Гороскоп за знаками Зодіаку на 6 серпня. У суперечці народиться істина

П'ятниця, 6 серпня 2010, 08:53
День протиріч у трудових колективах, напружених дискусій, суперечок на професійні та творчі теми.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Сприятливий день для початку нових партнерських відносин. Сьогодні ви можете знайти не просто однодумців, а людей, які будуть поряд з вами у важкий момент і не побояться протягнути руку допомоги, навіть якщо весь світ налаштований проти вас. Можливі грошові надходження. Ділові інтереси змішуються з особистими симпатіями. Це сприятливий день для початку службового роману. Підходить він і для того, щоб пуститися в захоплюючу плавання по хвилях бізнесу разом зі старим другом. Закохані можуть сваритися через питання, пов'язаних з фінансами, запланованими покупками і витратами.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Ваші позиції не так міцні і непохитні, як здається на перший погляд. Тому варто відмовитися від надмірної самовпевненості і звернутися до людей, які можуть допомогти і словом, і ділом. Можлива поява нових партнерів; у ділового оточення ваш вибір викличе сумніву, але це не повинно вас бентежити. Відносини усередині сім'ї стають напруженими; особливо важко в цей день Тельцям, які дуже тісно пов'язані з батьками, багато в чому залежні від їх думки. З одного боку, хочеться відстояти власну правоту, з іншого – ймовірність серйозного конфлікту лякає не на жарт.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Хоча негативні тенденції часом нагадують про себе, день поступово забарвлюється в приємні тони. Дякувати за це коштує нових союзників: вони ті втрачають часу даремно і роблять все можливе, щоб вам допомогти. За всіма вашими діями уважно спостерігають впливові люди; якщо ви не зробите серйозних помилок, перед вами відкриються вельми привабливі перспективи. Відносини з близькими складаються досить напружено: від вас багато чого не тільки чекають, але і вимагають, а ваших жертв ніхто не помічає. Більш вдалим день буде для Близнюків-батьків: їх порадують успіхи дітей.

Рак (22 червня – 23 липня)
День метушливий, неспокійний, але, загалом, безпечний. Вашу роботу перевіряють і обговорюють, це змушує похвилюватися, але не веде до якихось серйозних неприємностей. У відносинах з новими союзниками замало довіри, але це не заважає плідній співпраці. Нарешті, керівництво вас критикує, але матеріальних заохочень все ж таки не позбавляє. Так що поганим цей день навряд чи можна назвати. Значна частина дня буде присвячена допомоги близьким, врегулювання розбіжностей, що виникли між родичами. Не варто обговорювати питання майнового характеру: можна спровокувати конфлікт.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День буде пов'язаний з втратами, але втратами некритично. Випробування, що випадають сьогодні на вашу долю, лише роблять вас сильніше і надихають на подвиги. Багатьох Львів приємно здивує підтримка колег, які зовсім нещодавно займали нейтральну позицію – виявляється, у вас набагато більше однодумців, ніж ви думали. Можна покласти край негараздів у родині, навіть якщо ви опинитеся єдиною людиною, що прагнуть до відновлення миру. Вам під силу відвернути близьких від докорів і образ і захопити цікавим і корисною справою. До речі, день відмінно підходить для початку ремонту або будівництва.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День пов'язаний із сімейними розбіжностями; різниця в поглядах на багато актуальних питань стає дуже серйозною, а компроміс знайти не вдається. Можливо, доведеться звести до мінімуму спілкування з найближчими людьми, щоб зберегти мир. У будь-якому випадку, будьте дипломатичні, але чесні. Якщо ви сьогодні не говорите правди оточуючим, то обманюєте, в першу чергу, себе. Дуже важливо знайти джерело позитивних емоцій, інакше депресивний настрій захопить вас надовго. Відволіктися від проблем допомагають нові знання; день відмінно підходить для навчання.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Відповідний день для завершення складних справ, підведення підсумків. З'являються і нові можливості, проте для того, щоб ними скористатися, доведеться чимось пожертвувати. Зробити вибір нелегко; варто прислухатися до порад більш досвідчених людей. Власна інтуїція може і підвести. Відповідний день для того, щоб щось змінити у своєму житті, отримати корисний досвід. Не бійтеся нововведень і обміркованих експериментів. Вас чекає немало цікавих бесід і захоплюючих дискусій зі старими і новими знайомими, випаде нагода блиснути інтелектом і привернути увагу симпатичною особи.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Для роботи день хороший: вам вдається направити енергію в мирне русло, знайти ефективний спосіб вирішення складних проблем. Дієте ви швидко, і конкуренти просто не можуть за вами наздогнати. Щоправда, корисним було б присутність поряд уважного помічника, який візьме на себе усунення дрібних недоробок. Якщо все робити самостійно, часу на реалізацію всіх планів може й не вистачити. Дуже насичена сімейне життя. Сьогодні родичі прислухаються до вашої думки, просять про допомогу і підтримку; доведеться проявити спритність, щоб і власні бажання не залишити невиконанням.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День, коли можна багато чого домогтися. Головне – не розраховувати на везіння, удачу і безмежну підтримку зірок. Обставини-то складаються цілком сприятливі, але і від вас потрібні прояв ініціативи, а також використання накопиченого досвіду. Цей день пов'язаний з повторенням (хоч і в дещо зміненій формі) ситуацій минулого. Якщо ви навчилися чомусь на своїх помилках, але сьогодні знайдете гідний вихід з положення, раніше здавався безвихідним. У спілкуванні з близькими Ви – безумовний лідер. Але це не привід нав'язувати оточуючим свою думку.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Це вдалий день. Проте тільки від вас залежить, скористаєтеся ви всіма можливостями, які вона відкриває, або тільки їх частиною. Майте на увазі, що розвиток ситуації вимагає деякого коректування ваших планів. Відмовившись від досягнення одних цілей, ви отримаєте можливість домогтися інших, більш важливих і актуальних. Для спілкування цей день буде сприятливий в тому випадку, якщо ви візьмете на себе відповідальність за вчинки і настрій оточуючих. Хочете приємно провести час? Організуйте розваги для себе і тих, чия компанія вам приємна.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Хороший день. Знову відкриваються можливості, які ви коли щось упустили, і зараз можна ними скористатися, щоб зміцнити свої позиції і вийти на новий рівень. Не бійтеся брати на себе відповідальність, сміливо вступайте в боротьбу з недоброзичливцями, вирушайте на ділові переговори і жорстко заявляйте про свою позицію. Це день, коли рішучість, наполегливість і безкомпромісність вас тільки прикрашають. На нових знайомих ви виробляєте незабутнє враження. Щоправда, не виключено, що люди нерішучі спочатку будуть вас побоюватися: вже дуже неприступними ви здаєтеся.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Це складний і вельми неспокійний день. Події його здаються суперечливими, і зрозуміти, якою є причинно-наслідковий зв'язок між ними, вдається не відразу. Підказки інтуїції дуже розпливчасті; наприклад, ви відчуваєте, що не можна сидіти на місці і потрібно діяти, але що саме слід зробити, не здогадуєтеся. Можна звертатися за порадою до людей, яких ви давно знаєте; проте все, що вони скажуть, потрібно як слід обміркувати. Вміння критично ставитися до чужої думки і слідувати тільки тим прикладам, які цього заслуговують, убереже вас від помилок.