Гороскоп за знаками Зодіаку на 11 серпня. День амбіцій

Середа, 11 серпня 2010, 08:56
Сьогодні можна дати волю амбіціям, енергії, цілеспрямованості. Зірки обіцяють успіх натурам діяльним, готовим на серйозні жертви заради досягнення потрібного результату.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Напружений, цікавий, захоплюючий день. Овни самі часу не втрачають дарма і навколишнім абсолютно не дозволяють цього робити. Результати праць і старань можуть бути вельми вражаючими – від підвищення по службі до зміни не тільки місця роботи, а й сфери діяльності. Ваша готовність піднести сюрпризи оточуючим стає основною причиною змін в особистому житті. Правда, тут все не так вже безхмарно: непогано було б думати перед тим, як приймати (і озвучувати) прийняті рішення. При цьому людям малознайомим ви здаєтеся нескінченно чарівними і милими, а тому легко завойовує їхні симпатії.

Телець (21 квітня – 21 травня)
День кокетства, флірту та приємного спілкування. Начальство нагадує, що непогано було б і попрацювати, але ви не горіть трудовим ентузіазмом. Можна присвятити день переговорів, у тому числі і з потенційним роботодавцем, обговорення планів на майбутнє, творчої діяльності – словом, чого завгодно, тільки не рутинним нудним справах. Зараз ви дуже вразливі, схильні до негативного впливу і гостро потребує сприятливому оточенні. Нехай поруч з вами будуть доброзичливі люди, готові в будь-який момент і настрій підняти, і руку допомоги протягнути – завдяки такому оточенню навіть ваше самопочуття поліпшиться.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюки можуть багато втратити – і тільки тому, що вчасно не удосужатся взяти себе в руки і зосередитися на якому-небудь корисне справі. Дуже багато часу витрачається марно, і результатом можуть бути серйозні проблеми в діловій сфері. Вдалося зосередитися? Чудово! Складайте план дій: перший пункт – перемога над конкурентами, другий – зміцнення ділових відносин. Вам потрібна не тільки тверда грунт під ногами, але і міцний тил за спиною. З точки зору особистих відносин день цілком приємний, оскільки вам вдається вибрати вірну лінію поведінки. День обіцяє нові знайомства.

Рак (22 червня – 23 липня)
З ділової точки зору день не найвдаліший. Доводиться багато ставити на карту і трудитися в поті чола, результат ж виявляється вельми скромним. Втім, деяким представникам знака вдасться здобути перемогу над конкурентами, але заплатити за неї доведеться дуже і дуже дорого. Можливі фінансові втрати, конфлікти з керівництвом, події, що створюють перепони для кар'єрного зростання. В особистій сфері ситуація складається більш сприятлива, у вас не буде причин для невдоволення тими, хто вам доріг. Можна врегулювати розбіжності з близькими. Для юних закоханих цей день ознаменується приємною подією.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Сприятливий день, події якого підкоряються нехитрому принципом: чим більше енергії і завзяття, тим значні перемоги. Левам вдається не тільки плідно працювати, але й інших надихати на подвиги; лідерські якості представників цього знаку дуже і дуже затребувані. Деякі ваші вчинки піддаються критиці, але приймати це близько до серця не варто: поки ви зберігаєте вірність власним принципам, загальне осуд вам не загрожує. Дуже важлива абсолютна ясність і прозорість відносин з близькими людьми; уникайте недомовленостей і двозначностей.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Діви розуміють, що взяли на себе занадто багато, і шукають людину, з якою можна було б поділитися неприємним вантажем. На щастя, бажаючі надати вам допомогу неодмінно знайдуться, причому люди це будуть виключно безкорисливі і доброзичливо налаштовані. Не бійтеся поділитися з ними повноваженнями і відповідальністю: для досягнення успіху вам сьогодні необхідна свобода дій. Можливі зміни на краще в особистому житті. Ваше завдання – якщо не плисти за течією, то, по крайней мере, не чинити опір йому. Якщо ви довіряєте власної інтуїції, події будуть розвиватися в самому сприятливому ключі.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Хороший день для зміни місця роботи, співбесіди, усного іспиту. Вам нічого не варто справити сприятливе враження на нову людину, домогтися його розташування та симпатії. Це допомагає і в особистому житті – принаймні, складаються сприятливі обставини для початку нових відносин. А ось фінансова картина не надто сприятлива, не виключені втрати, невдалі покупки. Небажано брати гроші в борг, звертатися за матеріальною допомогою до родичів. Будьте готові до того, що ваша робота піддасться серйозній перевірці.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Шлях до успіху сьогодні простий і зовсім не тернистий: якщо проявляти гнучкість і вміло лавірувати, мети можна досягти досить швидко. Ще одна якість, яка сьогодні дуже важливо – це вміння знаходити нові можливості там, де, на перший погляд, на вас чекають лише втрати. Якщо ви сьогодні програєте – то лише з власної волі. Для більшості Скорпіонів поразка стає своєрідною підказкою, вказівкою на те русло, в яке слід направити свою енергію. Для того щоб повною мірою оцінити можливості цього дня знадобиться вміння поглянути на світ філософськи.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Якщо ви давно хотіли змінити світ, сьогодні можна цим зайнятися – для вас дійсно мало що є абсолютно неможливим. Там, де досягти поставленої мети не вдається, ви швидко знаходите іншу і линув до неї, причому ніхто (і навіть ви самі) не вважає це непостійністю – подібна поведінка здається абсолютно природним. Ви не тільки швидко завойовує симпатії, але і примушуєте людей мислити саме в тому ключі, який вам потрібен. При цьому в маніпулюванні громадською думкою вас запідозрити неможливо. Відмінний день для публічних виступів, рекламних акцій.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
З звичної роботою ви справляєтеся легко, а от виконання нових завдань дається важче. Однак зірки настійно рекомендують вам не передоручати подібні справи іншим, а справлятися з ними самостійно: все, що так чи інакше сприяє придбанню нового досвіду, дуже корисно. Доводиться визнати, що вам не довіряє начальство, та й у близьких людей зародилися якісь підозри. Постарайтеся гранично спокійно ставитися до перевірок, терпляче відповідайте на питання, не дозволяйте недомовкам затьмарити особисті стосунки.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Зосередьтеся на поточних справах – саме вони, а не події минулого чи віддаленого майбутнього – заслуговують вашої уваги. Дуже сприятливий день для самостійної роботи. Оскільки зараз досить важко розібратися, хто вам друг, а хто ворог, краще просто скоротити контакти. Можливі складні ситуації, які вимагатимуть від вас зміни планів, гнучкості, поступливості. При цьому досить жорстко потрібно вести себе по відношенню до людей, які залежать від вас: віддавати чіткі розпорядження, вимагати їх негайного і бездоганного виконання.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День гарний тим, що досягнення цілком гідних результатів вимагає мінімальних зусиль. Ні, любителі потрудитися, звичайно, не повинні відчувати себе скривдженими – якщо ви палає ентузіазмом, то напевно доб'єтеся значних успіхів. Але якщо напружуватися не хочеться, можна цього й не робити – все так чи інакше влаштуватися само собою. Схожа тенденція спостерігається і в особистому житті: якщо проблему не вирішувати досить довго, можна її не вирішувати взагалі. Але якщо ви відчуваєте у собі достатньо сил і енергії для того, щоб проявити ініціативу, вступите саме так – навколишні це оцінять.