Гороскоп за знаками Зодіаку на 2 серпня. День нестандартних дій

Понеділок, 2 серпня 2010, 08:51
День, вдалий для шукачів пригод, експериментаторів і всіх, хто готовий до нестандартних дій. Наблизитися до мети і реалізувати давні плани допоможе різка зміна тактики і стилю спілкування.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Сприятливий день для тих, хто не рветься до далеких обріїв, а прагне, в першу чергу, зміцнити свої нинішні позиції. Зараз це цілком можна зробити, прикладаючи мінімальні зусилля. Можливі гострі протистояння з недоброзичливцями, справжня війна з конкурентами; пожертвуйте тим, що для вас не має особливо цінності – ваші супротивники будуть задоволені і навряд чи стануть робити замах на щось ще. У багатьох Овнів з'являється бажання закохатися негайно, гаряче, остаточно і безповоротно. День дійсно підходить для початку нового роману.

Телець (21 квітня – 21 травня)
З професійної точки зору день дуже непростий. Єдине, що його серйозно прикрашає – шанс отримати нагороду за колишні заслуги. Варто зосередитися за звичних, рутинних заняттях, які вимагають не творчого підходу і фантазії, а акуратності, зосередженості і дотримання чіткої послідовності простих дій. Такі справи допомагають привести розум до ладу, впоратися з емоціями. День сприятливий для спілкування, причому, навіть якщо воно є чисто діловим або невинно-дружнім, романтичні нотки раз у раз нагадують про себе.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День, коли Близнюки багато працюють, але зусилля їх лише частково виправдовують себе. Ви прагнете до мети, але, чим швидше ви рухаєтеся, тим ближче виявляються конкуренти. Якщо Постарайтеся знайти оптимальний ритм, при якому, з одного боку, ви не будете стояти на місці, а з іншого – ніхто не буде дихати вам у спину. Довіряйте людям, які вам допомагають. Події цього дня стануть своєрідним лакмусовим папірцем для вашого оточення – потрібно зовсім небагато спостережливості, щоб зрозуміти, хто вам друг, а хто ні. Відповідний день для купівлі речей, про які ви давно мріяли.

Рак (22 червня – 23 липня)
Напружений і неспокійний день. Перемоги і поразки змінюють один одного, і часом ви будете відчувати, що біжите по замкнутому колі, на якому лише заради різноманітності намальовані чорні та білі смуги. Женіть занепадницькі настрої – вони надзвичайно небезпечні. І зірки, і земні союзники зовсім перестануть вам допомагати, якщо відчують, що ви внутрішньо «здалися» і готові закінчити боротьбу. Серйозним випробуванням стане зустріч з людиною, який колись грав важливу роль у вашому житті. Здається, що ваші почуття не тільки не охололи, але й зміцніли.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Сприятливий день для рутинної роботи, вирішення поточних завдань. Оригінальні та новаторські рішення даються вам нелегко. Перш, ніж втілити їх у життя, варто порадитися з колегами. Фінансова ситуація несприятлива, можлива затримка запланованих надходжень. Варто скоротити витрати. День ознаменується зустріччю з людиною, який колись мав ви сильно страждати. Ви повинні керуватися виключно старим сенсом: зараз не час згадувати старі образи і знов переживати давню біль. Можливі дрібні суперечки в сім'ях.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Це підходящий день для вирішення професійних проблем і реалізації задумів. Ваш головний секрет – у наполегливості, умінні не здаватися після першої невдачі. День дуже цікавий тим, що кожне завдання, що стоїть перед вами, має кілька варіантів рішення; фактично, зараз ви обираєте шлях, по якому будете йти в протягом декількох найближчих тижнів. Доведеться займатися врегулюванням фінансових і майнових розбіжностей, в тому числі й усередині родини. Вам доведеться бути не тільки дипломатом і миротворцем, але і відмінним бухгалтером.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Важливий день для тих, хто навчається або починає працювати на новому терені. Інформація, отримана сьогодні, буде надзвичайно корисною. Ви повинні бути уважні до дрібниць: саме малозначні факти допомагають приймати правильні рішення і уникати помилок. Не варто покладатися на свою інтуїцію і вміння розбиратися в людях, краще керуватися логікою і досвідом. Змінюються відносини з членами сім'ї, ви готові переглянути свою позицію, піти на поступки. Для багатьох Терезів цей день ознаменується примиренням після великої сварки.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Дуже важко налаштуватися на діловий лад, зібратися з силами. Не намагайтеся з самого ранку братися за якісь складні справи, вирішувати завдання, що вимагають високої концентрації уваги. Краще займатися тим, що не вимагає серйозних зусиль, а до більш значних проблем переходити після обіду. У першій половині дня корисною буде невелика прогулянка. Емоційний фон, на жаль, не можна назвати сприятливим – ви схильні будь-які непорозуміння приймати дуже близько до серця, хвилюватися і турбуватися, всерйоз страждати через дрібниці.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День з числа неспокійних і напружених. Так, можливості перед вами відкриваються привабливі, але для того, щоб скористатися ними, потрібно не тільки змінити звичну тактику, але і відмовитися від якихось планів, проектів і цілей. Важливою стає розстановка пріоритетів: встигнути все не вдасться. Близькі визначено захоплюються вашими успіхами, талантами і досягненнями, проте запропонувати реальну допомогу не поспішають. Сьогодні вам всі труднощі доведеться приймати самостійно.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козерогам нелегко навести порядок у справах: всюди панують плутанина, суєта і плутанина. Важко уявити обставини, більш несприятливі для представників даного знаку. Але Козероги не впадають у відчай – терпляче і наполегливо міняють обставини за своїм смаком, і цілком у цьому процвітають. День підходить для вирішення якихось глобальних завдань, планування масштабних проектів. У колі близьких ви будете безперечним лідером, який не тільки веде за собою, але і дає поради, а також виправляє чужі помилки.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Зробити потрібно багато, тому на перший план виходить питання самоорганізації. Беріться за справи з самого ранку, навіть якщо ентузіазм буде дуже скромним: потроху ви налаштовані на бойовий лад і почнете одержувати перемоги. Краще зосередитися на короткострокових проектах, що дозволяють негайно отримати результат. Варто переглянути відносини з колегами: можливо, ви помилилися в оцінці когось із них. У сім'ї проблем не виникне, ви добре розумієте близьких і поділяєте багато їх прагнення.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День не буде важким, навіть якщо завдання перед вами стоять серйозні. Сьогодні Риби легко знаходять вихід з будь-якої ситуації, охоче користуються нестандартними методами, знають, до кого і коли можна звернутися за допомогою. Відповідний день для налагодження ділових відносин, підписання угод і договорів. Можливі зміни в особистому житті. Ви проявляєте ініціативу і робите це у найсприятливіший момент: інтуїція Риб не підводить. Можна приймати гостей, організовувати вечірки і розваги для друзів – все відмінно проведуть час.