Гороскоп за знаками Зодіаку на 28 липня. Включаємо і рішучість, і обережність

Середа, 28 липня 2010, 08:58
Щоб сьогодні домогтися успіху, потрібні і рішучість, і обережність. Причому проявляти ці якості потрібно не одноразово, а по черзі, так що гостро стоїть питання про те, яку коли «включати».
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День пов'язаний зі зростанням ділової активності, але назвати його плідним не можна. Сьогодні Овни, на жаль, схильні братися за проекти неперспективні і розтрачувати свої сили даремно; виняток становлять ті, хто пробує свої сили на абсолютно незвіданому поприщі – для них сьогодні актуально правило «новачкам щастить». Важко буде знайти спільну мову зі старшими родичами; запасайтеся терпінням, якщо ви живете разом з ними і ведете спільне господарство. Незважаючи на розбіжність, можна отримати і допомогу, але вона не буде зовсім безкорисливою.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Існує загроза професійному майбутньому Тельців, деякі представники знаку будуть змушені покинути старе місце роботи, інші ж серйозно задумаються про те, які їхні перспективи. Настрій буде кілька пригніченим, але перемога, нехай і незначна, здобута в середині дня, допоможе підбадьоритися і знов знайти оптимізм. Ви легко сходиться з людьми, завойовує їх симпатії і зав'язуєте відносини, у тому числі і романтичні. Потрібно пам'ятати, що сьогодні зірки відводять вам роль лідера. Це велика відповідальність, але все буде так, як ви захочете.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Цікавий, насичений день. Не варто розраховувати на те, що він буде простим: налаштовуйтесь на перемогу, яка буде взята в нелегкій битві. Можна починати підготовку до реалізації нових проектів, є шанс знайти надійних помічників і союзників. В особистій сфері серйозні зміни малоймовірні. Варто, мабуть, згадати лише про деякі складнощі у відносинах з батьками: вони відмовлять вам у допомозі і це стане причиною серйозної образи. Відповідний день для світських та культурних розваг. Проявіть ініціативу – вас чекають незабутні враження.

Рак (22 червня – 23 липня)
Неоднозначний день. Ризики великі, але і перемога у випадку удачі буде значною. Зірки радять спантеличитися пошуком надійних союзників – разом з ними вам буде значно легше рухатися вперед, відтісняючи конкурентів і завойовуючи все нові і нові «території». Можливі несподівані грошові надходження; витрати незначні. З точки зору спілкування день не найлегший: ви не стільки намагаєтеся знайти спільну мову з оточуючими, скільки намагаєтеся, нехай і мимоволі, нав'язати їм свою волю. Будьте м'якше, принаймні, з тими, хто вам доріг.

Лев (24 липня – 23 серпня)
У професійній сфері ситуація стабільна, і багато Левів дозволять собі забути про справи і провести час в неробстві і млості. Ви не з таких? Дуже добре! Тоді дійте – рішуче і швидко кидайтеся на конкурентів, негайно нанесіть вирішальний удар, і ви вийдете з бою переможцем ще до обіду! Непоганий день для нових знайомств, причому вам навіть не доведеться проявляти ініціативу: все вийде само собою. День досить сприятливий для початку романтичних стосунків, але лише в тому випадку, якщо ви вже залишили в минулому старі прихильності.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Діяти рішуче просто необхідно, навіть якщо цього зовсім не хочеться. Якщо ви сьогодні не готові на подвиги, зірки навряд чи найближчим часом ощасливлять вас своїм заступництвом. Тому оголошуйте війну ліні і неробства, займайтеся корисними справами, навіть якщо з самого початку зрозуміло, що досягти потрібного результату буде важко. Стабільний емоційний фон, ви в ладу з собою і оточуючими. Таким чином, день сприятливий для спілкування, спільних дій, особистих і ділових зустрічей. Можна влаштовувати вечірки і свята.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Непогані кар'єрні перспективи, однак варто мати на увазі, що підвищення по службі і початок роботи над новим проектом принесе не тільки радості, а й новий клопіт. Дуже важливо уникати поспіху при прийнятті рішень; не можна користуватися неперевіреною інформацією, покладатися на ненадійних людей – ви ризикуєте дуже багатьом, втрати можуть бути значними. Небажано поспішати з радикальними змінами, але будувати плани, в тому числі і довгострокові, не тільки можна, а й треба. День відмінно підходить для початку серйозних романтичних відносин.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
З професійної точки зору день дуже вдалий. Навіть якщо відбуваються не найприємніші, на перший погляд, події, можна не сумніватися в тому, що врешті-решт фортуна повернеться до вас обличчям. Можна знайти хорошу роботу, успішно провести переговори і вигідно вкласти гроші. Крім того, день відмінно підходить для формування нової команди, пошуку людей, яким не страшно довірити навіть найважливіші й відповідальні справи. На жаль, вплив позитивних тенденцій на сферу особистих відносин не настільки сильно, тут можливі конфлікти.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День досить багатообіцяючий і перспективний. Зірки обіцяють Стрільцям професійні успіхи, кар'єрне зростання і можливість проявити себе. Сприятливий день для врегулювання будь-яких конфліктів, проведення переговорів. Однак не варто надто рватися вперед – найбільш вдалим з будь-якої точки зору зараз є помірний ритм. В особистих стосунках не будьте занадто довірливі: сьогодні ви схильні будувати ілюзії і вірити тому, у що хочеться вірити. Не варто всерйоз розраховувати на допомогу старших родичів.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Найбільш діяльні й амбітні Козероги можуть розраховувати на підвищення по службі. Обставини складаються вдало, і сьогодні вам буде неважко взяти верх над конкурентами, позбутися негативного впливу недоброзичливців. Крім того, день абсолютно позбавлений суєти, і ви можете спокійно обдумати все, що відбувається навколо, без поспіху прийняти важливе рішення. З точки зору спілкування день не найсприятливіший: і нові знайомства зав'язати, і з близькими знайти спільну мову сьогодні дуже непросто.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День в цілому досить спокійний, лише у фінансовій сфері ситуація неоднозначна: можливі втрати, зниження доходів. Намагайтеся зберігати вірність принципам розумною економії – так, по крайней мере, ви будете себе відчувати більш упевнено і комфортно. Небажано брати на себе відповідальність за вирішення складних питань. Якщо ви керівник – дайте підлеглим трохи свободи, відмовтеся від нав'язливого щохвилини контролю. З точки зору особистих відносин день гарний. Самотнім Водоліям зірки обіцяють перспективні знайомства.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Настав час переглянути ділові відносини і, можливо, підписати нові договори про співпрацю. Не бійтеся диктувати партнерам свої умови: відмовити вам сьогодні навряд чи хтось зможе. Єдине, чого слід уникати – складна робота, що вимагає довгої концентрації уваги. Ризик зробити помилку великий, заплатити за неї доведеться дорого. Сприятливий день для знайомств, дружнього спілкування, початку романтичних стосунків. Сьогодні все залежить від вас: якщо ви точно знаєте, чого хочете, то напевно доб'єтеся цього.