Гороскоп за знаками Зодіаку на 3 серпня. Йдемо на компроміс

Вівторок, 3 серпня 2010, 08:58
Сьогодні необхідно йти на поступки: загострилися суперечності можуть призвести до конфлікту, який вплине на розвиток відносин і хід життя в цілому.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Намічаються проблеми у відносинах з батьками; якщо не вибрати вірну тактику сьогодні, гармонія буде порушена надовго. Ваші вчинки здаються представникам старшого покоління необдуманими, дурними, а часом і непристойними. Ваше небажання прислухатися до будь-яких порад лише погіршує ситуацію. Багатьом потрібна ваша допомога, і деколи доводиться забувати про власні бажання і інтереси заради блага інших. Потрібно утриматися від різких висловлювань, критики – люди, яких ви сьогодні осудіть, образяться всерйоз і надовго.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Ймовірний розрив ділових відносин, які були дуже важливими для вас. Тельці відчувають себе самотніми воїнами в полі, втрачають впевненість і стають нерішучими; в таких обставинах розраховувати на якісь серйозні успіхи не доводиться. Не чекайте від цього дня чогось незвичайного, з ряду геть що виходить. Ваш творчий потенціал знижений, це позначається не тільки на роботі, але і на сприйнятті життя в цілому. Вільний час намагайтеся проводити активно: неробство і лінь вам сьогодні протипоказані.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Існує ймовірність невдалого збігу обставин, фатального збігу. Найхитріші Близнюки роблять вигляд, що вже зазнали поразки і припинили боротьбу: така тактика допомагає домогтися паузи, настільки необхідної для того, щоб зібратися з силами. Не шкодуйте про свої втрати – вони не такі значні, як здається на перший погляд. З'являється відчуття, що все, що відбувається навколо, не має до вас жодного стосунку. Така відчуженість може штовхнути Близнюків на необачні вчинки.

Рак (22 червня – 23 липня)
Можливі втрати – не стільки значні, скільки прикрі. Ви лаєте себе за дрібні промахи так, начебто мова йде про найсерйозніші помилки, а будь-яке почуте критичне зауваження, навіть саме конструктивне, сприймаєте як черговий доказ власної неуспішності. Міняйте настрій, все не так погано, як здається. Пошукайте в своєму оточенні людини, в суспільстві якого ви відчуваєте себе невпевнено і дискомфортно, навіть якщо для цього немає явних причин. Саме від цієї особи потрібно сьогодні триматися подалі.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Сьогодні ви будете багато думати про минуле, і це цілком зрозуміло: накопичений досвід стане вам у пригоді. Намагайтеся працювати самостійно, не покладаючись на чиюсь підтримку і допомогу. Відносини з колегами і керівництвом можуть бути вельми напруженими, ви не повинні гостро реагувати на провокації. Напружений день чекає закоханих Львів: ймовірність сварок велика, причому розбіжності будуть дуже серйозними. У деяких представників знаку з'явиться причина замислитися про розрив стосунків. Зірки радять уникати різких висловлювань.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Щоб домогтися професійних успіхів, зовсім не обов'язково займатися всіма справами самостійно. Варто делегувати повноваження, тим більше, що сьогодні своїм добровільним помічникам ви цілком можете довіряти. Крім того, стає очевидним, що деякі люди, які називають себе вашими союзниками, зовсім такими не є; саме час обірвати непотрібні зв'язку. Діви-керівники задумаються про скорочення числа співробітників. Можна досягти багатьох особистих цілей завдяки власним завзятості.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Дуже складний цей день з точки зору особистих відносин. Закохані Ваги близькі до розчарування – виявляється, їх «половинка» ніяк не може вважатися однодумцем у повному розумінні слова. Несхожість у поглядах на життя – це ще півбіди, а на жаль, з'ясовується, що і плани на майбутнє у вас зовсім різні. Ще не поспішайте з висновками: багато чого з того, що говориться сьогодні – наслідок помилки, мимовільною помилки. Відносини з членами родини теж неоднозначні: на словах вас підтримують, а на ділі ...

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Недоброзичливці йдуть з вашого шляху, і ви спрямовується до мети. Однак не забувайте часом озиратися назад: не виключено, що все найцікавіше відбувається у вас за спиною. Дуже небезпечно зосереджуватися на чомусь одному, жертвувати всім задля успіху в якомусь важливій справі. Дивіться по сторонам, і від вашого погляду не вислизнуть багатообіцяючі можливості. День пов'язаний з непростими розмовами, з'ясуванням стосунків. Намагайтеся висловлюватися гранично делікатно: грубість може мати катастрофічні наслідки.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Уникайте зустрічей з людьми, колись користувалися вашим довірою і прихильністю. Це стосується і ділових, і особистих відносин: спокуса відновити старі зв'язки великий, але на користь це не піде. Вас все частіше відвідує відчуття, що було упущено щось важливе; це лише ілюзія, породжена несприятливими тенденціями. Чим менше ви будете картати себе за помилки минулого, тим краще. Сприятливий день для початку великих справ. Амбітні Стрільці зрозуміють, що потрібно зробити, щоб піднятися по кар'єрних сходах.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Дуже корисний день. Абсолютно все, що ви робите, має практичну цінність. Навіть випадкові зустрічі дозволяють отримати цінну інформацію, якої ви негайно знайдете гідне застосування. Взагалі, в цей день бажано бути на виду, більше спілкуватися, в тому числі і в неформальній обстановці. Пощастить тим, хто запланував публічні виступи, участь у конференціях і семінарах. Приватне життя відходить на другий план. Куди більше вас хвилюють долі світу. Як не дивно, саме це робить вас привабливими для осіб протилежної статі.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Час внести ясність, позбутися від недомовок і отримати відповіді на всі питання. Сьогодні вам доведеться вести себе досить жорстко – тільки так можна спілкуватися з людьми, схильними ухилятися від прямої відповіді, а саме з такими і доводиться мати справу. Обережніше з грошима; витрати, які сьогодні здаються виправданими і навіть необхідними, насправді зовсім не є такими. Дрібні сімейні розбіжності не повинні вас турбувати: вони не завдадуть шкоди відносинам і швидко будуть забуті. Але є ризик серйозного конфлікту з коханою людиною.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День складний, суперечливий і цікавий. Зараз можна зробити рішучий ривок і вийти на новий рівень у професійній діяльності, здобути важливу перемогу. Однак для такого блискучого розвитку подій необхідні свобода дій і готовність до самостійних рішень. Якщо ви звикли покладатися на чужу думку, результати будуть більш скромними. В особистому житті, навпаки, варто проявляти прагнення до незалежності мінімально. Демонструйте свою зацікавленість у відносинах, покажіть, що готові піти на поступки заради близької людини.