Гороскоп за знаками Зодіаку на 4 серпня. Приймаємо рішення без поспіху

Середа, 4 серпня 2010, 08:57
День буде складатися досить вдало. Найбільш сприятливим він виявиться для тих, хто схильний замислюватися про можливі наслідки своїх вчинків і уникати поспіху у прийнятті рішень.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Не думайте, що день пройде легко. Так, перемога близько, але для того, щоб домогтися її, доведеться потрудитися як слід. Не пробачайте собі дрібних промахів: чим більш серйозно, вимогливо і критично ви налаштовані зараз, тим більш значними будуть ваші успіхи в найближчому майбутньому. Непоганий день для неформального спілкування, але для розмов «за життя» краще вибирати представників своєї статі. Ви занадто легко захоплюєтеся, в кожному уважному слухачеві бачите споріднену душу. Повітряні замки, здається, будуються самі собою, а от страждати, коли ілюзії зруйнуються, доведеться особисто вам.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Не поспішайте, цей день – час підготовки до рішучого ривка, пошуку надійних помічників і вірної тактики. Поки потрібно зосередитися на звичних справах, займатися роботою, що не вимагає високої концентрації уваги: час різноманітних подвигів, в тому числі і творчих, прийде пізніше. Можливі розбіжності з близькими й коло самих невдачливий Тельців справа дійде до неабиякого скандалу. Несхожість поглядів на принципові питання змушує замислитися про майбутнє відносин. У багатьох представників знаку виникає думка про те, що прийшов час йти власним шляхом.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Неспокійний день, який змусить Близнюків серйозно задуматися про те, чи так уже необхідно зберігати вірність старим діловим відносинам, поставленим цілям і методам їх досягнення. Хочеться змін, і змін радикальних. На щастя, з'являються сміливі ідеї, а разом з ними – і люди, готові допомогти втілити ваші задуми в життя. Справитися з накопиченими побутовими проблемами і домашніми справами допоможуть близькі люди. Але ніхто з них, на жаль, не в силах навести порядок у вашій голові, яка сповнена суперечливих думок. Сьогодні дуже важливо бути в злагоді з собою, інакше день принесе масу неприємностей.

Рак (22 червня – 23 липня)
Доводиться поспішати, щоб впоратися з усіма запланованими на цей день справами. А зірки, між тим, поспішати не радять – краще переглянути плани і залишити лише ті, що для вас дійсно важливі. Дуже важлива готовність самостійно приймати рішення і нести за них відповідальність; Раки, що звикли чекати схвалення керівництва і ділових партнерів, багато часу витратять даремно. Ви налаштовані дещо легковажно, ніж звичайно, і схильні йти на поводу у своїх бажань. У результаті день приносить необдумані витрати, незрозумілі знайомства і безглузді зустрічі.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Помірно вдалий день. Непогані перспективи відкриваються перед тими, хто готовий працювати з непідробним ретельністю, навіть якщо мова йде про справи нецікавих, зовсім не допускають творчого підходу і оригінальних рішень. Іншими словами, якщо ви не боїтеся рутини, то й на цей день навряд чи ваша ласка, а от Левам, спраглим яскравих вражень, буде нуднувато. На жаль, ваші прагнення та бажання незрозумілі навіть найближчим людям. Це день, коли на перший план виходить безумовна любов: якщо вона є, відносини зберігаються і їм ніщо не загрожує.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Якщо є цілі, яких вам необхідно домогтися саме цього тижня, варто зробити рішучі дії негайно. Не можна втрачати час дарма – ваші недоброзичливці не дрімають. Втрачають свою актуальність ділові відносини, які довгі роки були для вас дуже важливими. З'являються нові пріоритети й ідеали, ви відчуваєте, що готові згорнути з второваною доріжки. Особисті стосунки будуть розвиватися гармонійно, якщо ви визнаєте, що не все залежить від вас. Забудьте про боротьбу за лідерство: якщо ви не будете нав'язувати оточуючим свої погляди на життя, конфлікти швидко зійдуть нанівець.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Можливе поліпшення фінансового становища, у самих заповзятливих Терезів буде шанс значно збільшити свої доходи. Проте абсолютно безхмарним день назвати не можна; успіхи на діловому поприщі даються вам нелегко, навіть найскромніші перемоги вимагають зусиль. Важливо подолати власну лінь; якщо вам вдасться взяти себе в руки – ніхто не зможе вам протистояти. В особистій сфері теж бажано проявляти ініціативу, а не чекати подарунків від зірок. Якщо рівним рахунком нічого не робити, флірт так і залишиться фліртом, але ж він міг би перерости у серйозні стосунки!

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День вельми серйозних протистоянь. Неприємно здивує те, що сьогодні вашими опонентами стануть не звичні недоброзичливці і старі конкуренти, а недавні друзі. У чому ж причина їх несподівано змінився відносини? По-перше, в заздрості, яку ви так легковажно посіяли в душах, вихваляючись своїми досягненнями. А по-друге, в тому, що сьогодні вас підтримують впливові й шановані люди, що деяким здається невиправданим везінням і навіть відвертою несправедливістю. Постарайтеся поставитися до ситуації, що склалася спокійно – скоро колишнє рівновага відновиться.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Складний день. Доводиться бути обережним і навіть відступати – а Стрільцям це дуже не до смаку! Регулярно нагадуйте собі, що іноді потрібно програти битву, щоб виграти війну, якщо боротися за кожну дрібницю, ви точно виб'єтеся з сил раніше, ніж прийде час відстоювати принципово важливі речі. Досить важко розраховувати на чиюсь підтримку: стосунки зі старими партнерами зіпсовані, а нові поки не готові простягнути вам руку допомоги. У скрутній ситуації звертайтесь до тих, хто готовий точно сказати, який нагороди чекає за свої послуги.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Події цього дня будуть мати далекосяжні наслідки, тому до будь-яких прийнятих рішень і вчиняє дії потрібно ставитися серйозно. Є шанс збільшити доходи, проте надмірна жадібність спричинить за собою втрату авторитету в ділових колах; тому не забувайте про почуття міри, а при нагоді й демонструйте що гроші для вас – не самий важливий фактор. Стриманість у висловлюваннях і розуміння того, що деякі судження потрібно тримати при собі, позбавлять вас від проблем з близькими. Так, у відносинах замало довіри, зате у вас немає відчуття, що ось-ось вибухне гроза.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Зараз ви дуже вразливі, тому що можете в будь-який момент втратити допомоги людини, на якого звикли покладатися. Розраховуйте, в першу чергу, на себе. Незабаром у вас з'являться нові союзники, але саме в даний момент самостійність і незалежність актуальні надзвичайно. При заповненні будь-яких документів будьте дуже уважні – найближчим часом їх будуть вивчати вельми прискіпливі люди, і будь-яка помилка може спричинити за собою неприємності. У цілому непоганий день для спілкування, але всі зустрічі будуть носити характер швидше дружній, ніж романтичний.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Незважаючи на не дуже сприятливі обставини, Риби йдуть вперед. Представникам цього знаку вдається не тільки подолати перепони, а й здобути перемоги, і справа тут не у везінні, а в дивовижній інтуїції представників цього знака. Навколишнім важко зрозуміти, чим ви керуєтеся при складанні планів і виборі союзників – вони можуть лише захоплюватися вірністю прийнятих вами рішень. Ви схильні до оригінальних, навіть екстравагантним вчинкам, і цим привертаєте увагу представників протилежної статі. Деяких представників знаку чекає нове захоплення.