Гороскоп за знаками Зодіаку на 10 серпня. Виключаємо слабку ланку

Вівторок, 10 серпня 2010, 08:56
Рівень ділової активності знижується у всіх, але саме тим, хто виявиться найбільш слабкою ланкою, пережити цей день без втрат буде дуже важко. Зберіться з силами – скоро ситуація зміниться на краще.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Можна розраховувати на підтримку керівництва і впливових людей. День підходить як розв'язання творчих завдань, так і для рутинної роботи. Вам легко зосередитися на будь-якій справі, проявити себе з кращого боку. Успішно пройдуть переговори, можна укласти вигідні угоди. День спогадів про минуле, не виключені і зустрічі з людьми, які колись були вам дуже й дуже дорогі. Багато часу забирають роздуми про те, якою була б ваша життя, вибери ви іншу лінію поведінки. Чи не коріте себе за старі помилки, намагайтеся більше думати про майбутнє.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Дуже важливим стає професійне спілкування. Намагайтеся обзавестися новими зв'язками, знайти помічників та однодумців. Люди, разом з якими ви сьогодні вирішуєте важливі завдання, ще не раз запропонують вам підтримку в складних обставинах. У цей день рішення професійних і творчих завдань забирає дуже багато часу і сил, спілкування з близькими відходить на другий план. У зв'язку з цим можливі образи, взаємне невдоволення і претензії. Не можна залишати без уваги і домашні справи: ваша участь у них абсолютно необхідно.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День, який слід було б присвятити відпочинку: життєвий потенціал знижений, велика ймовірність безсоння, нездужання, головного болю. Уникайте довгих поїздок, особливо незапланованих заздалегідь, обмірковуйте всі пропозиції, що поступають перш, ніж прийняти їх. Великий буде спокуса довірити іншим справи, результат яких для вас важливий, або прийняти допомогу людей, які пропонують її знову і знову, але зірки рекомендують самостійність як у прийнятті рішень, так і в роботі. Назрівають зміни в романтичних стосунках.

Рак (22 червня – 23 липня)
День буде досить напруженим, і часом найчутливіші і сприйнятливі Раки будуть відчувати себе зовсім нещасливими. Основна проблема полягає в нестачі позитивних емоцій – сьогодні зірки, на жаль, не збираються балувати вас захоплюючими пригодами і новими враженнями. Трохи краще інших будуть відчувати себе творчі натури: їх відвідає натхнення. Дуже важлива підтримка близьких людей, і сьогодні ви неодмінно її отримаєте. День підходить для зустрічей зі старими друзями та коханою людиною, спілкування з членами сім'ї.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Вірогідні професійні успіхи, справжні перемоги на діловому поприщі. Конкуренти змушені будуть відступити, а недоброзичливці – піти з вашого шляху: сьогодні вам немає рівних, і це абсолютно очевидно для всіх. Значно покращиться фінансове становище, можливі значні грошові надходження з несподіваних джерел. Ви легко досягнете порозуміння з родичами, а тому зможете вирішити багато спільні проблеми. З точки зору романтичних відносин день не найвдаліший і простий, тут Левам не завадить обережність.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Не намагайтеся встигнути все, краще приділити максимум часу тому, що для вас дійсно важливо. Збереження миру в сім'ї потребують поступок і компромісів, але ви не повинні забувати про власні інтереси. Не займе багато часу рішення домашніх проблем, з'являться цікаві та оригінальні ідеї, що стосуються поліпшення побутових умов. Творчим натурам не слід поспішати з реалізацією задумів – не приступайте до справи, поки не продумали все, аж до найдрібніших деталей. Уміння зберігати холоднокровність в будь-якій ситуації піде на користь романтичним відносинам.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День у вищій ступеня насичений емоціями, більшу його частину Ваги проведуть у піднесеному настрої, але до вечора можуть відчути спустошеність і розчарування. Якщо ви хочете цього уникнути, постарайтеся знати міру в роботі і розвагах, у міру сил поєднуючи приємне з корисним. Вдалим буде день для фінансистів, а також тих, хто планує обговорити з керівництвом питання підвищення зарплати або домовитися з діловими партнерами про інвестиції в свій бізнес. У романтичній сфері позитивні тенденції теж дуже сильні.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День спокійний, не надто перспективний і багатообіцяючий. Доведеться займатися вирішенням фінансових питань, а деяким представникам знака – шукати додаткові джерела доходів. Вельми напруженими стають відносини з членами сім'ї, у багатьох Скорпіонів з'являється бажання «втекти» від домашніх проблем в роботу або розваги; на жаль, ні тяжка праця, ні бурхливі веселощі не принесуть абсолютної радості і забути про труднощі не змусять. Відповідний день для довірливого спілкування з коханою людиною, можна обговорювати складні, але важливі для обох питання.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Відмінний день для покупок, інвестицій та укладання угод. Можливі значні грошові надходження, дорогі подарунки і приємні сюрпризи. Професійні успіхи чекають тих, хто здатний приділяти увагу дрібним деталям, не забуваючи при цьому і про головної своєї мети. Проведення ділових переговорів вимагає надзвичайної обережності: ви ризикуєте взяти на себе нездійсненні зобов'язання. Чудовий настрій і високий життєвий тонус допоможуть вам наповнити цей день приємними враженнями. Добре пройдуть вечірки, можна приймати гостей і наносити візити знайомим.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Очікує досить вдалий день. Впевненість у собі, властива багатьом представникам даного знаку, сьогодні не тільки непохитна, а й цілком обгрунтована. Все, що ви робите, вдається легко; нові ідеї зустрічають розуміння і підтримку оточуючих, а своєчасне прояв ініціативи сприяє зміцненню вашого авторитету. Дуже сприятливий емоційний фон, ваша чарівливість не залишить байдужими ні старих, ні нових знайомих. День обіцяє безліч приємних переживань закоханим Козерогам і тим, хто шукає свою «половинку».

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Сьогодні на шляху представників даного знаку зустрінуться надзвичайно приємні і цікаві люди, з якими можна буде поділитися і труднощами, і радощами. Можна побувати в гостях у старих друзів, відновити перервані любовні відносини або, навпаки, з головою зануритися в новий роман. Зірки радять просто бути собою і дивитися в майбутнє з оптимізмом, цього достатньо для успіху. Непогано складаються і справи професійні, хоча тут мова сьогодні може йти лише про закладення фундаменту майбутніх успіхів.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Вельми приємний і плідний день, відмінно відповідний для важливих справ; вдало складуться зустрічі, в тому числі і незаплановані. Можна обговорювати питання, що стосуються роботи, кар'єри і фінансів, а також шукати людей, які допоможуть вам в реалізації бізнес-ідей: на брак однодумців скаржитися не доведеться. Кілька псує загальну картину напружена обстановка в сім'ї, розбіжності з родичами дуже значні. Однак ви зможете уникнути відкритого конфлікту, бурхливого з'ясування відносин.