Гороскоп за знаками Зодіаку на 5 липня. День покупок

Понеділок, 5 липня 2010, 08:58
День спонтанних покупок і несподіваних, але дуже приємних витрат. Навіть якщо ви змушені економити, дозвольте собі трохи розважитися: позитивні емоції, отримані сьогодні, будуть підтримувати вас протягом довгого часу.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Можна зітхнути вільно: позитивні тенденції сильні, зірки подбають про те, щоб для Овнів цей день пройшов добре. Справ у представників знаку буде досить багато, але при правильній організації впоратися з ними вдасться швидко. З'являються численні помічники-добровольці, яким можна довіряти. Формуються нові союзи та альянси, групи за інтересами, і вам не важко буде стати їх визнаним і шановним лідером. І благополуччя родини, і атмосфера дому залежать від вас. Покажіть, що готові подбати про тих, хто потребує допомоги, і не бійтеся уславитися зайво поступливим та сентиментальним.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Хочеться розслабитися і перепочити, але зараз ви не можете собі цього дозволити: надто вже неоднозначна складається ситуація. Що ж робити? Тримати руку на пульсі подій, не приймати відповідальних рішень поспіхом і довіряти тільки найближчим. Остання дається особливо складно, адже людей, з якими хочеться поговорити по душах, навколо предосить. Особливо небезпечні колеги за попереднім місцем роботи; їхній інтерес до ваших справ аж ніяк не безкорисливості. Час, проведений на самоті, піде на користь, оскільки дозволить навести лад у думках і забути про нав'язаних оточуючими стереотипах.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Цей день дуже сприятливий для спілкування, оскільки навколишні вельми високої думки про вас і не вважають за потрібне приховувати це. Ваші достоїнства і сильні сторони не залишаться непоміченими; зачарувати, завоювати, зміцнити свій авторитет вас сьогодні неймовірно просто. Правда, при зустрічах з новими людьми краще бути обережніше: вони судять про вас по першому враженню, а відповідати йому надалі буде важкувато. Близькі прислухаються до ваших порад, вам належить зіграти не останню роль у врегулюванні давніх конфліктів. Зірки обіцяють Близнюкам тріумф в особистому житті, легку перемогу над суперником.

Рак (22 червня – 23 липня)
Дуже гарний день для романтичного побачення. Хочете, щоб воно пройшло бездоганно? Візьміть на себе підготовку і постарайтеся продумати все до дрібниць. Взагалі, не варто сподіватися, що щось хороше відбудеться само собою. Зірки готові допомогти, але першого кроку чекають від вас. У спілкуванні з близькими ініціатива вітається, але втілити її потрібно в м'яку, ненав'язливу, дипломатичній формі. Якщо цього не зробити, вас звинуватять в авторитарному поведінці, нав'язуванні власної волі оточуючим. Енергія б'є через край; дуже гарний день для занять спортом, командних ігор, змагань.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Леви дуже сприйнятливі до зовнішніх впливів, чутливі та вразливі. Здається, що представників цього знаку легко заплутати і збити з пантелику, і цим, напевно, спробують скористатися недоброзичливці. Але справитися з Левом непросто: протистояти ворогові йому допомагають принциповість, наполегливість і почуття власної гідності. День цей підходить не тільки для захисту власних інтересів. Можна (і потрібно!) Також обміркувати проблеми, що накопичилися: високі шанси знайти несподіваний спосіб їх розв'язання. Фізичні навантаження небажані.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Вдалий день, пов'язаний з отриманням добрих новин і виконанням давніх бажань. Від Дів не потрібно нічого, крім спостережливості та адекватної реакції на події навколо. Цікаво, що всі події цього дня – наслідок ваших власних вчинків; тому, якщо виникнуть неприємності, звинувачувати можна тільки себе. У багатьох представників знаку виникне бажання змінити обстановку. Не варто відмовляти собі в цьому маленькому і невинному задоволенні. Романтичні побачення не розчарують. Деякі Діви отримають дуже привабливі пропозиції.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Не будує будувати якихось грандіозних планів на цей день, адже найкраще він підходить для відпочинку та приємного дозвільного проведення часу. Уникайте поспіху самі і не квапте інших. Не біда, якщо буде зроблено дуже мало справ – куди важливіше сьогодні ваше гарний настрій і відчуття гармонії з навколишнім світом. Навіть Ваги, звичайно досить спокійно пов'язані до музики, сьогодні проявляють себе справжніми меломанами. Це відмінний день для відвідування концертного залу або оперного театру. Представники протилежної статі обсипають вас компліментами, і якщо ви погляньте на себе з боку, то зрозумієте, що вони анітрохи не перебільшують.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Дуже нестабільний емоційний фон. Скорпіони то відчувають себе безмежно щасливими, то перебувають у стані, вельми нагадує депресію. Дотримуватися золотої середини нелегко – для цього будуть потрібні не тільки жорсткий самоконтроль, а й багатий життєвий досвід; якщо останнім ви похвалитися не можете, уважно спостерігайте за оточуючими й аналізуйте їх помилки. Романтичне побачення може пройти як бездоганно, так і жахливо – все залежить від того, чи вдасться вам взяти себе в руки і поставитися з гумором до невеликого непорозуміння.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День досить складний. Стрільці налаштовані критично по відношенню до близьких, дратівливі, примхливі. Звичайний оптимізм змінює представникам знака, вони стають підозрілими і невпевненими у собі. При цьому, як не дивно, що оточують, як і раніше тягнуться до Стрільцям, так що самотність представникам знака не загрожує. Хочете уникнути непорозумінь і конфліктів? Намагайтеся контролювати свій гнів. Можливо, для цього доведеться рахувати до десяти (неодноразово), перебирати чотки, згадувати дитячі віршики або стояти на голові. Головне, щоб ви пам'ятали: перша реакція – не завжди найкраща.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День складається добре, в Козерогів буде маса приводів для радості. Порадує зустріч зі старими друзями, з'явиться можливість відновити важливі для вас зв'язку. Є шанс показати себе з кращого боку людині, яка вам симпатичний. Творче ставлення до життя, властиве вам сьогодні, притягує людей; день багатий на знайомства, можливо і початок романтичних відносин. Сьогодні ви здатні закохатися з першого погляду, але зірки радять вам не втрачати голови. Дійсно серйозним стане роман, в якому ви з самого початку будете бачити всі плюси і мінуси.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Ви емоційні, вразливі і схильні використати силовий спосіб вирішення питань. Цей метод здається ефективним, але пізніше ви не раз пошкодуєте про те, що задля негайного досягнення результату (і, треба зазначити, результату вельми сумнівної) образили людей, які вам дуже дорогі. Можна сказати, що це день помилок, виправлення яких стане для вас корисним уроком. Хочете знизити вплив негативних тенденцій? Будьте ласкаві, поступливі й беззахисні. Найкращий захист сьогодні – не напад, а відступ. Мине зовсім небагато часу, і ви зрозумієте, що зайняли найвигіднішу позицію.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Знижено життєвий потенціал, велика ймовірність нездужань, загострення хронічних захворювань. Особливо вразливі Риби, що не дотримуються постійного режиму дня, але вони більшою мірою, ніж інші представники знака, схильні до перепадів настрою. Бажано уникати стресових ситуацій, зустрічей з неприємними людьми. Правда, час, проведений наодинці з собою, допомагає заповнити запаси енергії, але душа не покращує. Поїздки краще відкласти – з ними буде пов'язано дуже багато клопоту. Зате можна приймати гостей, влаштовувати домашні свята: весело буде всім, і вам в тому числі.