Гороскоп за знаками Зодіаку на 23 червня. День стабільних емоцій

Середа, 23 червня 2010, 08:58
Емоційний фон відрізняється стабільністю, переважають оптимістичні настрої. Особливо сильно це позначиться на подіях професійної сфери: тут можливі й значні зміни на краще, і реалізація сміливих планів.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни зможуть випередити конкурентів і продемонструвати впливовим покровителям свої сильні сторони. Для представників цього знаку день буде особливо сприятливим тому, що їм не доведеться трудитися заради досягнення результатів і вдасться зберегти достатньо сил для того, щоб захоплююче провести вільний час. У поїздках ймовірні знайомства, та й у тих, хто не збирається покинути звичні місця, буде можливість розширити коло спілкування. Ймовірно поява нових інтересів і захоплень, а також однодумців, які допоможуть у досягненні нових цілей.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Вплив позитивних тенденцій досить значний, і найбільшою мірою його відчують Тельці, які запланували на цей день важливі переговори або ділову зустріч. Представникам цього знаку неважко правильно подати свої ідеї, розташувати до себе співрозмовників, заручитися їхньою підтримкою. Ви легко заводить знайомства, але не надаєте їм великого значення – люди, з якими ви маєте справу, можуть ображатися. Спілкування з друзями приносить масу задоволення, на вас чекають приємні сюрпризи і хороші новини від тих, хто вам небайдужий.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Цей день навряд чи буде багатим на події, і самі діяльні з Близнюків навіть занудьгують. Але все ж у представників даного знаку не виникне серйозних приводів для скарг: їхні діла йдуть непогано, вплив позитивних тенденцій переважає в усіх сферах життя. Вельми вірогідні нові знайомства; спочатку вони будуть носити характер виключно професійний, але незабаром ви помітите, що обговорення робочих питань відходить на другий план. Атмосфера в родині сприятлива, в колі родичів ви не відчуваєте дискомфорту.

Рак (22 червня – 23 липня)
Життєвий потенціал Раків дуже високий, представники даного знаку надзвичайно діяльні й активні. Сприятливий збіг обставин сприяє реалізації честолюбних задумів, але варто мати на увазі, що найбільш значну роль сьогодні грають не ваші ділові якості, а природна чарівність і вміння виробляти сприятливе враження на нових знайомих. Фінансова картина дуже гарна, ви можете розраховувати на вигідні угоди, поява нових джерел доходу. Не варто відмовлятися від поїздок і світських розваг – вони принесуть вам багато радості.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Серйозних причин для занепокоєння немає, хоча події розвиваються не зовсім так, як очікували Леви. Цей день змусить багатьох представників знаку переглянути свої плани, адже відкриваються нові можливості, які не варто упускати. Ймовірно подолання розбіжностей з колегами і керівництвом. Настав підходящий момент для початку роботи над якимось важливим проектом, що вимагає об'єднання зусиль і формування команди, в якій, треба відзначити, ви будете грати роль лідера. В особистій сфері теж помітно вплив позитивних тенденцій, хоча говорити про негайних змін на краще не доводиться.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Один з помірно-вдалих днів, які не несуть розчарувань, але і великих перемог не обіцяють. Діви, втім, будуть цілком задоволені ходом подій: представники цього знаку можуть розраховувати на виконання своїх маленьких бажань, і цього їм зараз цілком достатньо. День підходить для комерційної діяльності, укладання угод, а також початку роботи над власним бізнес-проектом. Емоційний фон сприятливий, атмосфера гармонії і взаєморозуміння супроводжує вас усюди. Можливо подолання розбіжностей з близькими, мирне врегулювання серйозних проблем, які ускладнюють вам життя.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День романтичних знайомств, цікавих зустрічей і нових захоплень. Терези всюди опиняються в центрі уваги і одержують масу компліментів від представників протилежної статі, фліртують і зачаровують, проте самі голови не втрачають. Практична кмітливість сприяє успіху в справах. Можливо значне поліпшення фінансового положення. Вечір підходить для виходу в світ – вас чекають не тільки приємні емоції, але і важливі бесіди. Пам'ятайте, що сьогодні до всіх ваших слів дуже уважно прислухаються впливові люди.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Успіхи в роботі будуть значними, якщо ви зосередилися не на поточних дрібних справах, а на якомусь важливому проекті, успіх якого буде сприяти зміцненню вашого авторитету. Не бійтеся ставити перед собою високі цілі – при відомому терпінні ви зможете досягти їх. Цей день ознаменується важливим і приємною подією в сім'ї Скорпіонів. Сьогодні ви радієте за когось із близьких, не підозрюючи про те, що незабаром і самі зможете поділитися з оточуючими якийсь дуже приємною новиною. У цей день добре купувати подарунки та речі, які зроблять більш комфортним життя ваших домочадців.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Довіряйте своїй інтуїції – саме завдяки їй ви не пропустіть можливість познайомитися з дуже цікавою людиною, а також приймете єдине вірне рішення у скрутній ситуації. Романтичні відносини розвиваються стрімко, але ви не повинні турбуватися про те, що порушуєте традиції: ваші дії цілком виправдані. Успіхи в роботі не так великі, як хотілося б. Основним вашим досягненням сьогодні стане набуття впливового союзника, причому в особі людини, якого ви зовсім недавно вважали мало не ворогом. Крім того, день пов'язаний з руйнуванням ілюзій, які заважали вам рухатися вперед.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
У Козерогів буде можливість відновити сили і насолодитися неспішним ритмом життя, як не можна краще відповідним річному настрою. Сьогодні представники цього знака не тільки радіють вдалим збігом, але і вносять значні зміни на краще у своє особисте життя. Не дивно, що будь-яке починання виявляється вдалим, адже зірки на вашому боці. Дуже вдалий день для спілкування з впливовими людьми, презентації проектів, обговорення нових ідей, що стосуються роботи та комерційної діяльності. Можливо відновлення відносин з людьми, з якими ви посварилися через непорозуміння.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Особливо обрадують події цього дня Водоліїв, що будують плани на віддалене майбутнє. Настав момент, коли можна відокремити мрії і умоглядні побудови від реальних намірів і почати, нарешті, втілювати свої задуми в життя. Однак зірки радять, по-перше, не поспішати, а по-друге – не проявляти надмірної довірливості. Люди сьогодні до вас тягнуться дуже різні, і серед них цілком можуть виявитися недоброзичливці. Неважко впоратися з повсякденними справами, проте вам не вистачає фантазії і творчого погляду на речі, тому ви вибираєте не найвірніші, але самі традиційні способи досягнення мети.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День відзначений сильним впливом позитивних тенденцій, у Риб буде маса приводів для радості. Успіхи в роботі значні, ваші досягнення ні в кого не викликають сумнівів, а за труди ви незабаром отримаєте гідну нагороду. Можливий кар'єрний ріст і отримання пропозицій, які зміцнять ваші позиції. Нітрохи не гірше йдуть справи в особистому сфері: в усьому, що стосується романтичних стосунків, зірки поспішають виконати ваші найпотаємніші бажання. Це відмінний день для подорожей, відвідування світських заходів, спілкування з друзями. Життєвий потенціал дуже високий.