Гороскоп за знаками Зодіаку на 30 червня. Беремося за складні завдання

Середа, 30 червня 2010, 08:55
Настав сприятливий момент для вирішення складних завдань. При цьому бажано покладатися не на поради знайомих, колег і старших родичів, а на власний життєвий досвід, навіть якщо він відносно невеликий.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овнів чекає день напружений і складний. Представники цього знаку несподівано стикаються з великою кількістю нових проблем в той же самий час, коли старі, нерозв'язані, особливо наполегливо нагадують про себе. Ви все частіше відчуваєте себе невпевнено, робите прикрі помилки. Часом валиться з рук буквально все, і навіть у найпростіших справах виникають труднощі. Ви впораєтеся із ситуацією, але це зажадає певних зусиль. Дуже сильна спрага позитивних емоцій, вам хочеться нагороди за працю та компенсації морального дискомфорту. Саме близькі підкажуть вам, що слід зробити, щоб відчути себе краще.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Дуже цікавий і важливий день. Нарешті стає ясним, хто винен у ваших неприємностях, та й причина внутрішнього дискомфорту зрозуміла й очевидна. Саме час спокійно обміркувати ситуацію, що склалася і вирішити, що робити далі. Слухати потрібно, в першу чергу, власну інтуїцію. Порадники-доброзичливці, яких поряд з вами достатньо, покладаються виключно на власний досвід і не враховують особливостей вашого характеру. Тільки від найближчої людини ви можете почути щось справді важливе, отримати рекомендацію, якою варто наслідувати. На несподівану пропозицію кохану людину варто погодитися.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Частина цього дня можна присвятити вирішенню фінансових питань: у всьому, що так чи інакше пов'язане з грошима, ви на подив завбачливі, обережні і уважні. У деяких Близнюків з'явиться нове джерело доходів, але розраховувати на те, що матеріальні блага буде дане представникам знака просто так, не варто. Бажано заздалегідь скласти плани на день, щоб часу вистачало і на роботу, і на спілкування з близькими, для яких ваша увагу сьогодні особливо важливо. Відпочивати краще в невеликій компанії. Корисно займатися спортом, гуляти, отримувати нові враження.

Рак (22 червня – 23 липня)
Напруженість емоційного фону дуже висока, тому день здасться складним і виснажливим. Раки схильні турбуватися через дрібниці. Свої хвилювання ви намагаєтеся приховати за удаваною самовпевненістю, проте не завжди спроби виявляються вдалими. Часом ситуація виходить з-під контролю, і тоді ви ведете себе нестримно і навіть агресивно, що ніяк не сприяє гармонії у стосунках з оточуючими. Вдома, в колі близьких, ви все ж відчуваєте себе більш спокійно, ніж на роботі; завдяки спілкуванню з тими, хто вам доріг, настрій швидко поліпшується. А побачення з коханою людиною допоможе забути про всі труднощі.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Представники цього знаку присвятять день боротьби за свої інтереси і відстоювання принципів. Заняття це, безумовно, корисне, але от методи, до яких вдаються Леви, не дуже гарні. Ви схильні застосовувати силу там, де можна було б обійтися дипломатичними заходами, і бути надмірно гнучкими в ситуаціях, що вимагають досконалої непохитність. Шансів на успіх більше у тих, хто покладається виключно на власні погляди і уявлення. Левам, сильно залежних від чужої думки, доведеться важко. Багато представників знаку сьогодні в самий невідповідний момент стають неуважними і неуважними.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
У цей день Дівам доведеться прийняти непросте рішення, адже для того, щоб представники цього знаку змогли домогтися власних цілей, доведеться поставити під загрозу успіх важливого спільної справи, спільного проекту. Яким би не був ваш вибір, він повинен стати остаточним – якщо ви будете кидатися від однієї точки зору до іншої, поваги навколишніх це вам не додасть. Бажано зосередитися на самостійній роботі, тому що контакти з партнерами ускладнені. Навіть у самих дисциплінованих Дев виникають проблеми з самоорганізацією, у зв'язку з чим багато часу витрачається даремно. Постарайтеся створити сприятливу атмосферу в сім'ї.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Цей день буде досить складним. Справа в тому, що Терезам доведеться вирішити відразу декілька питань, пов'язаних з грошима. Розподіл фінансових потоків стає актуальною проблемою і на роботі, і вдома; доводиться серйозно поміркувати над тим, як і себе не обділити, і інтереси оточуючих врахувати. У професійній сфері ситуація ускладнюється тим, що ви стаєте надзвичайно підозрілими. Вам здається, що хтось хоче позбавити вас заслуженої нагороди; напруженість зростає з кожною годиною. Та й у відносинах з коханою людиною накопичуються недовіру і образи, але ви не хочете робити якихось конкретних кроків для зміни ситуації.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіони зможуть домогтися професійних успіхів завдяки застосуванню нестандартних методів. Особливий погляд на речі допоможе вам здобути репутацію творчої особистості, і це буде дуже до речі – так керівництву буде набагато легше закрити очі на ваші дрібні промахи і порушення дисципліни. Хороший день для того, щоб знову обдумати якісь старі ідеї: ви побачите їх у несподіваному світлі, зможете по-новому оцінити всі плюси і мінуси. Сміливі плани вдасться реалізувати завдяки своєчасному втручанню впливових покровителів. Висока ймовірність нових знайомств. Зірки проти них нічого не мають, але попереджають: початок нових відносин у цей день малоймовірно.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Деяке зниження життєвого потенціалу позначається на настрої Стрільців. Представники цього знака перебувають в настрої, близькому до депресивного, будь-яке дрібне непорозуміння стає причиною стресу. Звичайно, в такій ситуації важко говорити про гармонію у відносинах з партнерами. Люди, які щиро бажають підтримати вас, здаються нетактовним, інших же ви готові звинуватити в безсердечність і байдужість. Перед вами стоять серйозні професійні завдання, але замість того, щоб зосередитися на їх вирішенні, ви роздумуєте про любов і способи вирішення особистих проблем. Результатом стають прикрі помилки в роботі, які викликають роздратування.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Дуже важко назвати цей день приємним, хоча певних успіхів Козерогам все ж таки вдасться добитися. Настав час приймати непрості рішення, відповідати за свої слова, виконувати обіцянки і платити за рахунками. До того ж з'ясується, що вас неправильно зрозуміли і зобов'язання, якими ви пов'язані, куди серйозніше, ніж здавалося раніше. Все, що відбувається ви сприймаєте із завидною стоїцизмом, не турбуєтеся і не впадаєте в паніку. У навколишніх це викликає глибоку повагу; втім, напевно знайдеться і людина, у якого з'являться почуття більш інтимного властивості. Нове романтичне захоплення стане для вас великою несподіванкою.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День, коли гнучкість, м'якість і вміння поступатися стають вашими достоїнствами. Чим менше наполегливості ви проявляєте, тим більш значних результатів домагаєтеся. Пояснюється цей феномен дуже просто: ті, хто вважають за краще стукати в зачинені ворота, так і залишаються за ними; ті ж, хто відступає і озираються по боках, знаходять маленьку хвіртку або зручну приставне сходи. В особистому житті намічаються зміни на краще. Хочете змусити їх поквапитися? Доведеться піти на хитрість. Це той самий день, коли складна інтрига чи красивий план завоювання, що вам сподобалася особи можуть принести чудові плоди.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Сьогодні Риби повинні бути дуже уважними, адже навіть обставина, яка не кидається в очі, може зіграти важливу, а часом і фатальну роль. Не любите роздивлятися деталі? Тоді шукайте у своєму оточенні людини, яка зробить це за вас, і підкаже, як слід діяти. На інтуїцію всерйоз розраховувати не доводиться – її підказок навряд чи вдасться знайти гідне застосування. Не сперечайтеся з близькими. Навіть якщо ваші погляди на багато важливих речей аж ніяк не близькі, сьогодні буде не так вже складно знайти компроміс і уникнути конфлікту. Неважко і порадувати кохану людину: він буде радий будь-якому знаку уваги з вашого боку.