Гороскоп за знаками Зодіаку на 5 серпня. День послідовних вчинків

Четвер, 5 серпня 2010, 08:59
Завзятість, терпіння і готовність працювати до сьомого поту – ось якості, які сьогодні необхідні всім бажаючим добитися успіху.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Дуже трохи Овнам вдасться пережити день без втрат. Велика частина представників знаку, на жаль, буде змушена жертвувати чимось, відступати перед недоброзичливцями, відмовлятися від тих благ, до яких за останній час звикла. Ця обставина не дозволяє назвати день вдалим, з іншого боку, ви стійко витримує удари долі, ніж заслуговуєте повага оточуючих. Не забувайте про здоровий глузд, якщо доведеться вибирати між сильними, але швидкоплинними емоціями і перевіреними часом почуттями.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Вірогідні серйозні зміни в професійній сфері. Тельці, які давно «переросли» займану посаду, зможуть, нарешті, отримати підвищення по службі. А ось недбайливих працівників (втім, таких серед представників знаку небагато) очікують перевірки і вельми неприємні розмови з керівництвом. В особливо запущених випадках справа може дійти навіть до звільнення. Ситуація в особистому сфері стає більш стабільною, ви вже з великим оптимізмом дивіться в майбутнє.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День, що вимагає рішучих дій. Якщо ви амбітні і націлені на підкорення кар'єрних вершин, будьте не тільки наполегливі, але і гранично уважні: саме такі Близнюки сьогодні можуть стати жертвою маніпуляторів, селищах золоті гори і використовують чужі таланти у власних інтересах. День приємного, але ні до чого не зобов'язує спілкування. Оточуючі чудово розуміють, що ви милі і привабливі, але зовсім не збираєтеся зв'язувати себе серйозними узами, тому ні претензій, ні розчарувань можна не побоюватися.

Рак (22 червня – 23 липня)
Непростий день для роботи: відкривається одразу кілька привабливих можливостей, але скористатися можна тільки однієї. Чи вдасться зробити правильний вибір – успіх забезпечений; помилитесь – лише даремно витратите сили. Майте на увазі, що занадто консервативні погляди, прагнення зберігати вірність традиціям у що б то не стало сьогодні можуть стати нездоланною перешкодою на вашому шляху до мети. Дуже корисно спілкування з представниками старшого покоління: завдяки бесідам з ними ви зможете багато чого для себе прояснити.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Можна вирішити багато професійних проблеми, якщо підійти до звичних питань і завдань з несподіваного боку. Одного вдалого експерименту достатньо для того, щоб зміцнити свої позиції, залишити конкурентів далеко позаду і обзавестися впливовими союзниками. Але якщо на сміливий крок ви не зважитеся, день залишиться нейтральним. Не треба перебільшувати важливість проблем, існуючих в особистому сфері. Зазвичай ви вважаєте за краще не робити з мухи слона, однак сьогодні, чомусь саме цим і займаєтеся.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Досить продуктивний, але неспокійний день. Дівам доведеться вирішувати кілька завдань одразу, давати розпорядження та стежити за їх виконанням, врегулювати розбіжності колег і долати бюрократичні перепони. Втомливо? Ще й як, але результат того вартий, та й отриманий досвід буде безцінним. Сприятливий день для спілкування, обговорення ділових та особистих питань. До речі, не виключено і початок службового роману. Дуже важко чинити опір своїм бажанням. Головне – не намагатися відмовитись від всіх задоволень.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Будьте послідовні у вчинках, але не намагайтеся будь-що-будь зберегти вірність обраної тактики. Помірна і доречна гнучкість значно полегшує шлях до успіху, особливо у професійній сфері. Якщо ваша робота пов'язана зі спілкуванням, більше слухайте і менше говоріть: цей день пов'язаний з отриманням важливої інформації, яку потрібно правильно оцінити і проаналізувати. Пам'ятайте, що вам не потрібно мати багато помічників і союзників, щоб досягти поставленої мети.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Треба багато чого встигнути, тому не втрачайте час даремно. Зараз потрібно покладатися на інтуїцію: її підказки допоможуть прийняти вірне рішення без довгих роздумів. Крім того, ви буквально з першого погляду визначаєте, з ким можна мати справу, а від кого треба триматися подалі – і це теж буде дуже до речі: сьогодні виграє той, хто швидко і правильно вибирає собі союзників. Бойовий настрій змушує проявляти ініціативу не тільки у справах, але і в особистому житті.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День клопіткий і втомливий. Але Стрільців це не лякає: представники знаку вирішують будь-які проблеми з легкістю і витонченістю, яким можна позаздрити. Негативні тенденції спробують з ранку зіпсувати вам настрій, але незабаром змушені будуть відступити. Та ж доля чекає на кожного, хто спробує зазіхнути на те, що вам дорого. У сім'ї обстановка часом буде напруженою, тому що ви дуже гостро реагуєте на критику. Якщо вдасться впоратися з роздратуванням, день вас напевно порадує.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День може бути дуже вдалим. Що потрібно зробити, щоб домогтися успіху? Перш за все, зосередитися на вирішенні однієї, найважливішої задачі. Розмінюючись на дрібниці, ви ризикуєте втратити свій шанс одержати дійсно значущу перемогу. Крім того, потрібно ділитися своїми ідеями лише з найбільш надійними людьми. Навіть не згадаєте про свої плани у розмові з тим, хто коли-то підвів вас, нехай і за дрібниці; мовчання – золото. До речі, і в спілкуванні з близькими важливо, в першу чергу, уважно слухати.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Вдалий день. Трохи зусиль – і перемога у вас у кишені. Правда, потрібно вирішити, куди саме ці зусилля направити. Попросіть поради у досвідчених людей, ретельно проаналізуйте почуте та зробіть власні висновки; не варто дотримуватись рекомендацій, що викликають у вас внутрішнє відторгнення, якими б здоровими вони не здавалися. В особистій сфері взагалі довіряти можна тільки своїй інтуїції. Одна половина інформації, яку сьогодні повідомляють вам доброзичливці, неперевірена, інша – вигадана.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Складний день. Основні проблеми пов'язані з тим, що Риби не впевнені в правильності прийнятих рішень. Ви не просто не спалюєте мостів – ви намагаєтеся всидіти як мінімум на п'яти стільцях. Міняйте тактику: виберіть два найсимпатичніших, на одному влаштовуйтеся самі, а інший довірте надійному людині. І не бійтеся втратити те, що вам не дуже-то й треба. Остання рекомендація відноситься і до особистого життя: помилкою буде зберігати відносини, які перестали приносити радість.