Гороскоп за знаками Зодіаку на 30 липня. Міняємо обставини

П'ятниця, 30 липня 2010, 09:00
Сьогодні варто прикласти зусилля, щоб змінити звичні обставини. Якщо ж ви в цілому задоволені ситуацією, що склалася, підіть в тінь і візьміть паузу.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Зміни в професійній сфері, навіть не самі, на перший погляд, приємні, підуть вам на користь. Сьогодні можна змінити роботу на більш високооплачувану чи вдало розпочати власну справу, укласти першу вигідну угоду. З'являються нові зв'язки. Крім того, ви легко відмовляєтеся від спілкування з людьми, які тим чи іншим чином впливали на Вас негативно. Ви досить товариські й легко йдете на контакт, але варто мати на увазі, що цей день більше підходить для початку дружніх, а не романтичних відносин.

Телець (21 квітня – 21 травня)
З професійної точки зору це день досить непростий: Тельці ризикують багато що втратити, і для цього їм не доведеться здійснювати серйозних помилок, достатньо буде просто неуважними. Зате, якщо вчасно реагувати на те, що відбувається навколо, можна збільшити доходи; правда, вибрати правильну тактику самостійно буде важко, краще прислухатися до порад знаючих людей. Витрати варто скоротити, оскільки фінансова картина виглядає не надто сприятливою. А ось емоційний фон стабільний, день буде комфортним для спілкування.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюки ризикують багато що втратити. Від представників цього знаку день вимагає обережності, терпіння й дбайливого ставлення до оточуючих. Уникайте ризику самі і намагайтеся не штовхати близьких вам людей на необачні вчинки. Малознайомим краще не давати порад, так і в розмовах з друзями варто уникати повчального тону. Варто скоротити витрати. Витрачати гроші на потреби сім'ї можна, а от виконання власних бажань краще відкласти. Висока ймовірність сварок у подружніх парах.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раки можуть розраховувати на професійні успіхи. Можливе отримання привабливих пропозицій про співпрацю, зміна роботи на кращу. У діловій сфері з'являються нові інтереси, джерела натхнення, ви працюєте з непідробним ентузіазмом. Керівництво напевно це помітить, ймовірно матеріальне заохочення. Основною характеристикою особистих відносин стає стабільність. Можна не побоюватися потрясінь і розчарувань, насолоджуватися спілкуванням з тими, хто вам доріг. Настав сприятливий момент, щоб обговорити проблеми, що накопичилися.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Не можна сказати, що перед Левами відкриваються привабливі професійні перспективи. Трудитися представникам цього знаку доведеться в поті чола, результати ж будуть досить скромними. Ваше головне завдання – не поступитися і п'яді своєї «землі» конкурентам і відбивати нападки недоброзичливців. Йти в атаку поки рано. Є шанс знайти людей, які незабаром нададуть нам суттєву допомогу. Можна проводити переговори або обговорювати серйозні питання особистого характеру. А от витрати, особливо на особисті потреби, варто скоротити.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День досить напружений, принаймні – в професійному відношенні. Можна багато чого втратити, позбутися впливу та авторитету. Змінюються цілі та орієнтири, з'являються нові партнери, відповідати яким не так-то просто. Будьте готові скорегувати свої плани, відмовитися від звичних методів дій. Дівам, зазвичай схильним до довгих роздумів, зірки сьогодні радять менше думати і говорити більше. Настав саме той день, коли істина може народитися в суперечці, головне – вчасно відреагувати на її появу.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День, що починається досить заурядно, поступово забарвлюється в несподівані тона. Наприклад, Терези, які навіть не думали про зміну роботи, отримують пропозицію, від якої неможливо відмовитися, а в тих, хто потай журився про недостатні щедрості керівництва, з'являється шанс домогтися підвищення зарплати. Правда, репутація ваша під загрозою: недоброзичливці зроблять все можливе, щоб підірвати ваш авторитет. Будьте пильні. Відповідний день для творчої роботи і незвичайних занять, можна розкрити в собі несподівані здібності.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Є шанс добитися великих успіхів. Покладатися варто на власну спритність і винахідливість, уміння швидко ввійти в довіру до потрібних людей і заручитися їхньою підтримкою. Можна домогтися збільшення доходів, підвищення зарплати. Високий творчий потенціал, ви швидко приймаєте нестандартні рішення, і вони виявляються вірними. Сприятливий день для спілкування та нових знайомств, проте відносини, початок яким буде покладено сьогодні, навряд чи стануть серйозними. Є шанс відновити старі зв'язки.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
На роботі відбувається щось дивне і незрозуміле, події розвиваються зовсім не так, як хотілося б. Навіть якщо ви відчуваєте, що шанси на перемогу невеликі, не поспішайте бігти з поля бою – є шанс мінімізувати втрати. Налагодження ділових відносин стає вкрай складним завданням, але ви не повинні втрачати надію: при прояві терпіння та наполегливості знайти союзників все ж таки вдасться. Витрати варто скоротити, зараз не час кидати гроші на вітер. Особисті відносини стабільні, можна не боятися потрясінь і розчарувань.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Складний день, який стане нейтральною, якщо ви виберете правильну тактику. По-перше, вирішите, що для вас найбільш важливо, а чим ви готові пожертвувати. Пережити день без втрат навряд чи вдасться, і краще відразу зосередитися на збереженні найціннішого, а на дрібні поразки просто закрити очі. Економити стоїть і сили, нерви, і гроші. Чим менше марних праць, переживань і витрат, тим краще. Спілкуйтеся лише з тими, хто вам симпатичний і поблажливий до ваших слабкостям; контакти з критиками вам сьогодні протипоказані.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День змін, причому не найприємніших – принаймні, з професійної точки зору. Дуже великий ризик конфліктів з керівництвом, втрати того, що було завойовано з великими труднощами. Фінансова ситуація ускладнюється, ваші доходи зменшуються. Але ви не повинні впадати у відчай. Аналізуйте минулі помилки, будуйте плани на майбутнє, тільки не піддавайтеся паніці! Дуже важлива самостійність у всьому. Чим менше сьогодні на вас впливають інші люди, тим краще. Зайва поступливість зробить вас жертвою маніпуляцій.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Непростий день. Рибам потрібно діяти рішуче і швидко, блискавично змінювати плани, битися з впливовими недоброзичливцями. Хочете ухилитися від сутички? Це не так-то легко зробити, та і втрати в такому випадку будуть дуже серйозними. Принаймні, захищайте те, що вам дійсно дорого. Сьогодні треба бути сильними та стійкими, не варто розраховувати на несподівану допомогу, сприятливий збіг обставин. Ви перебуваєте під пильним наглядом керівництва, можливі перевірки вашої роботи.