Гороскоп за знаками Зодіаку на 9 серпня. Шукаємо цікаве заняття

Понеділок, 9 серпня 2010, 08:58
Бажано відвернутися від побутових негараздів, пошукати цікаве заняття. Якщо не зациклюватися на дрібницях, день пройде цілком непогано.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День, який напевно змусить вас переглянути і змінити свою поведінку. Метаморфози даються легко – сьогодні Овни відрізняються дивною для представників цього знаку гнучкістю. Ще одне похвальне якість – здатність робити уроки зі своїх помилок; сьогодні вона вам дуже знадобиться. На жаль, уникнути розбіжностей з близькими людьми не вдасться. В іншому, коли мова йде про батьків і дітей, вам цілком вдається згладжувати гострі кути. А ось з коханою людиною порозумітися складніше.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Дуже неоднозначний день з точки зору фінансів. Сьогодні Тельці витрачають гроші з легкістю, зазвичай не властивою представникам даного знаку. Тим часом, варто було б бути економніше: інвестиції в бізнес небажані, та й особисті витрати варто було б скоротити. З іншого боку, можливі несподівані грошові надходження, які виявляться дуже своєчасними. Тельців-батьків дуже порадують успіхи дітей. Будьте нехитру і щирі, не бійтеся зізнаватися у своїх слабкостях.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Можливе поліпшення фінансового становища. Однак якщо ви збираєтеся відправитися за покупками, не беріть з собою занадто багато грошей: ви занадто легко витрачаєте зароблене. Ще одна неприємна особливість дня полягає в тому, що сьогодні ви купуєте речі, про які колись мріяли, не замислюючись про те, чи потрібні вони вам зараз. День приємних звісток, що стосуються близьких і далеких родичів. Атмосфера в родині стає більш приємною, напруженість йде.

Рак (22 червня – 23 липня)
День серйозних роздумів і правильних висновків. Сьогодні Раки багато думають про минуле, причому аналізують не тільки власні помилки, але і чужі. Це дуже правильний підхід: вчитися треба на будь-якому доступному матеріалі. Час внести ясність у сімейні і любовні стосунки, розставити крапки над «й». Серйозні розбіжності не виключені, але якщо ви не позначите свою позицію зараз, пізніше зробити це буде набагато складніше. Хороший день для прийому гостей або візиту до друзів.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Оглянеться по боках – не виключено, що вам на очі попадеться справу, в якій можна досягти успіху. Це день нововведень, що прикрашають життя, корисного та приємного досвіду, а також несподіваних знайомств. Не всі ваші ідеї будуть добре приємні оточуючими, але як тільки ви досягнете перших результатів, прихильники у вас негайно з'являться. Леви-батьки будуть радіти успіхам дітей. Цей день пов'язаний зі зміною пріоритетів – на перше місце виходять сімейні цінності.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Уникайте серйозних фізичних навантажень. Життєвий потенціал знижений, і сьогодні варто берегти сили. Вам корисно все, що допомагає налаштуватися на позитивний лад – від веселих комедій, до пристрасних танців. І не варто засмучуватися, якщо деякі заняття не приносять практичного результату: достатньо, щоб сам процес приносив задоволення. Відповідний день для спілкування зі старими друзями, які не вимагають від вас багато чого і проявляють поблажливість до ваших слабкостей.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Потрібно відновити сили. Ви багато й плідно працювали і заслужили право на відпочинок – присвятіть йому хоча б першу половину дня. Корисні спокійні, неутомітельние заняття: читання, малювання, нескладне рукоділля. Зростає творчий потенціал, однак цей день пов'язаний більшою мірою з появою ідей, ніж з їх втіленням у життя. Важко зберегти гарний настрій, навіть найдрібніші неприємності викликають роздратування. Можливі і нездужання, причина яких поки залишається неясною.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Негативні тенденції досить сильні, і в зоні їх впливу виявляється дуже важлива сфера життя – відносини з родичами. Порозумітися з близькими людьми непросто, у вас накопичилося надто багато претензій один до одного. Ви докладаєте багато зусиль, щоб розрядити обстановку, але результат їх буде вельми скромним. Навіть щиро і сильно люблять Скорпіони сваряться зі своєю «половинкою». Приводи для розбіжностей численні, але жоден з них не буде дійсно серйозним.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стосунки в сім'ї – матерія тонка, що не допускає занадто грубої дії. Згадайте про це, коли відчуєте, що назріває сварка, і постарайтеся згладити гострі кути до того, як розбіжності досягнуть критичної точки. Непоганий день для розширення кола спілкування. Ви справляєте враження людини дуже доброзичливого, і навіть самі недовірливі особи готові поділитися з вами своїми секретами. Ваш інтерес до людей високий, але носить він характер, в основному, інтелектуальний.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Ще один сприятливий день, причому на цей раз – підходящий для того, щоб плисти за течією, прикладаючи мінімум зусиль. Головне, що вам знадобиться – це вміння вчасно реагувати на зміну обставин; потрібно проявити зовсім небагато гнучкості, щоб домогтися чудових результатів. Ви легко знаходите спільну мову з людьми, причому як зі старими, так і з новими знайомими. Можна обговорювати будь-які складні запитання: завдяки вашій вмінню знайти вірний тон конфлікту вдасться уникнути.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Цей день досить складний. Доводиться переглядати свої звички, а від багатьох з них навіть відмовлятися. Близькі люди вимагають від вас багато чого, а жертви сприймають як належне. Якщо ви допомагаєте комусь – не розраховуйте на подяку; якщо даєте порада – не чекайте, що йому підуть. Багато Водолії схильні замикатися в собі, але це не зовсім вірна позиція. Справа в тому, що сьогодні вам потрібна людина, здатний вислухати розповідь про ваші проблеми, підтримати якщо не радою, то добрим словом.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Ситуація стабілізується, ви відчуваєте себе не тільки більш впевненими, але й більш щасливими. Найпростіші рішення виявляються найбільш вірними, ви не вирощуєте слонів з мух і з будь-якими проблемами справляєтеся до того, як вони приймуть загрозливий вигляд. У стосунках з близькими, навіть старшими родичами, ви схильні займати батьківську позицію. Вам приємно піклуватися про дорогі людях, оточувати їх увагою, виконувати бажання. У більшості випадків це сприяє гармонії у стосунках.