Гороскоп за знаками Зодіаку на 25 червня. Плануємо майбутнє

П'ятниця, 25 червня 2010, 08:51
Відповідний день для постановки цілей на віддалене майбутнє. Ділові стосунки складаються досить рівно, проте виникає необхідність у численних перевірках, що уповільнює хід справ.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День напружений, але плідний і цікавий. У Овнів практично не буде вільного часу, але представників цього знаку даний факт навряд чи засмутить. Одержати перші перемоги вдасться вже на початку дня, але зупинятися на досягнутому не варто – адже і далі вас чекають грандіозні успіхи! У колі друзів ви проведете прекрасний вечір, не розчарує і відвідування світських заходів. Постарайтеся спланувати день так, щоб і на спілкування з родичами залишився час: члени сім'ї потребують вашої підтримки.

Телець (21 квітня – 21 травня)
У професійній сфері складається цілком сприятлива ситуація. Ви бездоганні в роботі і переконливі на переговорах, що сприяє успіху в багатьох починаннях. Проте не виключено, що доведеться долати труднощі особистого характеру. Знайти спільну мову з коханою людиною непросто. Варто лише врегулювати одне розбіжність, як «на горизонті» з'являється нове, і ви протягом усього дня змушені бути беззмінним миротворцем без права на помилку. Можна розраховувати на моральну підтримку друзів.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Неоднозначна фінансова ситуація: гроші начебто є, але на виконання всіх бажань їх безумовно не вистачає. З плином дня бажань стає все більше, і Близнюки все більше переймаються через те, що змушені в чомусь собі відмовляти. Підливають масла у вогонь близькі, розповідаючи про те, наскільки широкі можливості відкрилися б перед вами, якби ви були при грошах. В іншому ж день можна назвати непоганим. Ваші професійні успіхи значні і дозволяють розраховувати на швидкий кар'єрний ріст.

Рак (22 червня – 23 липня)
Дуже вдалий день для Раків, чиї інтереси зосереджені в діловій сфері. Немає такої професійної завдання, з якою ви не впоралися б блискуче, немає такого фінансового питання, який ви не вирішили б для своєї вигоди. Крім того, день відмінно підходить для переговорів і ділових поїздок. Від старших родичів можна отримати не тільки корисні поради, а й реальну допомогу, діти ж подарують масу приємних емоцій.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Не виключена напружена розмова з керівництвом або діловими партнерами. Ваші ділові якості ставляться під сумнів, а доводити, що ви дійсно відповідаєте займаної посади, не особливо приємно. Однак ви швидко знайдете душевну рівновагу, звернувши непорозуміння у жарт – як не дивно, цього буде достатньо, щоб ситуація в професійній сфері стабілізувалася. А в особистому житті все і так складається непогано – близькі радують вас з самого ранку. Вечір відмінно підходить для відвідування світського заходу.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Будьте стриманішими при спілкуванні з коханою людиною. Звичайна врівноваженість змінює представників цього знака, і сьогодні вони можуть наговорити зайвого. Намагайтеся не приймати поспішних рішень, навіть якщо мова йде про другорядних питаннях, дайте собі час на роздуми – і ви знайдете єдино вірний спосіб дій. У поїздках слід бути обережніше: можлива втрата грошей, документів, цінних речей. А ось у професійній сфері переважає вплив позитивних тенденцій, тут можна розраховувати на великі успіхи.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Представники цього знака повинні бути дуже уважні до свого здоров'я, оскільки ймовірність нездужань сьогодні вельми велика. Крім того, не виключені травми при заняттях спортом, негативні наслідки фізичних навантажень. В іншому день складається непогано. Сприятливий емоційний фон, спілкування з близькими дарує радість. Висока ймовірність нових знайомств і романтичних зустрічей. У діловій сфері картина також цілком вдалий, ваші успіхи будуть прямо пропорційні витраченим зусиллям.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Вдалий день. Щоправда, для відпочинку і розваг він підходить більше, ніж для роботи, але Скорпіонів це чи засмутить, адже всі важливі справи можна відкласти. Прекрасно складуться поїздки – ви не тільки чудово проведете час, але й зав'яжете цікаві знайомства. Є ймовірність початку нового роману; переживання будуть бурхливими, ви надовго втратите спокою. Сформовані пари приємно проведуть день, забувши про розбіжності і суперечках. Дуже гарний день для активного відпочинку та участі у світських заходах.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Спокійний день – для непосидючих і жадібних до нових вражень Стрільців, мабуть, навіть занадто спокійний. Представники цього знаку бояться занудьгувати і наполегливо шукають нових вражень, створюючи суєту і часом дратуючи оточуючих. Рятує ситуацію те, що ви незмінно знаходите рішення проблем, які самі ж і створили. У контактах ви нерозбірливі, в результаті зав'язуєте знайомства зовсім не з тими, з ким слід було б. Лише закоханих інтуїція не підведе – вони приймуть абсолютно правильне рішення без довгих роздумів.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Вдалий день. Можливі грошові надходження, які виявляться дуже своєчасними; отриманою сумою ви зробіть саме так, як треба. День сприятливий для будь-яких ділових контактів. Якщо вам має бути публічний виступ, здача іспиту, співбесіда з приводу роботи, є всі підстави розраховувати на успіх. В особистому житті теж все гладко, хоча говорити про якісь сильних емоціях і бурхливих переживання не доводиться. Ви просто радієте можливості приємно провести час з тими, хто вам доріг, і не скупіться на знаки уваги.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водолії налаштовані на творчий лад, що сприяє професійним успіхам і дозволяє знаходити несподівані способи вирішення будь-яких завдань. На жаль, у цієї медалі є й зворотний бік – як тільки справа стосується фінансів, представники цього знака стають нескінченно легковажними. Витрати цього дня важко назвати розумними або необхідними, але вже значними вони будуть напевно. Емоційний фон сприятливий, ви діліться хорошим ставленням з оточуючими, тому вам всюди раді. Відповідний день для поїздок.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Життєвий потенціал Риб знижений, у представників знаку можуть виникнути проблеми зі здоров'ям. Постарайтеся спланувати день так, щоб у вас залишалося достатньо часу на відпочинок і відновлення сил. Дуже сприятлива фінансова картина, можна розраховувати на великі грошові надходження і вдалі операції. Порадують новини, отримані від родичів. День підходить для прийому гостей, організації сімейних урочистостей. Імовірна несподівана зустріч, яка змусить вас подумки повернутися до подій минулого і переоцінити свою поведінку.