Гороскоп за знаками Зодіаку на 6 липня. Довіряй, але перевіряй!

Вівторок, 6 липня 2010, 08:53
Проблем особистого характеру не виникне у тих, хто звик тримати слово і виконувати свої обіцянки. Бажано визнати свої помилки і витягти з них корисні уроки.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Довірливість стане вам на перешкоді. Сьогодні ви особливо легко піддаєтеся на провокації, поспішаєте на допомогу людям, які лише прагнуть скористатися вашою добротою. Небажано порушувати традиції і руйнувати стереотипи, ламати усталені звички – це може обернутися серйозним емоційним потрясінням. Відносини з близькими людьми складаються дуже нерівно. Ви те відчуваєте, що ходите по мінному полю, то перебуваєте у впевненості, що гармонія ось-ось запанує всерйоз і надовго. Насправді ж все залежить від того, яку лінію поведінки ви виберете.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Приватні проблеми виходять на перший план. Принаймні, саме до них ви будете подумки повертатися знову і знову. Непогано було б розповісти близькій людині про те, що саме вас турбує, але ви марно намагаєтеся знайти потрібні слова, а в результаті лише ще більше розпалюєтеся. Тим часом, саме сьогодні відверта розмова була би особливо доречна. У справах, на жаль, теж не все гладко – недоброзичливці докладають масу зусиль, щоб перешкодити вам досягти поставлених цілей. Домогтися успіху все ж таки вдається, але у вас з'являються досить впливові вороги.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Хоча цей день сприятливий з ділової точки зору, поспішати зі стратегічними рішеннями зірки не радять. Зараз ви чітко бачите свої цілі, але не можете правильно оцінити ті фактори, які слід врахувати при плануванні. В результаті добре обдумані дії виявляються неефективними, а от вчинки, скоєні під впливом емоцій, можуть призвести до несподіваного результату. Як і раніше неоднозначні відносини з близькими людьми. Від вас чекають щирості і відкритості, ви ж вважали б за краще зберегти свої думки в таємниці і кілька віддалитися навіть від тих, кого дуже любите.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раки досягнуть відмінних результатів, якщо потрудяться на славу. Старанність, наполегливість та ентузіазм роблять представників цього знаку справжніми героями дня. Однак переоцінювати свої можливості все ж не варто: неодмінно знайдіть час для відпочинку, інакше увечері вас чекає нездужання. Важлива тенденція цього дня – повернення втрачених позицій, поява другого шансу на успіх у тих, хто втратив перший. Навіть Раки, яким останнім часом дуже не щастило, отримають важливі перемоги і зможуть пишатися собою. Намагайтеся кожній вільній хвилині знаходити гідне застосування.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Дуже гарний день для складання планів, причому це стосується як роботи, так і особистого життя. Далекоглядність Львів гідна похвали – представники знаку легко здогадуються про те, які наслідки матимуть ті або інші їхні вчинки, і враховують всі, навіть самі малозначні, деталі. Кілька псує загальну сприятливу картину дня стан фінансових справ: Леви були б раді поповнити свої запаси, та от можливість навряд чи представиться. Не заздріть більш удачливим оточуючим, і в жодному разі не вважайте чужі гроші – зіркам це не сподобається.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День не можна назвати гармонійним. У професійній сфері ситуація складається дуже вдала і ваші шанси домогтися успіху дуже великі. Причому мова йде не про випадкову перемогу, а про серйозні, обдумані і добре підготовлені завоювання нової території; це означає, що навіть в менш сприятливої ситуації ви зможете втриматися на зайнятих позиціях. А ось в особистому житті – розлад. Близькі дорікають вас (і небезпідставно) у відсутності інтересу до загальних справ, забудькуватості, неуважності. Не сперечайтеся, просто зробіть що-небудь приємне тим, хто вас любить.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Відповідний день для переговорів, обговорення важливих питань. Терези сьогодні дуже переконливі, легко завойовують довіру співрозмовників і відстоюють свої інтереси так вміло й дипломатично, що ніхто не звинуватить їх у надмірній наполегливості. Терезам-службовцям варто бути уважнішими в спілкуванні з керівництвом: ваш професіоналізм кидається в очі і начальник може запідозрити в вас суперника. В особистих відносинах здатність хоча б на час приглушати свій блиск теж дуже знадобиться. Дайте близькій людині можливість самостійно прийняти якесь важливе для вас обох рішення.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Позитивні тенденції поки лише набирають силу – ви вже помічаєте їх присутність, але лише якщо дивіться у підзорну трубу. А це означає, що покладатися, як і раніше, потрібно тільки на себе. Це, втім, не перешкодить вам вдало провести зустрічі з посадовими особами, вирішити юридичні питання, оформити документи і подолати бюрократичні перепони. На жаль, для вияву творчого потенціалу в професійній сфері можливостей замало, справи вас чекають у основному рутинні. Так згадайте про своє хоббі – воно подарує необхідні позитивні емоції.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Негативні тенденції ще не відступили, але вже близькі до цього – можна розгортати масштабні бойові дії. У вирішенні професійних проблем несподівано допоможуть люди, на яких ви абсолютно не розраховували. Пам'ятайте: навіть із союзниками ви не повинні ділитися всією інформацією, якою володієте на даний момент. В особистих стосунках можуть виникнути труднощі, і виною тому – ваше прагнення ускладнювати все, що відбувається, шукати прихований сенс, друге дно і підводні камені. Не будьте так недовірливі: насправді ситуація набагато краще, ніж вам здається.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День ознаменується труднощами у відносинах з колегами. Ви б досягли відмінних результатів у справах, якщо б не були змушені постійно відволікатися на виправлення чужих помилок і ліквідацію їх наслідків. Але чи достатньо це вагома причина для того, щоб оголошувати війну? Подумайте двічі. Впливові люди підтримають вас, але вороги стануть на шлях дрібних капостей, чим всерйоз ускладнять вам життя. Небажано призначати на цей день важливі зустрічі – ділові, дружні, романтичні. Занадто велика ймовірність того, що використовувати якісь задумки не вдасться.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Ще один день під девізом: «Довіряй, але перевіряй». Зараз зірки радять ставитися критично не тільки до інформації, але і до людей, які пропонують вам підтримку і допомогу. Спокуса прийняти пропозицію велика, але за послуги доведеться дорого заплатити. Тому не поспішайте давати остаточну відповідь, тягніть час. Доведеться згадати про якісь власні помилки і промахи: саме вони сьогодні заважають вам рухатися вперед. Не витрачайте даремно сили, намагаючись все виправити – в даній ситуації потрібно думати про те, як діяти у вже сформованих обставинах.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Час продовжити боротьбу з негативними тенденціями. Зараз, по крайній мірі, ви непогано озброєні: у вас є стійкість, передбачливість і впевненість у своїх силах. Не варто забувати і про друзів, які готові поспішити на допомогу. Небажано проводити багато часу в розмовах, тривалих обговореннях планів на майбутнє. Намагайтеся частіше нагадувати собі про те, що передбачити все неможливо, а також неможливо і заздалегідь обговорити всі можливі варіанти розвитку ситуації. Імпровізувати все одно доведеться – але ж ви можете похвалитися неабиякими здібностями в цій справі!