Гороскоп за знаками Зодіаку на 7 липня. Вносимо корективи в плани

Середа, 7 липня 2010, 08:57
Цей день багатьох змусить скоригувати свої плани: з'являється нова інформація, яку треба взяти до уваги.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Починається сприятливий період для проведення ділових переговорів, спільної роботи, формування команди однодумців. Зараз вам неважко порозумітися з потрібними людьми, заручитися заступництвом впливових осіб. Можна займатися оформленням документів, звертатися до державних організацій, вступати в контакт з чиновниками та представниками силових структур. Хоча вплив позитивних тенденцій поширюється і на сферу особистих відносин, тут Овни відчувають себе не настільки впевнено. Справа в тому, що ви не зможете рухатися вперед перш, ніж визнаєте свої помилки і розберетеся в причинах давніх непорозумінь.

Телець (21 квітня – 21 травня)
День принесе чимало переживань і хвилювань, і причина їх – неоднозначна ситуація, що склалася в особистому житті. Одні Тельці страждають через відсутність впевненості в улюбленій людині, інші – особливо гостро переживають самотність і бачать майбутнє у виключно похмурому світлі. Тим часом, зірки обіцяють підтримати оптимістів. Вдалося налаштуватися на позитивний лад? Вважайте, що удача у вас в кишені! А ось турбуватися про роботу не доводиться: ви знаходите гідне застосування своїм знанням, успішно справляєтеся зі складними справами і легко випереджаєте конкурентів. Тельців, зайнятих творчою діяльністю, неодмінно відвідає натхнення.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Напружений, складний день. Оточуючі чекають від Близнюків багато чого, і представникам знака доводиться прикладати чимало зусиль, щоб відповідати очікуванням. Не дивуйтеся, якщо вам нагадають про раніше дані обіцянки: це той самий день, коли доводиться відповідати за побіжно кинуті слова. В цілому день буде більш легким для Близнюків-жінок, ніж для чоловіків, які народилися під цим знаком. Вірогідні приємні несподіванки, однак не варто їх переоцінювати. Можна скористатися вдалим збігом, але не варто всерйоз розраховувати на те, що воно покладе початок кардинальних змін на краще, які відбудуться зовсім без вашої участі.

Рак (22 червня – 23 липня)
Ракам буде нелегко навести порядок в сімейних справах, але зробити це потрібно саме сьогодні, поки неясності, недомовленості і непорозуміння не злилися в єдину масу взаємного невдоволення. Так, доведеться обговорювати теми, торкатися яких не дуже-то приємно. Зате, якщо повести розмову правильно, у вас більше не виникне необхідності до них повертатися. Не бійтеся зізнаватися у своїх слабкостях, згадувати ситуації, в яких ви вели себе не кращим чином. Цей день дуже важливий і з професійної точки зору. Сьогодні варто було б завершити роботу над спільними проектами або, принаймні, спокійно оцінити вже досягнуті результати.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Порадують новини, що стосуються фінансів. Матеріальне становище багатьох Львів покращиться, доходи деяких представників знаку збільшаться в рази. Але не варто розраховувати на те, що гроші будуть падати з неба – їх доведеться заробляти, докладаючи зусилля, і часом зусилля не на жарт. Зміни в професійній сфері (вже відбуваються і лише плановані) примушують вас зануритися в роботу, забувши про особисті інтереси. Це може стати причиною розладу в романтичних стосунках, оскільки «половинки» багатьох Львів будуть наполегливо вимагати знаків уваги, турботи та любові, не бажаючи рахуватися зі ситуацією, що склалася.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Сприятливий день для практичної діяльності, спрямованої на одержання конкретного результату. Фактично, для вас немає нічого неможливого – потрібно лише правильно поставити цілі і повірити, що вам під силу досягти її. Розсудливість і виправдана обачність допомагають вам у вирішенні питань, пов'язаних з фінансами. Для багатьох Дів день буде пов'язаний з примноженням майна. Менш сприятлива ситуація складається в особистих відносинах: вам потрібно стежити за своїми думками і вчинками, оскільки будь-яка дрібниця може спровокувати конфлікт. Сварку з представниками старшого покоління необхідно запобігти, навіть якщо це вимагатиме від вас колосальних зусиль.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Для Терезів, зайнятих комерційною діяльністю або іншим підприємництвом, день буде неспокійним. Він пов'язаний з початком роботи над важливими проектами, ризикованими заходами, контактами з представниками органів влади. Якщо ви тільки роздумуєте про відкриття власного бізнесу, події дня покажуть, чи готові ви відправитися в самостійне плавання. Рядових службовців очікують дрібні хвилювання і струси – неприємні, але не мають серйозних наслідків. Якщо ви не самотні і пов'язані зобов'язаннями, будьте обережні: день принесе спокуси, і провокації, які перевірять ваші почуття на міцність.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Складний день. Доводиться визнати, що велика частина труднощів і проблем – це наслідок ваших власних помилок. Відвертими з малознайомими людьми? Так не дивуйтеся з того, що недоброзичливці дізналися про ваші плани, а інформація інтимного властивості виявилася доступною всім бажаючим. Пішли на поводі у емоцій? Тепер на вас ображені ті, хто зовсім недавно був готовий кинутися вам на допомогу в будь-якій ситуації. Але не варто занурюватися в самокритику з головою. Проаналізували ситуацію, зробили висновки – і сміливо йдіть далі. Незабаром у вас з'явиться можливість все виправити.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День обіцяє бути захоплюючим – він пов'язаний із спокусами, спокусами, цілком неймовірними, але дуже романтичними збігами. Незважаючи на все, що відбувається, дами не втрачають голови. А ось чоловіки, що народилися під цим знаком, ризикують виявитися замішаними у вкрай непривабливу історію. Дуже хочеться ризикнути? Тоді пам'ятайте, що ваша поведінка має бути абсолютно бездоганним. Одна хвилина слабкості – і з героя ви перетворитеся на невдахи. Безвідповідальність, легковажність і лінь стають найголовнішими вашими ворогами. Самовиховання – не саме захоплююче заняття, але сьогодні зірки радять зосередитися саме на ньому.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Настав сприятливий день для важливих справ, реалізації планів, втілення в життя сміливих і масштабних задумів. Життєвий потенціал Козерогів дуже високий, і навіть якщо представникам знака буде нелегко, свого вони неодмінно доб'ються. Зірки підготували для вас кілька приємних сюрпризів. Значні зміни можуть відбутися в особистому житті – сприяють цьому нові знайомства та захоплення. Симпатія зароджується швидко; велика ймовірність того, що вона буде взаємної і покладе початок серйозних відносин.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Дуже відповідальний день. Ви повинні бути готові до рішучих дій, якщо хочете здобути важливу перемогу. Згаяли час? Не впадайте у відчай, сьогодні зірки готові дати вам ще один шанс. Намагайтеся розраховувати на себе і пам'ятайте, що навіть найкращим радам не можна слідувати без роздумів. Сформована ситуація вимагає від вас деякої відстороненості від того, що відбувається навколо. Небажано навіть у розмовах з близькими людьми пускатися в одкровення, обговорювати особисті теми з друзями. Багатьом Водоліям в цей день доведеться переглянути свої життєві принципи.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День принесе несподіванки. Сьогодні Рибам доведеться блискавично приймати рішення, змінювати плани, пристосовуватися до ситуації, що склалася. Не варто розраховувати на те, що протягом винесе вас саме туди, куди потрібно – куди вища ймовірність того, що ви опинитеся в украй неприємному становищі. Так що краще все ж прикласти зусилля заради здійснення власних планів. Дуже складні стосунки з оточуючими: ви відчуваєте, що на вас тиснуть, не дають вам необхідної свободи. З іншого боку, будь-які спроби боротися за незалежність обертаються конфліктами та образами. Доведеться хитрувати.