Гороскоп за знаками Зодіаку на 1 липня. Приведіть фінанси в порядок

Четвер, 1 липня 2010, 08:54
Постарайтеся правильно розставити пріоритети і займатися тільки питаннями першорядної важливості. Скористайтеся можливістю навести лад у фінансових справах, розрахуватися з боргами, зробити всі строкові виплати – пізніше на це може не вистачити часу.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Навіть самому оптимістично налаштованому Овну сьогодні іноді буде здаватися, що зірки оголосили його своїм «ворогом № 1». Все, що може йти не так, іде не так, те, що не може, обмежується дрібними гидотами і іншими неприємними сюрпризами. У такій ситуації важко зберігати спокій. Ви намагаєтеся не втрачати холоднокровності, але все-таки зриваєтеся, метаєте громи і блискавки, розлякуючи тих, хто був би радий вам допомогти. На жаль, приводи ображатися на близьких є: ваші прохання залишаються без уваги, а часом про них просто забувають. І все ж тримайте себе в руках – вже до вечора позитивні тенденції дадуть про себе знати і ситуація почне потроху змінюватися на краще.

Телець (21 квітня – 21 травня)
День правильних висновків і хороших планів. Робота над помилками зроблена, уроки засвоєні, можна рухатися далі. Намагайтеся не поспішати: ваші рішення вірні, а наміри – вище всяких похвал, проте дрібні промахи, допущені поспіхом, можуть зіпсувати справу. Неуважність стане вашим головним ворогом у роботі; намагаючись якомога швидше розібратися зі справами, ви не зважаєте на дрібні деталі. Фінансова ситуація неоднозначна, ви витрачаєте більше, ніж мало б бути. Відносини з близькими досить гармонійні, в складних ситуаціях вас виручає почуття гумору. Однак кохана людина навряд чи зрозуміє ваші жарти правильно, тому в спілкуванні зі своєю «половинкою» будьте серйозніше.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Сьогодні Близнюки повинні бути особливо суворі і вимогливі до себе, непохитні у дотриманні принципів, безкомпромісні у вирішенні фінансових питань. Не можна залишати неоплачені рахунки, відкладати повернення боргів – подібна безпечність дорого вам обійдеться. Абсолютна прозорість розрахунків є обов'язковою умовою плідної ділового співробітництва; спроба щось приховати може призвести до повного розриву з партнером. В особистій сфері ситуація складається більш спокійна і сприятлива, проте деколи буде здаватися, що близькі тримають від вас в секреті щось важливе. З'ясовуючи правду, будьте обережні, щоб нікого не образити недовірою.

Рак (22 червня – 23 липня)
Вимоги, які ви пред'являєте до оточуючих, з кожною годиною стають все більш серйозними. З точки зору ділових відносин це навіть добре, а ось особистим безумовно шкодить. Конфлікт, що зародився через дрібницю, розгорається стрімко, а ви навіть не намагаєтеся взяти ситуацію під контроль, оскільки впевнені, що оточуючі в будь-якому випадку рано чи пізно визнають вашу правоту. Якщо ви дорожите світом в сім'ї, будьте послідовні у вчинках, не лінуйтеся пояснити близьким, що і для чого ви вживаєте. Життєвий потенціал високий, але дуже багато енергії витрачається даремно, тому до кінця дня ви напевно відчуєте, що зовсім вибилися з сил.

Лев (24 липня – 23 серпня)
У професійній сфері ситуація, як і раніше, непроста, але зараз ви вже знаєте, хто ваш друг, а хто ворог, і це серйозно полегшує життя. Обережність у ділових відносинах корисна, а ось змішувати їх з особистими не можна ні за яких обставин. Небажано в цей день займатися сімейним бізнесом або зустрічатися з колегами у неформальній обстановці. В особистих відносинах теж не все гладко, і причина багатьох проблем у тому, що ви занадто різкі у висловлюваннях, нетерпимі до слабостей близьких людей. Ваше почуття гумору стає вельми специфічним: занадто часто ви дозволяєте собі образливі жарти, уїдливі зауваження.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
На роботі намагайтеся тримати язик за зубами: чим менше ви говорите, тим краще. Небажано призначати на цей день важливі зустрічі, коли ж відкласти подібний захід неможливо, відправляйтеся на нього з «групою підтримки» – поодинці вам буде важко протистояти навіть самому слабкому опонентові. Дуже важливо зберігати оптимізм: втрата його надовго забарвити ваше життя в похмурі тони. Необхідно також будь-яким способом позбутися від напруженості в сімейних відносинах – якщо ви не зробите цього сьогодні, проблеми у спілкуванні залишаться надовго. Якихось титанічних зусиль, втім, від вас не буде потрібно. Запропонуйте близьким змінити обстановку.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Спокуса довіритися волі долі і пливти за течією дуже великий, проте Терези повинні протистояти йому. Проблеми потрібно вирішувати, навіть якщо робити цього зовсім не хочеться. Особливо це важливо для тих, хто ставить на перше місце особисте життя, стосунки з коханою людиною. Ваше бездіяльність зараз може бути розцінено як свідчення абсолютного байдужості. Беріть контроль над ситуацією в свої руки – тільки так можна взяти гору над негативними тенденціями. Занадто багато часу витрачається на обговорення фінансових питань. Пам'ятайте, що чим більше ведеться розмов на цю тему, тим менш вигідним для вас буде остаточне рішення.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Досить складний день. Плани доводиться міняти буквально на ходу, підлаштовуючись до графіка людей, з якими ви маєте справу. Оточуючі чекають від вас нетрадиційних рішень, трудових подвигів, ентузіазму, що межує з самопожертвою. Не піддавайтеся на маніпуляції. Особливо небезпечні підлабузники – їм сьогодні на диво легко знайти шлях до вашого серця. Не кращий день з точки зору романтичних відносин. У закоханих є шанс зберегти мир, але для цього доведеться докласти зусилля. Ви повинні бути не тільки готові до компромісів, але і всіляко демонструвати цю готовність. Не скупіться на ніжні слова, дайте волю почуттям.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Неуважність заважає Стрільцям домогтися серйозних професійних успіхів. Представники знака думають про що завгодно, тільки не про роботу, і в результаті припускаються помилок. Вкрай небажано в цей день займатися оформленням документів: навіть найпростіша процедура забере у вас багато часу. Відкладається рішення важливого для вас питання. Спочатку це змусить нервувати, проте потім ви знайдете спокій. Позитивні тенденції наберуть чинності до вечора. Саме на цей час варто планувати важливі романтичні побачення, зустрічі з друзями, відпочинок у колі близьких. У дружелюбно налаштованому оточенні ви швидко забудете про заворушення дня.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День буде нелегким, але саме він дозволить Козерогам скинути з плечей зайвий вантаж і відчути себе вільними від зобов'язань. Прояв ініціативи вітається. Зірки радять вам ділитися своїми ідеями з впливовими людьми – так буде набагато легше домогтися успіху. Дуже вдалий день для пошуку союзників і однодумців, формування команди, разом з якою ви будете працювати над великим проектом. Крім того, це сприятливий момент для початку «нового життя» та реалізації задумів, які потягнуть за собою великі зміни. Не варто хвилюватися – те, чим ви дійсно цінуєте, залишиться з вами.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Вам пощастить, якщо ви не станете вперто чіплятися за свої плани. Вміння пристосовуватися до обставин стає сьогодні однією з найбільш «корисних» рис характеру. Нехай хтось дорікне вас у безпринципності чи надмірної м'якотілості – не біда! Коли ви досягнете того, до чого прагнули, такі «судді» будуть змушені прикусити мови. В особистому житті не виникне проблеми, яку ви не змогли б вирішити. Сьогодні Водоліям вдається приймати правильні рішення, використовуючи накопичений досвід. Часом оточуючі не зовсім вас розуміють, але ваші досягнення викликають у них щире захоплення. Нестандартна поведінка допомагає вам привертати увагу представників протилежної статі.

Риби (20 лютий – 20 березня)
Не втрачайте пильності! Здається, що події йдуть по накатаній колії і легко передбачити, яким буде їх підсумок, але розслаблятися рано. Якщо ви будете уважні, тверді у намірах і послідовні у вчинках, то зможете отримати перемогу, якої навколишні зможуть тільки позаздрити. Не витрачайте гроші даремно – скоро вони знадобляться вам для дійсно важливої справи. Дуже гармонійні відносини з близькими, і це багато в чому ваша заслуга. Вам вдається знайти слова підтримки для кожного, хто опинився в складній ситуації, дати добру пораду кожному, хто його потребує, і зробити перший крок назустріч особі, яка давно мріє про вашої уваги, але не вирішується проявити ініціативу.