Гороскоп за знаками Зодіаку на 29 липня. Новий друг вартий старих двох

Четвер, 29 липня 2010, 08:59
Цей день характеризується досить високою діловою активністю, обіцяє багато про співпрацю. Однак саме сьогодні багато здійснюють вчинки, в яких пізніше будуть каятися.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни досить непослідовні у своїх вчинках: тяга до змін виявляється сильніше за здоровий глузд. Представники цього знаку багато від чого відмовляються заради сумнівних перспектив і розривають зв'язки, які варто було б зберегти. Правда, є шанс знайти нового друга, який стоїть старих двох – але для цього доведеться проявити розбірливість у знайомствах і не довіряти першому стрічному. Можливі суперечки з близькими. Ви схильні проявляти непохитність, відстоюючи свої інтереси, однак зірки говорять, що слід було б проявити більше м'якість і гнучкість. Серйозних проблем зі здоров'ям у Овнів не виникне, але багато представників знаку будуть скаржитися на нездужання.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Можна й потрібно будувати плани на майбутнє: сьогодні вас не підведуть ні інтуїція, ні здатність міркувати логічно, та й інформації, яку слід взяти до уваги, ви отримали достатньо. Відповідний день для відновлення ділових відносин з давніми партнерами: загальні інтереси опиняться важливіше накопичилися розбіжностей. З точки зору особистих відносин день суперечливий. З одного боку, він підходить для нових знайомств і початку відносин, з іншого – пов'язаний з серйозними труднощами в спілкуванні з близькими людьми. Подружжя будуть сваритися; ускладнити ситуацію може несвоєчасне втручання батьків.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Події цього дня зажадають від вас рішучих дії та впевненості у власних силах. Дана тенденція стосується як професійної сфери, так і особистих відносин. Обставини складаються не найсприятливіші, але за певної наполегливості можна досягти бажаного. Можна і потрібно проявляти лідерські якості, виступати з ініціативою, пропонувати нові ідеї. Корисні активний відпочинок та заняття спортом. В їжі потрібно бути перебірливими: висока ймовірність харчових отруєнь.

Рак (22 червня – 23 липня)
Відповідний день для інвестицій в бізнес і розширення сфери діяльності. Раки-керівники можуть довіряти підлеглим: всі розпорядження і доручення будуть виконані бездоганно. Рядовим співробітникам варто бути стриманішими, не поспішайте проявляти ініціативу та брати на себе відповідальність. Не відкладайте заплановані переговори, навіть якщо несподівано відкриються якісь нові обставини. Висока ймовірність конфліктів з близькими людьми. На перший погляд здається, що провиною всьому – різні погляди на побутові питання. Але все не так просто; насправді сьогодні на поверхню виходять старі образи, які ви давно вважали канули в Лету.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Керівництво не схвалює ваші методи, але не може не визнати, що вони більш ніж ефективні. Спокійно Вислуховуйте критичні зауваження, але не поспішайте змінювати свою точку зору: чим менше ви згинання і поступливі, тим більше шансів одержати дійсно важливі перемоги. При вирішенні фінансових питань варто проявляти обачність, оскільки очікувані виплати затримуються. Сприятливий день для спілкування з близькими, відносини складаються рівно і гармонійно. Прислухайтеся до порад батьків і не ображайтесь на критику з їхнього боку – вона цілком конструктивна. Відповідний день для сімейних урочистостей.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Обрана вами тактика далеко не всім до смаку. Вам належить вислухати чимало критичних зауважень, в тому числі і аж ніяк не конструктивних. Безумовно, відсутність підтримки з боку колег і союзників засмучує, але це аж ніяк не привід руйнувати сформовані відносини. Більш того, саме сьогодні варто прикласти зусилля, щоб зберегти старі зв'язки. Ще один день, коли можна не побоюватися потрясінь і неприємних подій особистого характеру. Ваші бажання на подив виправдані і розсудливі, так що сьогодні ви цілком можете йти в них на поводу.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Сприятливий день для вирішення проблем, пов'язаних з вашим діловим оточенням, відносинами з партнерами. Немає таких розбіжностей, які ви сьогодні не змогли б подолати. Сьогодні ви можете довіряти підлеглим і добровільним помічникам, шукати нових союзників: інтуїція вас не підведе. Будьте уважні, якщо хочете змін в особистому житті; зірки обіцяють підказати вам, що потрібно зробити, щоб давня мрія стала дійсністю. Сьогодні ви виступаєте ініціатором розваг і активного проведення дозвілля, а це означає, що нудьгувати не доведеться нікому.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Чимало часу забере рішення сімейних проблем. Близькі на вашому боці, але ви буквально виб'єтеся з сил, пояснюючи, що саме вони повинні зробити, щоб допомогти вам. У результаті виникає роздратування, яке, звичайно, не кращим чином відбивається на відносинах. Ділова активність висока, ви невтомні, енергійні та винахідливі. Це той самий день, коли можна показати себе з кращого боку, заручитися підтримкою впливових осіб. А вільний час варто присвятити заняттям спортом, активного відпочинку або перегляду захоплюючих пригодницьких фільмів.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Рішучість і наполегливість потрібні в будь-якій справі. Вам доведеться приймати непрості рішення, причому стосується це як професійної сфери, так і особистих відносин. Деяким Стрільцям доведеться розірвати зв'язки, якими вони дуже дорожили. Спочатку буде непросто, але незабаром ви зрозумієте, що зробили це не дарма. Життєвий потенціал досить високий, можна не побоюватися перевтоми. Вечір цього дня буде присвячений заходам, організатором та ідеологом яких станете саме ви. Небажано переїдати, пробувати страви сумнівної якості – шлунок вразливий.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Кілька знижується ділова активність, сьогодні можна перевести дух, зайнятися цікавими справами, на які раніше не було часу. Зростає творчий потенціал, вам легко даються нестандартні рішення. Непоганий день і для спілкування на професійні теми, хоча ви не схильні проявляти ініціативу. Відповідний день для спілкування з близькими, неспішних відвертих бесід. Можна зізнатися в своїх почуттях або запросити на побачення цікаву вам особу. Раніше зародилися симпатії стають сильнішими, легкі захоплення знаходять серйозну підоснову.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Ще один приємний день, який не обіцяє великих випробувань і серйозних потрясінь. Можна рухатися в обраному напрямку, не побоюючись неприємних сюрпризів, спілкуватися з цікавими вам людьми і довіряти інтуїції. Результати вашої діяльності, можливо, будуть не занадто значні, але навряд чи цього засмутить вас або кого-то другого. Деякий відчуження з'являється в сімейних відносинах, ваші близькі ведуть себе більш незалежно, ніж зазвичай. Це не привід для хвилювань – ви прекрасно розумієте, що почуття як і раніше сильні і взаємні. Надається можливість відвідати важливе культурний захід.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Високий творчий потенціал, день відмінно підходить для вирішення нестандартних завдань. Правда, не всі ваші ідеї будуть прийняті «на ура», але навіть без підтримки ви зможете реалізувати найбільш важливі свої задуми. Вірогідні грошові надходження, а й витрати будуть досить високими. Велика ймовірність зустрічі з людиною, який колись грав важливу роль у вашому житті. Ви дуже довірливі і, мабуть, готові піддатися спокусі і спробувати повернутися в минуле. Але якщо відносини відновляться, вам доведеться грати в них роль веденого, поступатися і пристосовуватися. Більше думайте про сьогодення, не піддавайтеся ностальгії.