідний день для вилазок на природу, занять спортом. Активний відпочинок дарує вам не тільки оптимізм і впевненість у собі, а й відчуття самодостатності, справжньої незалежності.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Будь-які справи краще відкласти – настав момент, коли ви гостро маєте потребу у відпочинку. Крім того, поруч з вами є люди, готові розділити вантаж турбот і відповідальності, а скупитися тут абсолютно не до чого; перекладіть частину своїх турбот на інших і зітхніть вільніше. Те, як пройде цей день, багато в чому залежить від ваших колишніх вчинків. Якщо ви були вимогливі до себе і зберегли вірність своїм принципам, то доля сьогодні напевно винагородить вас за це. Пішли на угоду з совістю? Готуйтеся до дуже відчутних втрат.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Зростає творчий потенціал, у вас з'являються нові ідеї, що привертають цікавих людей. Це той самий день, коли можна знайти однодумців, «братів по розуму», які незабаром стануть вірними друзями. Але, на жаль, не все гладко. Вами незадоволені ті, до чийого схваленню ви звикли. З іншого боку, вашої допомоги чомусь чекають люди, яких ви ніколи не збиралися підтримувати. Вірогідні несподівані візити далеких родичів, які чекають від вас допомоги у вирішенні фінансових проблем або інших проявів щедрості.

Рак (22 червня – 23 липня)
Виникають проблеми у відносинах з близькими: ви схильні відстоювати виключно свої інтереси, зовсім не беручи до уваги чужі. Особливо важко порозумітися зі старшими родичами – вони бачать ваші помилки і промахи, але зовсім не помічають сильних боків. Знижена ділова активність, будь-яка робота здається складною. Вас чекають зустрічі з різними людьми. Однак нові знайомства вимагають чіткості: сьогодні ви залучаєте не тільки тих, чиї наміри кришталево чисті. Самопочуття багатьох Раків погіршиться.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Цей день підходить для творчої діяльності будь-якого роду, а також культурних розваг. Фінансова картина сприятлива, але поспішати з покупками поки не варто. А от проти інвестицій в бізнес, нехай і найскромніших, зірки нічого не мають. День спокус: цікаві зустрічі, увагу представників протилежної статі і романтичні визнання можуть запаморочити голову. Не довіряйте обіцянкам людини, вже розчарував вас одного разу, хоч би привабливими вони не здавалися.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Ви несподівано отримаєте підтримку від людей, яких не вважали ні союзниками, ні однодумцями, а також виявите привабливі риси характеру у тих, хто раніше не був вам симпатичний. Порадують і нові знайомства: поруч з вами з'являються люди, у яких можна багато чому повчитися. Ви непогано ладіте з представниками старшого покоління, хоча їх вчинки часом здаються вам декілька дивними. Можна розраховувати на допомогу батьків, у тому числі і фінансову. Далеких родичів краще ні про що не прохати, щоб не спровокувати конфлікту.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День легкої, необтяжливої роботи. Спостерігається деякий дефіцит геніальних ідей, але сьогодні і без них цілком можна обійтися. Терезам, які прагнуть до змін в особистому житті, не варто уникати нових знайомств: відносини, що почалися в цей день, будуть мати наслідки довгострокові і приємні. Можна робити інвестиції в бізнес – вони будуть дуже вигідними. Якщо ви не планували нічого подібного, купуйте побутову техніку та інші речі, здатні полегшити життя вам і вашим близьким: саме такі покупки виявляться особливо вигідними і вдалими.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Відповідний день для того, щоб навести порядок в особистому житті, покласти край зв'язкам, які стали непотрібними, і, навпаки, зміцнити відносини з людьми, які вам дорогі. Ділова активність невисока, і навіть звичайні заняття здадуться нудними; крім того, сьогодні ви абсолютно не розташовані експериментувати, шукати нові способи досягнення мети. Завдяки подіям цього дня Скорпіони зрозуміють, наскільки вірними були прийняті ними в недавньому минулому рішення. Настав той момент, коли ви зможете пишатися тим, що вчинили правильно.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Уникайте конфліктів, не вплутуйтеся в суперечки. У вас є шанс вийти переможцем з будь-якої ситуації, але емоційні втрати будуть дуже великі, а виграш – примарний. Намагайтеся не братися за складні справи, бережіть сили. Більше часу проводите в суспільстві близьких вам по духу людей: сьогодні вони щедро діляться з вами життєвою енергією. Закоханим не варто обговорювати плани на майбутнє – ця тема стане благодатним грунтом для сварок. Корисні будь-які заняття, що сприяють розширенню кругозору.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Вірогідні грошові надходження, можливе отримання цінного подарунка. Ще одним приємним сюрпризом стане поява людей, готових взяти на себе вирішення ваших проблем. Тільки не залишайте нових союзників без нагляду: керуючись найкращими спонуканнями, вони можуть надати вам ведмежу послугу. Та й маючи справу з близькими людьми, намагайтеся максимально точно і докладно пояснювати, чого хочете. Велика ймовірність зустрічі з людиною, колись грав важливу роль у вашому житті.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Цей день пов'язаний з різким підвищенням інтересу до світу, а особливо – до представників протилежної статі. Особливо сильно ця тенденція впливає на представників знаку, пов'язаних шлюбними узами. Втім, спокуси цілком переборні; досить трохи розсудливості, щоб не наробити непоправних помилок. Досить нерівно складаються стосунки з домочадцями: виникає маса дрібних розбіжностей, які заважають отримувати задоволення від спільного проведення часу. Водолії-батьки схильні надмірно опікати дітей.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Час забути про старі тривоги та заворушення, зосередитися на сьогоденні і будувати плани на майбутнє. Цей день може бути пов'язаний з переїздом, вимушеної розлукою з людьми, до яких ви звикли. Такі вчинки не завжди даються легко, але сьогодні вони цілком виправдані, і шкодувати про них не доведеться. Ви кілька легковажні, легко захоплюєтеся тими, хто виявляє до вас інтерес. Для початку серйозних стосунків день навряд чи підходить, а ось зустріти особу, з якою ви чудово проведете час, сьогодні цілком ймовірно.