Гороскоп за знаками Зодіаку на 8 липня. День нескромних бажань

Четвер, 8 липня 2010, 08:56
Сьогодні зірки підтримують тих, хто не боїться мріяти. Не скромничайте в своїх бажаннях: будуйте плани, шукайте союзників, які допоможуть у роботі над важливими проектами.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
У діловій сфері вплив позитивних тенденцій, як і раніше, сильний. У роботі ви домагаєтеся успіху, вибираючи найефективніший спосіб дій і покладаючись на людей, які заслуговують довіри. Багато Овни сьогодні зможуть проявити лідерські якості, виступити в ролі керівників, натхненників або першопрохідців. Непоганий день для початку романтичних стосунків: вони будуть складатися гармонійно і допоможуть вам розкрити найкращі риси свого характеру. Прийом гостей підніме настрій, а багата фантазія допоможе влаштувати незабутній сюрприз коханому.

Телець (21 квітня – 21 травня)
В особистому житті, як і раніше, не все гладко. Тельцям складно знайти спільну мову зі своєю «половинкою», прийти до єдиної думки не тільки з принципових, але і з другорядних питань. Серйозні розбіжності можливі навіть у стабільних парах; проблемні союзи і зовсім опиняться на межі розриву. Все, що відбувається, змушує всерйоз турбуватися, і тільки справжні титани духу зможуть зосередитися на роботі. Решту ж Тельців чекають промахи, непорозуміння і інші неприємності, які стануть наслідком неуважності.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюки із задоволенням фантазують. У цьому не було б нічого страшного, якщо б представники знака не видавали бажане за дійсне. Не хочете заплутатися у власних ілюзіях? Прислухайтеся до думки більш реалістично налаштованих людей. В особистій сфері ситуація як і раніше неоднозначна: ваше уявлення про те, що відбувається кардинально відрізняється від того, що думають близькі, і саме це стає причиною численних суперечок. Прислухайтеся до думки опонентів: незабаром воно стане вам у пригоді. Крім того, намагайтеся не ображатися на критику.

Рак (22 червня – 23 липня)
Емоційний фон залишається напруженим, тому Ракам і сьогодні належить пережити вельми неприємні хвилини. Нелегко порозумітися з представниками протилежної статі: знадобляться напівзаходи, компроміси і натяки. Але вплив позитивних тенденцій поступово посилюється, і вже до вечора ви будете впевнені, що труднощі залишилися позаду. Відносини з діловими партнерами стають все більш напруженими, і якщо зараз можна на якийсь час припинити співпрацю без втрат, то краще вчинити саме так. У спілкуванні з колегами будьте стримані, не зачіпайте особисті теми.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Важко приймати самостійні рішення, багато Левів відчувають, що вважали за краще б перекласти на когось відповідальність і лише виконувати розпорядження. Але ситуація вимагає дій і рішень саме від вас, так що потрібно розправити плечі і йти вперед, не боячись ні труднощів, ні перепон. В особистих відносинах вам відведено роль лідера, постарайтеся справитися з нею гідно. Близькі готові піти за вами у вогонь і в воду, але ви повинні пам'ятати, що можливості їх небезмежні. До себе ви вимогливі, проте до інших варто бути поблажливішим.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Ще один день, вдалий з ділової точки зору. На цей раз зірки протегують тим, хто займається комерційною діяльністю, планує і укладає великі угоди. Можна купувати, продавати і здавати в оренду нерухомість. Виправданими будуть інвестиції в освіту, підвищення кваліфікації. Труднощі в особистих відносинах поки не подолані, але ситуація стає більш зрозумілою, і ви можете визначитися з планами на майбутнє. Не виключений важлива розмова з коханою людиною; після відвертої розмови у вашому житті багато що зміниться.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Як і раніше сильний вплив негативних тенденцій на ділову сферу. У Терезів з'явиться необхідність вступити в контакт з представниками державних організацій, і спілкування буде малоприємних. Настрій псується, ваша звичайна урівноваженість змінюється дратівливістю. Не виключені і фінансові проблеми, доведеться розлучитися з досить значною сумою. Це може бути пов'язано як з терміновим поверненням старого боргу, так і з несподіваними і абсолютно необхідними інвестиціями. Долаючи особисті труднощі, розраховуйте лише на себе – так ви швидше знайдете вихід зі складного становища.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Будьте обережні! Якщо сьогодні ви підете на емоціями, то ризикуєте зробити серйозну помилку. Скорпіони морально готові до того, щоб кинутися в будь-якій вир з головою, але згаданої голові все-таки варто пошукати більш гідне застосування. Спробуйте будувати плани на віддалене майбутнє; якщо підійти до цієї справи з усією серйозністю, ви несподівано зрозумієте, як можна легко і невимушено вирішити поточні завдання. Завантаження вимагає обачності. Ви відчуваєте себе абсолютно незамінним людиною, оскільки до вас багато хто звертається за допомогою і порадою.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Цей день пройде досить спокійно. Ви вже не є безпорадним бранцем виру подій, а контролюєте і ситуацію в цілому, і власні емоційні пориви (друге, до речі, вимагає куди великих зусиль). Дуже гостра інтуїція, на її підказки можна покладатися, навіть якщо вони суперечать здоровому глузду. До будь-яких, навіть самих незначних, рішенням ставитеся відповідально. Покладатися на удачу і везіння, особливо якщо справа стосується особистих відносин, не варто. Це не самий відповідний день для початку роману, побачення краще відкласти.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Як і раніше, сильний вплив позитивних тенденцій, в Козерогів буде чимало приводів для радості. Це день нестандартних рішень, подолання перешкод, нестандартного підходу до поточних проблем. Дайте волю своїй фантазії: ваші ідеї настільки ж добрі, як і сміливі. Багато представників знаку зможуть взяти верх над конкурентами, якщо дозволять собі порушити стереотипи, що склалися. Ваша оригінальність здається вельми привабливою представникам протилежної статі. Романтичні відносини, що почалися в цей день, будуть яскравими і запам'ятовуються.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Ви зможете добитися відмінних результатів, якщо виявите незалежність у прийнятті рішень і будете прислухатися, в першу чергу, до власного досвіду. Розуміння того, що за скоєні помилки відповідати доведеться саме вам, допоможе утриматися від необачних вчинків. Як і раніше, сильний вплив позитивних тенденцій. Сприятлива фінансова картина, грошові надходження будуть досить значними. Зараз ви можете дозволити собі витратити деяку суму на власні розваги і порадувати кохану людину приємним сюрпризом.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Напружений день. Отримати бажане можливо, але доведеться не просто попрацювати, а вступити у важку, нерівну боротьбу. Досить до речі те, що навіть самі миролюбні Риби сьогодні готові пустити в хід свої гострі зуби; ніхто не зможе образити вас і залишитися безкарним. Але не забувайте про те, що воювати з дійсно близькими людьми немає ніякої необхідності. Приватні проблеми можна і потрібно вирішувати мирним шляхом. Але захищати свої інтереси все ж таки потрібно: від того, чи вдасться вам це сьогодні, залежить подальше вирішення подій.