Гороскоп за знаками Зодіаку на 22 червня. День тяжіння

Вівторок, 22 червня 2010, 08:54
Удача чекає на тих, хто планує здійснити в цей день ділові або розважальні поїздки, відвідати світські заходи. Люди, що мають спільні інтереси, відчувають особливе тяжіння, що позитивно позначається на розвитку дружніх і романтичних відносин.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Можливі проблеми в професійних справах, поїздки та відрядження не виправдають ваших сподівань. Для досягнення мети буде потрібно багато зусиль, результат ж буде вельми скромним – але не з вашої вини. Можна розраховувати на підтримку старих ділових партнерів, в нові ж відносини слід вступати з обережністю, оскільки сьогодні ви більше звичайного довірливі. Фінансова ситуація стабільна, малоймовірні як великі витрати, так і значні грошові надходження. Налагодити стосунки з близькими людьми допоможе здатність поглянути на одну ситуацію з різних точок зору. Ви готові до компромісів, але не зміните своїм принципам, що у навколишніх може викликати лише повагу.

Телець (21 квітня – 21 травня)
У цілому непоганий день, зіпсувати настрій можуть лише непорозуміння на службі, наслідком яких стане поява нових обов'язків. Вимагають уваги відносини з колегами: є ймовірність, що хтось із них має намір перешкодити вам у здійсненні планів. День сприятливий для покупок і інвестицій, можна купувати речі, про які ви давно мріяли, в тому числі – складні технічні пристрої. Вірогідні переживання романтичного характеру, нові захоплення; особливо сильні емоції чекають тих, хто на цей день планує довгі поїздки. Життєвий потенціал високий, день характеризується творчим і емоційним підйомом, оптимізмом і впевненістю в собі.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Цілком вдалий день, який порадує як можливостями, що відкриваються, так і приємними сюрпризами. Легко впораються з професійними проблемами ті, хто не боїться оригінальних методів і неходжені доріг; у багатьох відношеннях корисної виявиться ваша здатність здійснювати непередбачувані вчинки. У рішенні фінансових питань можна покластися на власну інтуїцію. Не виключені грошові надходження. Прекрасний день для відвідування свят, вечірок, громадських заходів. Будьте на увазі, не відмовляйте собі в можливості побачитися зі старими друзями, побалувати кохану людину чимось незвичайним. Ви здатні підняти настрій і собі, і оточуючим, так чому б цим не скористатися?

Рак (22 червня – 23 липня)
Вдалий день. Позитивні тенденції сильні, ви ж повні життєвих сил і не схильні упускати цікаві можливості. Цілеспрямовані Раки доб'ються результатів у будь-якій справі, за яку візьмуться; інші ж зможуть приємно провести час і отримати масу задоволення, що теж досить непогано. Зміни в особистому житті вельми вірогідні; зірки радять проявити ініціативу і зробити перший крок назустріч людині, яка вам небайдужий. Можливі цікаві зустрічі ділового характеру. Не ухиляйтеся від обговорення фахових питань, навіть якщо навколишнє оточення здасться не дуже підходить для подібних бесід.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День пов'язаний з яскравими романтичними переживаннями, можливі значні зміни в особистому житті. Сьогодні Леви більше звичайного емоційні, тому випадкова зустріч з людиною з минулого може здатися доленосною, штовхнути на необдумані вчинки. Не робіть нічого, поки не відновите душевну рівновагу; зробити це допоможе невелика поїздка або відокремлена прогулянка по мальовничих куточках міста. Фінансове питання буде турбувати сімейних Львів: непросто задовольнити потреби близьких, коли доходи скромні. Однак вам представиться можливість зробити вигідні інвестиції або укласти угоду, яка незабаром принесе прибуток.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Чудовий день: перспективи хороші, зірки прихильні, життєвий потенціал на висоті. Можна реалізувати ідеї, що виникли кілька місяців тому і що залишилися без належної уваги з-за своєї оригінальності. Рішучі дії принесуть успіх тим, хто планує поміняти роботу або розпочати співпрацю з новими діловими партнерами. Дуже вдалий день для сімейних свят, спілкування з близькими і далекими родичами. Ви сповнені чарівності і життєвої енергії, нескінченно милі і привабливі – насолоджуйтеся спілкуванням і заводьте нові знайомства. Пані можуть розраховувати на приємні романтичні визнання.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Сильні позитивні тенденції, день може бути дуже приємним. Терезів порадують зустрічі з друзями і романтичні побачення, зірки говорять про високу ймовірність нових знайомств, цікавих зустрічей. Не бійтеся довіряти людям: сьогодні ви не будете обмануті. Зростає творчий потенціал, однак не варто поспішати з втіленням у життя ідей, що стосуються зміни іміджу – чи результат виправдає ваші очікування. Сприятлива атмосфера в сім'ї, близькі готові розділити ваші захоплення, присвятити вільний час загального, важливого для всіх справі. Закохані насолоджуються взаєморозумінням, легко вгадують бажання і думки один одного. Чекайте приємних подарунків.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День сприятливий, життєвий потенціал високий. Прекрасно складаються стосунки з оточуючими, ви легко знаходите спільну мову навіть з найскладнішими людьми і можете зробити надзвичайно сприятливе враження на симпатичну вам особу, не докладаючи для цього особливих зусиль. Спілкування з членами сім'ї буде тільки радувати. У багатьох представників знаку з'явиться можливість побачити старих знайомих, інші відмінно проведуть час у компанії нових друзів. Зірки радять не відмовлятися від поїздок, екскурсій та інших занять, що обіцяють нові враження.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Сприятливий день. Єдина сфера, в якій буде помітно вплив негативних тенденцій, – це стосунки з родичами. На сімейних святах можуть виникнути прикрі непорозуміння, та й взагалі порозумітися буде не надто легко. В іншому ж удача на вашому боці, і цим варто скористатися, щоб реалізувати свої давні задуми і втілити в життя сміливі ідеї. Маса вдалих збігів чекає на тих, хто готовий присвятити цей день виконанню професійних обов'язків, навчанні або комерційної діяльності. Зірки говорять про високу ймовірність вигідних угод і обіцяють чимало цікавих знайомств тим, хто прагне до спілкування.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Життєвий потенціал високий, настрій буде гарним. Та й дефіциту подій, вселяє оптимізм, не передбачається. Насолоджуйтесь життям: зараз обставини складаються сприятливим для вас чином і можна багато чого досягти, не докладаючи особливих зусиль. Можна займатися вирішенням фінансових питань, купувати гарні речі для себе і близьких людей – шкодувати про витрачені гроші не доведеться. Приємне спілкування в неформальній обстановці не тільки подарує приємні емоції, але і дозволить одержати дуже важливу інформацію. Саме час розповісти близьким людям про те, що вас хвилює: добру пораду і безкорислива допомога не змусять себе чекати.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Дуже хороший день, який характеризується до того ж високим життєвим тонусом – а це означає, що Водолії зможуть досягти будь-якої поставленої мети і граючи впоратися з вирішенням повсякденних завдань. І ділове, і особисте спілкування будуть приносити тільки радість. Природне чарівність допоможе вам зав'язати корисні знайомства, а гостра інтуїція підкаже, як налагодити стосунки з близькими. Приємно, що ваші зусилля не пропадають марно, а нагорода приходить своєчасно, не змушуючи себе чекати. Навіть у відносно важких ситуаціях ви зберігаєте оптимізм і охоче діліться ним з оточуючими; сьогодні люди будуть тягнутися до вас і страждати від нестачі цікавих пропозицій не доведеться.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Подолати професійні труднощі допоможуть колеги і просто знайомі, що володіють багатим життєвим досвідом. Не бійтеся обговорювати свої проблеми з керівництвом; відвертість в розмовах такого роду дозволить отримати досить цінну інформацію. Плідна співпраця з новими партнерами дозволить навести порядок у власних фінансових справах, а також отримати ряд цікавих пропозицій. Можливі нові романтичні захоплення, багатообіцяючі знайомства. Почуття закоханих сильні, настає сприятливий момент для зізнань, а також будівництва спільних планів на майбутнє. Відносини з представниками старшого покоління складаються рівно, приводу для сварок не виникає.