Гороскоп за знаками Зодіаку на 2 липня. День змін на краще

П'ятниця, 2 липня 2010, 08:59
У цей день бажано покласти початок змін на краще, причому стосується це як професійного, так і особистого життя.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Для Овнів цей день буде вдалим: все, що не ладилося, валилося з рук, не виходило, сьогодні вдається порівняно легко. До представників знаку повертаються самовпевненість і оптимізм, що збільшує їх шанси на великі перемоги. Настав час реалізації давніх планів, відновлення ділових і особистих відносин, повернення до ідей, які ви не змогли реалізувати через відсутність надійних союзників. Прямота і щирість надають вам особливу привабливість, сьогодні на дефіцит спілкування і брак уваги скаржитися вам не доведеться. Намагайтеся не давати своїй «половинці» приводів для ревнощів.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Час заспокоїтися, зробити паузу і підвести підсумки. Залиште емоції в стороні: сьогодні краще керуватися холодним розрахунком. Логіка і здоровий глузд вас не підведуть. Деякий час доведеться присвятити усуненню давніх недоробок, виправлення помилок. Це не найприємніша справа, проте вашу старанність і працездатність неодмінно оцінять, так що є заради чого засукати рукава. Ви занурені у власні справи і роздуми й можете образити близьких неувагою. Проте якщо часу і сил вистачить на все, цей день буде дуже вдалим не тільки з професійної, а й з особистої точки зору.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День досить складний і відповідальний, але й найвищою мірою плідний. Він пов'язаний з врегулюванням конфліктів, подоланням старих розбіжностей, відновленням відносин з людьми, до яких ви відчуваєте щиру симпатію і повагу. Правда, для досягнення всього перерахованого вам доведеться виконати непросту миротворчу місію, але Близнюків труднощі рідко лякають. Намагайтеся уникати неприємних спогадів – саме вони, а не актуальні проблеми, стануть причиною пригніченого емоційного стану, депресивних настроїв. Ви легко налаштовуєте на позитивний лад оточуючих – так постарайтеся зробити те ж саме і для себе.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раків чекає чимало приємних моментів, для них цей день буде не тільки цікавим, але і вдалим. Якщо ви зможете зберегти контроль над своїми емоціями і уникнути «вибухів» роздратування і невдоволення, відносини з оточуючими налагодяться. Навіть романтичне побачення, що почалося досить безглуздо, перетвориться на справжнє свято, якщо перше ж непорозуміння не зіпсує вам настрою. В середині дня Раков охопить жага діяльності, і втихомирити представників цього знаку буде практично неможливо. Пам'ятайте, що чим раніше ви направите свою енергію в мирне русло, тим більше радості принесете і собі, і близьким.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Напруга останніх днів спадає, у Львів з'являється можливість спокійно спостерігати за тим, що відбувається навколо, зробити правильні висновки, визначитися з планами на майбутнє. Не дозволяйте оточуючим маніпулювати вами, не кваптеся сходити з обраного шляху, якщо комусь він здасться неправильним: зараз покладатися треба тільки на свою інтуїцію, навіть якщо вона вимагатиме екстравагантних вчинків. Дуже важливо подбати про свій душевний комфорт – зрозуміло, не завдаючи шкоди оточуючим. Зробити це виявиться не так складно, якщо тримати розумну дистанцію, залишати свободу для маневру.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День нових вражень та несподіваних змін. Приємний сюрприз чекає Дів, які турбуються про розвиток відносин з коханою людиною, ставлять особисте щастя на перше місце в списку пріоритетів. Зустріч, яка багато змінить, чекає самотніх представників знака. Не зволікайте, поспішайте проявити ініціативу – зірки підтримають сміливців! Цей день пов'язаний з отриманням важливої інформації з джерела, якому можна довіряти. Новими відомостями діліться тільки з найближчими – якщо те, що вам повідомили по секрету, зараз стане надбанням громадськості, ви втратите свою перевагу над конкурентами.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Дуже вдалий день з професійної точки зору. Саме час вирішувати ділові питання, вкладати гроші, купувати цінні речі. Можна займатися переоформленням майна, заповнювати важливі папери, звертатися в державні інстанції. Зустріч з впливовою людиною, призначена на середину цього дня, буде вдалою. Нелегко спланувати день так, щоб у вас вистачило часу і на справи, і на спілкування з близькими, тому доведеться вирішувати, що в даний момент важливіше. Якщо немає можливості побачитися з коханою людиною, скажіть їй кілька теплих слів по телефону – цього буде досить, щоб уникнути образ.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіонів чекає не дуже приємний день. Представникам цього знаку слід берегти себе, уникати перевантажень і ситуацій, пов'язаних з нервовим перенапруженням. Пам'ятайте, що ваш життєвий потенціал знижений і стрес може стати причиною нездужання. Важливо тримати себе в руках, хоча це і дається нелегко. Втрата самоконтролю обернеться неприємностями, потягне за собою конфлікти з колегами та близькими людьми. Знайдіть час для занять, що сприяють набуттю душевної рівноваги, нейтралізують негативні емоції. Якщо ви відчуваєте, що не в змозі оволодіти собою, зведіть спілкування до мінімуму.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Сьогодні Стрільці не можуть похвалитися високою діловою активністю, оточуючі ж чекають від них справжніх подвигів. В результаті виникають суперечки з колегами. Вас дратують дрібні причіпки керівництва, дивні натяки ділових партнерів. Хочеться негайно внести ясність у відносини, але зараз краще не робити різких рухів: через кілька днів ви зрозумієте, в чому полягала справжня причина проблем. Не поспішайте оцінювати події особистого життя і вчинки оточуючих, вам необхідно спокійно обміркувати те, що відбувається.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Для Козерогів цей день буде дуже цікавим, адже він пов'язаний з отриманням нових вражень та корисного досвіду. Зараз світ відкривається для вас з несподіваного боку, можна побачити те, що раніше залишалося прихованим, зрозуміти причину дивувати вас подій, та й у власному характері виявити масу привабливих рис. Зірки радять прислухатися до власних відчуттів і довіряти їм більше, ніж думці оточуючих. В особистому житті відбуваються важливі зміни – ваші відносини з близькою людиною входять у нову фазу. Якщо ви самотні, подумайте про те, яку людину хотіли б зустріти.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Знижена ділова активність, але ситуація вимагає від вас активної участі в усьому, що відбувається навколо. Не варто розраховувати на те, що навколишні вирішать ваші проблеми або візьмуть не себе захист ваших інтересів. Хочете домогтися успіху? Дійте рішуче і енергійно, незважаючи на втому. Вечір підходить для прийому гостей, організації свята для близьких або побачення-сюрпризу для коханої людини. Намагаючись порадувати тих, хто вам дорогий, ви самі отримаєте масу приємних емоцій. На жаль, життєвий потенціал знижується; бережіть себе.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День не підходить для поїздок. Якщо ви все ж змушені вирушити в дорогу – будьте гранично обережні, уникайте сумнівних знайомств і уважно стежте за своїми речами. Цілком імовірно, що в дорозі доведеться провести більше часу, ніж ви очікували; до цього теж треба ставитися філософськи. День добре підходить для спокійної рутинної роботи, наведення порядку в офісі й будинку, оформлення документів. Вільний час варто присвятити активному відпочинку – він підніме настрій, допоможе забути про заворушення і тривоги останнього часу. Друзі раді провести час з вами, а от кохана людина може обділити вас увагою.