Астрологічний прогноз на 8 серпня. День сімейних свят

Неділя, 8 серпня 2010, 09:00
28-й місячний день (почнеться о 3:04). «Завершення». Місяць у Раку. Астрологи називають 28-му місячну добу часом любові, побачень, сімейних свят.
гороскоп

Головне сьогодні – втриматися на хвилі піднесеного настрою і постаратися, щоб думки і вчинки були добрими. Позитивні радості терапевтично діють на організм.

Привабливими стають люди, які підтримують наші інтереси, захоплення, хобі. Мудрі поради партнерів зможуть попередити вас про підготовлювані неприємності, а також захистити від недоброзичливців.

Тільки слід пам'ятати, що накопиченої у період зростаючого Місяця енергії залишилося небагато і витрачати її бездарно на дрібні побутові проблеми (сварки, лайку) не можна.

Цей період не призначений і для бурхливої активності, тому не рекомендується приймати доленосні рішення суспільного значення (укладати шлюб, переходити на іншу роботу, змінювати місце проживання і т.д.).

Тим не менше, в наступив місячний день сприятливо купувати або продавати землю, нерухомість, можна зайнятися серйозною перебудовою будинку або почати капітальний ремонт.

Коли Місяць убуває, наступають природні процеси очищення організму. Це – найкращий час для омолоджуючих, оздоровчих процедур. Легше виводяться шлаки з організму, видаляються шкідливі субстанції і елементи, які потрапили в організм з їжею і питвом з несприятливого навколишнього середовища. А оскільки найбільше «бруду» накопичується в жировій тканині, то і виводиться вона разом з жиром.

У медичному відношенні слід берегти голову і стежити за артеріальним тиском. Дуже важливо берегти зір: краще менше читати і не дивитися на яскраве світло.

Удачу принесе одяг сірих та камуфляжні забарвлень. Уникайте поєднання чорного з білим.

Колір дня: хризоліт (відганяє нічні кошмари).