Гороскоп за знаками Зодіаку на 24 червня. Вчимося на власних помилках

Четвер, 24 червня 2010, 08:57
Обставини сприяють не тільки достроковому завершенню старих справ, але і хорошому початку нових проектів, які обіцяють гідний прибуток. Комерційна діяльність увінчається успіхом, якщо не братися за щось зовсім незнайоме: покладатися треба на власні знання і досвід.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Причин для хвилювання немає, але Овни відчувають себе невпевнено. Справа в тому, що настав час братися за важливі проекти – а представники знаку все ще сподіваються, що їх вдасться доручити будь-кому іншому. Змиріться з тим, що вирішувати проблеми потрібно саме вам і починайте діяти; незабаром ви отримаєте перші успіхи, які надихнуть на справжні подвиги. День підходить для спілкування в неформальній обстановці, однаково добре пройдуть і романтичні, і дружні зустрічі. У поїздках потрібно бути обережніше, оскільки велика ймовірність непорозумінь, конфліктів з попутниками.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Відмовтеся від поспіху – вірні рішення ви зможете взяти лише в тому випадку, якщо будете мати достатньо часу на роздуми. Необхідність поспішати породжує стрес, який сьогодні негативно позначається на вашому фізичному стані. Постарайтеся зосередитися на реалізації давніх задумів: час нових справ прийде трохи пізніше. Непросто складаються стосунки з близькими, конфлікт з коханою людиною може виникнути через дрібницю. Однак є шанс швидко подолати розбіжності і підтримати хоча б видимість миру.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День більше підходить для відпочинку і розваг, ніж для роботи. Ця тенденція не залишається непоміченою, і Близнюки відкладають справи або доручають їх комусь іншому, щоб поринути у вир веселощів. Можливі подарунки, не виключено отримання грошей з несподіваного джерела. Коханій людині ви здаєтеся уособленням легковажності, тому не виключені сцени ревнощів і не дуже приємні «уроки життя». А ось представники старшого покоління крізь пальці дивляться на ваші витівки і разом з вами радіють життю.

Рак (22 червня – 23 липня)
Дуже неоднозначний день. Ракам варто було б зосередитися на роботі, бути гранично обережними та уважними, а також надзвичайно перебірливими у спілкуванні. Але представники знаку воліють покладатися на удачу і ігнорувати доводи здорового глузду. Якийсь час вам дійсно буде везти, але розплачуватися за легковажність все-таки доведеться. Непросто складаються стосунки з близькими: ви всерйоз сприймаєте зауваження, до яких варто було б поставитися з гумором, шукайте таємний сенс в абсолютно безневинних висловлюваннях. Довіряйте тим, кого любите, і ви відчуєте себе впевненіше.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Будьте уважні: настав одного з тих днів, коли здійснити помилки легко, а виправити їх наслідки важко. Викличте на допомогу логіку, здоровий глузд і передбачливість – ці якості сьогодні знадобляться вам нітрохи не менше, ніж впевненість у собі, життєрадісність і оптимізм. Непогано складаються фінансові справи, але великі угоди краще відкласти. Залишить приємне враження відвідування світських заходів. Вам не доведеться прикладати зусилля для того, щоб бути в центрі уваги, а ось піти у тінь буде складніше – а таке бажання напевно виникне.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Цей день відрізняється сильним впливом позитивних тенденцій. Професійні успіхи Дев грандіозні: немає такої мети, якої представники знака не могли б досягти. Дуже гарна фінансова картина, важко знайти більш сприятливий момент для укладання угод, підписання документів, вирішення майнових питань. В особистій сфері теж не виникає приводів для хвилювань. Труднощі можуть виникнути у відносинах зі старшими родичами, однак ви порівняно легко виявити і усунути їх причину. Кохана людина розуміє вас з півслова.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Нейтральний день. Якихось значущих подій не відбувається, але Терези радіють дрібниць і тим самим посилюють вплив позитивних тенденцій. Можна спокійно і без поспіху розібратися з рутинними справами, навести лад у документах, внести ясність у майнові питання. Подолання бюрократичних перепон не стане непосильним завданням. Спокійна і гармонійна атмосфера в сім'ї дозволяє насолоджуватися спілкуванням з родичами. День добре підходить для прийому гостей і організації якихось розважальних заходів. Фізичні навантаження варто скоротити.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Цей день не буде пов'язаний з якимись значними змінами, але все ж піднесе Скорпіонам кілька приємних сюрпризів. Але найбільш важливо зараз, мабуть, те, що представники знаку енергійні та діяльні. Вони легко справляються з рішенням будь-яких завдань і просто не помічають перешкод, що виникають на шляху. Віра в себе і оптимізм сприяють поліпшенню відносин з близькими. До вашої думку охоче прислухаються представники старшого покоління, а друзі й кохана людина будуть раді провести з вами час.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільці жадають пригод і знаходять їх там, де ніхто інший і шукати б не став. Якщо ви хочете добитися професійних успіхів, постарайтеся утриматися від уїдливих зауважень на адресу керівництва, не обговорюйте впливових людей у них за спиною і не майте справи з відомими інтриганами, хай і дуже чарівними. Найлегший шлях до кар'єрних вершин – усамітнення і робота над власним проектом. В особистій сфері, на жаль, не все гладко: загострюються старі суперечності і відбувається це почасти з вашої вини.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
День мине рівно, спокійно і по-хорошому передбачувано. Козероги зрозуміють, що прийняли правильне рішення і вибрали вірну дорогу – тепер потрібно лише рухатися по ній, зберігаючи вірність власним принципам. Нестачі в друзях, союзників та однодумців не виникне: охочих поставити вам плече і запропонувати підтримку цілком достатньо. В особистому житті не виникне нездоланних труднощів, ви завжди будете відчувати, що близькі підтримувати вас і радіють вашим успіхам. У розмовах краще уникати натяків і недомовок – вони будуть неправильно зрозуміли.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Позитивний день, коли і працювати, і відпочивати дуже приємно. У вас заплановані важливі справи? Дуже добре, за підтримки зірок і земних союзників ви зможете з ними впоратися швидко і без зусиль! Збираєтеся розважитися? Теж непогано: на вас чекають цікаві запрошення і запам'ятовуються заходи. В особистих відносинах не відбудеться серйозних змін, але стабільність буде радувати. Можливо примирення після сварки або зустріч з людиною, який колись був вам дуже дорогий. Не поспішайте приймати рішення про відновлення відносин: незабаром відкриються обставини, які змусять вас ще раз як слід усе обміркувати.

Риби (20 лютого – 20 березня)
За будь-яке, навіть саме малозначне, справа Риби беруться з натхненням, яке практично гарантує успіх. Представники цього знаку так спритні і винахідливі, що їм не важко буде залишити конкурентів далеко позаду і зовсім обеззброїти недоброзичливців. Варто пам'ятати, що цей день підходить не тільки для вирішення поточних завдань, але й для стратегічного планування. Особисті відносини складаються гладко, у вас немає причин сумніватися в тих, хто вам доріг. Прояснюються багато непорозумінь, і можна щиро посміятися над недавніми розбіжностями і забути про них.