Гороскоп за знаками Зодіаку на 27 липня. Приміряємо новий спосіб життя

Вівторок, 27 липня 2010, 08:56
Вдалий день для тих, хто замислюється про зміну роботи, способу життя, відмову від сформованих звичок. Можна ставити перед собою цілі, досягнення яких потребують наполегливої роботи.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День, коли варто зосередитися на пошуку нових зв'язків. Сьогодні ви можете знайти заступництво впливових осіб, заручитися підтримкою керівництва, знайти спонсорів та інвесторів для своїх майбутніх проектів. Конкуренти поки не заспокоюються, але і серйозного шкоди завдати вам вже не можуть, так що день можна назвати цікавим і безпечним. Ви й самі точно не знаєте, чого хочете – і саме в цьому криється причина як реально існуючих особистих проблем, так і абстрактного невдоволення собою, яке заважає насолоджуватися життям. Постарайтеся проявити розсудливість.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Не варто розраховувати на появу нових ділових партнерів чи впливових покровителів – з точки зору ділових відносин це день не найвдаліший. Зате фінансові перспективи непогані, можна розраховувати на серйозні грошові надходження. Можна будувати плани, що стосуються як роботи, так і особистого життя; у розробці стратегії вам немає рівних. Це далеко не найкращий день для початку романтичних стосунків: ви ризикуєте втратити голову, наробити помилок і зв'язати себе узами, які не принесуть вам щастя. Закохані сваряться через дрібниці, але серйозних конфліктів їм вдається уникнути.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Ще один непростий день. Втім, про один позитивний момент з упевненістю говорити можна: проявивши трохи винахідливості, ви дізнаєтеся, яка ж справжня причина всіх ваших неприємностей. Усунути її поки що неможливо, але вжити заходів щодо захисту власних інтересів вам цілком під силу. Стосунки в сім'ї рівні, спокійні і... прохолодні. Справжнього взаєморозуміння в них обмаль, але вас цілком влаштовує той факт, що вдається обійтися без конфліктів і скандалів. Мир, що більше нагадує озброєний нейтралітет, гарний хоча б тим, що дозволяє зберегти душевні та фізичні сили.

Рак (22 червня – 23 липня)
Впливові люди на вашому боці, але сьогодні вони можуть запропонувати вам лише моральну підтримку: діяти і вирішувати проблеми доведеться самостійно. Деякі Раки всерйоз задумаються про розрив відносин зі старими партнерами; в цьому немає нічого дивного, оскільки на горизонті з'являються нові, куди більш привабливі союзники. До будь-яких рішень особистого характеру ставитеся відповідально і серйозно – наслідки їх будуть позначатися протягом тривалого часу. Бажано уникати будь-яких розбіжностей в сім'ї: сварка через дрібницю може спричинити за собою ланцюжок взаємних образ.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День, коли вам захочеться рішучих дій, але будь-які ініціативи будуть грузнуть у болоті дрібних взаємопов'язаних подій. Можливі проблеми у діловій комунікації: від нездатності знайти спільну мову з колегами до відсутності на місці людей, від яких вам необхідно отримати важливу інформацію. Якщо ви будете досить наполегливі, то зможете отримати за свої старання невелике фінансову винагороду. Можуть виникнути серйозні розбіжності з домочадцями та далекими родичами. Зірки радять не поспішати з відвертими висловлюваннями, тримати свою думку при собі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Всерйоз задумайтеся про те, до чого ви прагнете, чого хочете досягти. Так, зараз не самий відповідний час для того, щоб діяти, але визначитися з планами не завадить. Ділові стосунки залишають бажати кращого, і поодинці ви отримаєте кращі результати, ніж ті, які принесло б співпрацю. Але уважно спостерігати за подіями навколо все ж таки необхідно: тільки так ви можете застрахувати себе від великих втрат. Здається, що в особистому житті відкриваються нові горизонти – наприклад, з'являється людина, здатна зрозуміти вас з півслова. Як не сумно, це лише ілюзія.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Бережіть себе: велика ймовірність харчових і медикаментозних отруєнь, простудних захворювань. Крім того, варто проявити розбірливість у спілкуванні – безумовно корисні тільки контакти зі старими знайомими. Емоційний стан нестабільно; заспокоїтися і зібратися з думками допоможе читання наукової літератури, вивчення технічних дисциплін. Якщо ви гуманітарій – терміново почніть вчити іноземну мову, це відмінний спосіб забути про марних заворушеннях. Легковажність небажано в принципі, ні в яких його проявах; навіть від перегляду комедій зірки радять відмовитися.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День досить напружений, пов'язаний з перепадами настрою, перевтомою, не виключені депресивні стани. У цьому немає нічого дивного – у вас багато турбот, маса справ вимагає уваги. Хочете впоратися з негативними емоціями, роздратуванням і агресивністю? Будуйте плани на майбутнє: це творче заняття дивним чином допомагає налаштуватися на творчий лад. Незважаючи на те, що цей день обіцяє вам приємні зустрічі зі старими знайомими, корисним буде й провести якийсь час на самоті. Фізичні навантаження краще скоротити.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Відмінний день для того, щоб змінити місце роботи або сферу діяльності, взятися за щось нове, випробувати свої сили на несподіваному терені. Вам буде неважко заслужити схвалення керівництва і отримати підтримку впливових людей. Фінансова ситуація сприятлива, очікувані грошові суми надійдуть вчасно. Відповідний день для самостійної роботи, а також спокійного відпочинку на самоті. Для самотніх Стрільців цей день, на жаль, навряд чи ознаменується змінами в особистому житті. А ось представникам знака, які перебувають у шлюбі, доведеться опиратися сильному спокусі.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День цікавих знайомств; навіть швидкоплинні зустрічі запам'ятаються надовго. Сьогодні Козероги напрочуд романтичні. Захоплення, яке не можна назвати ні серйозним, ні скільки-небудь значимим, надихає їх на творчі подвиги, запаморочливі залицяння. Вам неважко зачарувати нового знайомого, а й самі ви легко втрачаєте голову. День підходить для того, щоб проаналізувати ситуацію, що склалася і зрозуміти, які вчинки, скоєні вами в минулому, стали її причиною. Ви прийдете до несподіваних висновків, але це не привід негайно змінювати тактику – потрібно зважити всі «за» і «проти».

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Сьогодні ви не в кращій формі: ділова активність знижена, занепад сил заважає провести час за корисними заняттями. По крайней мере, не коріте себе за лінощі – зараз дійсно не самий відповідний момент для того, щоб вирішувати складні завдання і долати перешкоди. Від експериментів краще утриматися: зберігайте вірність обраної тактики і ви зможете багато чого добитися. Якщо ви прагнете до серйозних романтичним відносинам, проявіть ініціативу, сміливо зав'язуйте знайомства – зірки допоможуть вам знайти дорогу до серця «правильного» людини.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Будьте дуже обережні, це важливий і відповідальний день, багато залежить від того, наскільки правильними будуть прийняті вами сьогодні рішення. Є шанс одержати верх над конкурентами, але заради цього доведеться, по-перше, чимось пожертвувати, а по-друге, налагодити стосунки з людьми, які вам не дуже симпатичні. Не варто розраховувати на легкі гроші – з фінансової точки зору це не найкращий день. В особистому житті ситуація складається теж вельми неоднозначна. Справа може дійти до конфлікту, якщо вам не вдасться чітко сформулювати свою позицію.