Гороскоп за знаками Зодіаку на 29 червня. Отримуємо задоволення від спілкування

Вівторок, 29 червня 2010, 08:53
День підходить для вирішення стратегічних питань і завдань, а от численні дрібні справи подекуди можуть дратувати. Від спілкування можна отримати масу задоволення, імпровізоване свято вдасться на славу.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни надзвичайно чутливі до критики і беруть близько до серця зауваження не тільки близьких людей, а й тих, кого бачать перший і останній раз. Закликати представників цього знака до спокою, мабуть, безглуздо – якщо свою поведінку вони ще здатні контролювати, то емоції їм непідвладні. Намагайтеся просто як можна швидше забути про неприємні переживання і знайти привід для радості – тим більше, що їх сьогодні буде чимало. Налаштуватися на позитивний лад допомагає корисна діяльність – на Овнів, які знайшли собі справу до душі, негативні тенденції не впливають.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Доведеться чимало часу присвятити вирішенню сімейних проблем і врегулювання конфліктів між родичами. Сьогодні близькі готові прислухатися до вашої думки, але «побічним ефектом» авторитету стане необхідність нести відповідальність за чужі помилки. Романтичні відносини перебувають під впливом позитивних тенденцій, так що в цій сфері ймовірні дуже приємні несподіванки. Небажано відвідувати світські заходи – вони здадуться не стільки веселими, скільки втомливими. А от проти прогулянок і відпочинку на свіжому повітрі зірки нічого не мають.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Вдалий день для будь-яких починань і реалізації будь-яких ідей, винятком є лише довгі незаплановані поїздки і експерименти з іміджем. Близнюки знайдуть собі масу цікавих занять, у багатьох представників знаку з'явиться шанс непогано заробити. Високий творчий потенціал. День підходить для спілкування, однак не варто дивуватися тому, що будь-яка розмова рано чи пізно зводиться до професійних тем. Сьогодні ви налаштовані на діловий лад, і якщо попрацювати не вийде, то вже можливість про роботу поговорити ви напевно не пропустіть.

Рак (22 червня – 23 липня)
Нерівний, суперечливий день. Раки то сповнені натхнення і готові ділитися цікавими ідеями, то перебувають у стані, близькому до депресії, і уникають спілкування навіть з найближчими людьми. Важливою ставати підтримка членів сім'ї, і ви її напевно отримаєте, причому скаржитися на свої проблеми і несправедливість життя в цілому для цього не знадобиться. День підходить для активного відпочинку, відвідування культурних та світських заходів. Ви жадаєте нових вражень, а от кохана людина віддає перевагу більш спокійне проведення часу – це може стати причиною сварки.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Варто бути обережніше з фінансами: зірки попереджають представників знаку про масу спокус і високу ймовірность втрат. В іншому ж день складається вдало. Події розвиваються так, що ви і свої плани зможете реалізувати, і несподівано відкрилися можливості використовуєте. В особистих відносинах переважає дружня складова – це позначається на спілкуванні і з членами сім'ї, і з коханою людиною. Близькі не поділяють всіх ваших ідей, але все-таки готові допомогти втілити їх у життя. Енергетичний потенціал високий, нездужання малоймовірні.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Дуже вдалий день. Зірки обіцяють Дівам приємні сюрпризи, цікаві зустрічі, захоплююче дозвілля та вигідні капіталовкладення. На нестачу подій скаржитися не доводиться, але ваш життєвий потенціал знаходиться на дуже високому рівні, а це означає, що перевтоми можна не побоюватися. Вас відвідують цікаві і багатообіцяючі ідеї. Не всі вони можуть бути реалізовані сьогодні, але ні одна не повинна бути забута! Закоханим зірки обіцяють масу романтичних переживань, а одиноким – цікаву зустріч.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Представники знака не тільки ставлять перед собою високі цілі, але і роблять все можливе, щоб їх досягти. І це абсолютно правильна тактика – день як не можна краще підходить для важливих звершень і обіцяє великі перемоги! Можна обмірковувати питання, пов'язані з майном і фінансами: здоровий глузд допоможе вам швидко знайти вірне рішення. Дуже вдалий день для домашніх справ і відпочинку в колі сім'ї. Втім, якщо вам не сидиться на місці, можна і в подорож відправитися – головне, щоб поряд був хтось із близьких.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День обіцяє великий успіх тим, хто не віддається неробстві, а навіть у вихідний займається корисною справою. Удвічі високі шанси на успіх у Скорпіонів, які збираються в цей день вийти на роботу – у таких представників знака буде можливість зміцнити свої позиції. Сприятлива фінансова картина, можна робити покупки. Емоційний фон стабільний, настрій Скорпіонів буде непоганим. Єдине, що може вивести представників знаку з рівноваги – це критичні зауваження, що стосуються їхнього зовнішнього вигляду.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Високий творчий потенціал, у багатьох представників знаку виникне бажання спробувати себе в якомусь новій справі. День обіцяє несподівані відкриття тим, хто цікавиться точними та природничими науками. Життєвий потенціал дуже високий, ви сповнені енергії. Закоханим Стрільцям доведеться пережити кілька неприємних моментів. Представники цього знаку образливі і підозрілими, і найважче доводиться їх «половинкам». Якщо ви не закохані, пережити день буде дещо легше – у вас буде менше приводів для хвилювань, сумнівів і переживань.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козероги проявляють завидну розсудливість і кожну хвилину цього вдалого дня використовують з толком. Настав підходящий момент для того, щоб зайнятися важливим і відповідальною справою, в якому вам навряд чи допоможуть союзники й однодумці. Повна свобода дій дасть вам перевагу і дозволить одержати верх над конкурентами і несприятливими обставинами. Дуже вдалий день для поїздок. Якщо вас супроводжують друзі, кохана людина або члени сім'ї, подорож буде сприяти зміцненню відносин.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водолії, заплановані на цей день поїздки, повинні бути гранично обережні: вдалині від дому можливі будь-які несподіванки, а більш вірогідні – неприємні. В іншому ж день складається непогано, хоча уникнути суєти і поспіху навряд чи вдасться. Втім, високий життєвий потенціал дозволяє уникати перевтоми, а багата фантазія допомагає знайти вихід з будь-якої ситуації. Можливі розбіжності з близькими, проте до сварок справа не дійде – той факт, що кожен відкрито висловить свою точку зору, піде на користь відносинам. Зробіть подарунок своїй «половинці».

Риби (20 лютого – 20 березня)
Фінансовому чуттю представників цього знаку сьогодні можуть позаздрити навіть ділки з Уолл-Стріт – вас чекають грошові надходження та вигідні покупки. Найкраще справи йдуть у Риб, що знаходяться далеко від дому – саме в поїздках ймовірність виконання сокровенних бажань збільшується в багато разів. Але навіть якщо в дорогу ви не збираєтеся, зневірятися не варто: приємні хвилини зірки подарують і домосідом. День відмінно підходить для зміцнення сімейних і романтичних відносин. Фізичні навантаження йдуть на користь і не втомлюють, оскільки життєвий потенціал високий.