Гороскоп за знаками Зодіаку на 9 липня. Спокій, тільки спокій

П'ятниця, 9 липня 2010, 08:57
На зміну хвилюванням і тривогам приходять спокій і розуміння істинних причин того, що відбувається. Бажано уникати перевантажень, вони можуть призвести до погіршення самопочуття.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Дуже висока ділова активність Овнів. Представники цього знаку охоче починають роботу над новими проектами, приймають пропозиції, беруться за цікаві справи, які дадуть їм можливість проявити себе. Дуже високий творчий потенціал; оточуючим багато вчинків Овнів здаються необдуманими та екстравагантними, але результатами, яких досягають представники даного знаку, не можна не захоплюватися. В особистому житті відбуваються зміни, які не можуть не радувати.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Дуже сприятливий день з професійної точки зору. Для багатьох представників знаку він ознаменується справжнім проривом у кар'єрі, досягненням нових висот. З'явиться можливість змінити роботу на більш престижну або укласти угоду про співпрацю з людьми, яких кожен хотів би бачити в числі своїх партнерів. Навіть найсміливіші плани можна реалізувати, не виключено, що виповниться давнє бажання. У сім'ї, на жаль, ситуація складається несприятлива, назріває конфлікт.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Не самий простий день з точки зору особистих відносин. Проблеми намічаються навіть у стабільних парах, у яких давно не виникало розбіжностей і сварок. Основна проблема – це навіть не претензії до партнера, а завищені очікування; намагайтеся бути більш поблажливими, пам'ятайте, що слабкості є у кожного. Вельми вірогідні нові знайомства, але на користь вони підуть тільки тим, хто не пов'язаний жодними зобов'язаннями. Не варто розраховувати на те, що все обмежиться безневинним і приємним фліртом.

Рак (22 червня – 23 липня)
Ракам день принесе неприємності. На щастя, представники цього знака досить терплячі і вміють тримати емоції під контролем – тільки це і допоможе їм уникнути конфлікту з людиною, від якого багато що залежить. Раки-жінки виявляють схильність до незалежності у вчинках і судженнях, а ось чоловіки, навпаки, більш звичайного потребують схвалення та підтримку. Дуже корисна зміна обстановки – вона допоможе забути про переживання і зберегти рівні стосунки з близькими людьми.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День пов'язаний зі зниженням життєвого потенціалу. Леви стають менш діяльними і енергійними, наслідком ж цього є проблеми практично у всіх сферах життя. Продуктивній роботі заважають суєта, поспіх і ваша власна неуважність. Замість того, щоб зосередитися на справах, ви будуєте запаморочливі плани – сьогодні це веде до серйозних помилок. Ви відчуваєте, що дуже потребуєте в помічниках і союзників, і готові вдатися до будь-яких методів, щоб знайти їх.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Вам буде нелегко вибрати вірну лінію поведінки. З одного боку, ніяк не можна тиснути на оточуючих і нав'язувати їм свою точку зору, з іншого – саме у вас люди бачать лідера і керівника, саме від вас чекають відповідей на запитання, корисних порад і важливих звершень. Ви енергійні і заповзятливі, але схильні переоцінювати свої сили; непогано, якщо поряд буде людина, яка вчасно нагадає про відпочинок. Відповідний день для вирішення фінансових та майнових питань. Укладена в цей день угода стане вашою перемогою.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День сприятливий для спілкування і, особливо, нових знайомств. Люди, які сьогодні з'являються у вашому житті, надалі зіграють в ній важливу роль. Взагалі, всі події цього дня не випадкові. Небажано йти на поводу у емоцій, здійснювати необдумані дії – плата за помилки буде неабиякою. З іншого боку, і нагорода за гідні вчинки не розчарує. День гармонійних романтичних відносин. Зростає ваша сексуальна привабливість, з'являється бажання внести розмаїтість у інтимне життя.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
У цей день не варто починати роботу над масштабними проектами або братися за якісь складні справи. Зараз краще зосередитися на підготовці до здійснення нових планів, причому підготовці, в першу чергу, моральної. Добре пройдуть зустрічі: ви зможете знайти нових союзників, помічників, однодумців і друзів. Ділові стосунки легко перейдуть в романтичні, якщо ви цього захочете, проте зірки радять двічі подумати, перш ніж починати службовий роман, адже принесе він не тільки радощі.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільців чекає важлива подія. Можливе отримання інформації, яка змусить представників знаку вирушити в дорогу. Не шкодуйте часу на збори: чим більш серйозною буде підготовка, тим краще пройде поїздка. Ділові стосунки складаються непогано, якщо ви хочете зберегти їх у нинішньому вигляді – відмовтеся від боротьби за лідерство, покажіть, що готові прислухатися до порад, взяти до уваги думку навколишніх. А от у спілкуванні з близькими, навпаки, знадобляться твердість, готовність відстоювати свої інтереси.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козероги, що мріють про зміни в особистому житті, сьогодні зможуть їх досягти. Правда, для цього представникам знака доведеться докласти зусиль; зірки радять діяти не тільки енергійно, а й хитро. Творчий підхід збільшує ваші шанси на успішне рішення будь-якого питання – ця тенденція актуальна і в професійній сфері, і в області почуттів. Небажано займатися небезпечною і стомлюючої роботою, а також екстремальними видами спорту. Велика ймовірність травм, життєвий тонус знижений. Не зловживайте алкоголем.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Досить складний день з точки зору спілкування. Особливо важко доведеться Водоліям, яким доведеться мати справу з людьми старшого віку або впливовими особами. Їх втручання у ваше життя здається неделікатним, нетактовним, але ви не знаєте, як позбавитися від нього, уникнувши непорозумінь і образ, не зіпсувавши відносини. Ставтеся до того, що відбувається філософськи і просто пропускайте повз вуха висловлювання, які вам не до смаку. Небажано в цей день купувати автомобілі і складну техніку: придбання навряд чи буде вдалим.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Позитивні тенденції набирають чинності, і зараз вам варто прикласти зусилля, щоб допомогти їм змінити ситуацію на краще. Від вас потрібні рішучі дії – не відкладайте їх, і не чекайте, що ініціативу проявить хтось інший. Бажано не відкладати справи, які потребують творчого підходу: сьогодні ви впораєтеся з ними швидко і успішно. Відносини з близькими стабілізуються, ваше завдання – не вибивати грунт з-під ніг і у себе і оточуючих. Не заводьте розмов на «хворі» теми, уникайте конфліктів.