Гороскоп за знаками Зодіаку на 21 червня. День мінливих планів

Понеділок, 21 червня 2010, 07:56
День сумнівний з ділової точки зору: плани доведеться міняти через раптово виявлениі обставини, тому й очікуваних результатів досягти дуже важко. Однак в іншому перспективи дуже гарні.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Вам легко дається спілкування з будь-якими людьми, і цим можна скористатися для вирішення професійних і особистих проблем. Прекрасний день для початку здійснення спільних проектів, реалізацію ідей, що вимагають об'єднання зусиль. І на роботі, і під час відпочинку ви будете в центрі уваги, представники протилежної статі виявлять до вас інтерес. Складаються сприятливі обставини для початку роману або рішення проблем, наявних у вже існуючих відносинах. Покладіться на долю: зірки готові багато чого зробити для вас.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Не варто розраховувати на те, що цей день принесе вам легкі успіху і перемоги. Тенденції неоднозначні, а ваші вчинки далеко не завжди можна назвати обдуманими і доречними. Особлива обережність вимагається при вирішенні фінансових питань. Спокуса витратити велику суму на хорошу, але абсолютно не потрібну вам річ, дуже великий – противитись йому, інакше доведеться шкодувати про свою марнотратності. Настав час навести порядок в особистому житті. Для деяких представників знаку це означає відмовитися від відносин, давно втратили щирість.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Важливий день для багатьох Близнюків – він змусить задуматися про раніше скоєних вчинках і правильно оцінити їх. Настав час розлучитися з помилками, відмовитися від стереотипів. Зараз у вашому житті починається новий етап, і для того, щоб він був успішним, необхідна готовність до змін. Негативні тенденції сильні в сфері фінансів, крім того, їх вплив не кращим чином позначиться на поїздках і запланованих розвагах. Особисті стосунки цілком гармонійні, тут немає причин тривожитися і турбуватися. Можна знайти спільну мову з близькими.

Рак (22 червня – 23 липня)
Ракам складно зосередитися: дрібні проблеми здаються нерозв'язними, а прикрі непорозуміння можуть надовго позбавити душевної рівноваги. Спроби налаштуватися на філософський лад навряд чи будуть вдалими, зате спілкування з життєрадісними, повними енергії людьми напевно підніме вам настрій. День підходить для початку ділових і дружніх (але не романтичних!) Відносин, а також укладення продуманих угод. Навряд чи близькі люди зможуть зрозуміти, наскільки серйозні турбують вас проблеми. Цього дня вам доведеться стати жертвою добрих, але не надто приємних жартів, вислухати чимало критичних зауважень.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Леви сьогодні відрізняються від представників інших знаків унікальною здатністю тверезо оцінювати будь ситуацію і зберігати холоднокровність при прийнятті важливих рішень. Там, де інші тонуть у хвилях емоцій і переживань, вітрила вашого корабля роздмухує вітер здорового глузду. Використовувати ситуацію, що склалася собі на користь зможуть ділові люди, а також всі, хто планує присвятити день рішенню професійних проблем. В особистому житті, на жаль, все не так просто. Близьким людям ваша поведінка здається бездушним і егоїстичним, і переконати їх буде непросто.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День нейтральний. Негативні тенденції присутні, але врівноважені позитивними, що і дозволяє відчувати себе цілком упевнено. Основні проблеми стосуються двох аспектів життя – здоров'я та фінансової ситуації. Приділіть увагу профілактичним процедур, постарайтеся відмовитися від поганих звичок. Від незапланованих покупок краще утриматися, пам'ятаючи про те, що грошові надходження змусять себе чекати. Масу корисної інформації можна отримати в ході неформальних розмов з керівництвом і колегами. Проте пам'ятайте, що чутки і плітки – не для вас; приймати до уваги слід тільки факти.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Важко впоратися зі справами: професійні завдання настільки ж складні, як і численні, а вибрати правильну стратегію дій заважають недоброзичливці. У таких умовах особливо важливою стає підтримка однодумців, і сьогодні ви напевно зможете її отримати. Інтерес до вас виявлять також вельми впливові особи, підсумком переговорів може бути успішне довгострокове співробітництво. Це відмінний день для романтичної поїздки або просто прогулянки з коханою людиною. Пам'ятайте, що на ваш настрій погано позначаються рутина і нудьга, і знайдіть можливість урізноманітнити дозвілля.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День принесе багато проблем і завдань, що вимагають негайного рішення, а тому він буде для вас непростим, але дуже цікавим. Є шанс домогтися прогресу в справах, пов'язаних з купівлею і продажем майна, оформленням цінних документів; але при цьому слід пам'ятати, що для досягнення мети саме вам доведеться докласти зусилля, розраховувати на допомогу з боку підстав немає. Можливі значні розбіжності з давніми діловими партнерами, не виключений перегляд раніше досягнутих угод. Зануреність у свої справи заважає вам правильно оцінити прагнення та бажання коханої людини, приділити йому достатньо уваги.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День порівняно легкий, не обіцяє грандіозних змін, але дозволяє домогтися непоганих результатів. Сьогодні зірки підтримують тих, чиї інтереси лежать у сфері професійної та творчої діяльності; енергійні, наполегливі і невтомні Стрільці отримають можливість взяти верх над недоброзичливцями. В особистому житті, на жаль, наполегливість і упертість можуть послужити вам погану службу. Постарайтеся не згадувати про минулі образи, а в дискусіях з близькими зосередьтеся на пошуках компромісу, а не відстоюванні своєї правоти. Гірше за всіх доведеться любителям легковажних розваг – їх настрій буде псуватися без всяких причин.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Вдалий день для подорожей і поїздок. Знайомства з приємними попутниками внесуть у ваше життя щось нове, а в найближчому майбутньому – відкриють нові можливості для особистісного зростання. Однак квапити події не варто. Сьогодні вам нагадають про багатьох даних раніше обіцянки, і виконувати їх доведеться, як би ви не чинили опір. Можливі значні витрати, не виключена і втрата дорогою для вас речі. У сфері романтичних відносин ситуація складається несприятлива. Необачні вчинки, скоєні в недавньому минулому, не залишилися непоміченими, і сьогодні вам належить дізнатися, які їхні наслідки.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Вас чекають великі перемоги – але, на жаль, не в професійній сфері. Домогтися успіхів в роботі заважають недоброзичливці і несприятливий збіг обставин, зате можна відмінно проявити себе в інших областях. Цей день відмінно підходить для проведення важливих переговорів і бесід з впливовими людьми. До вашої думки прислухаються навіть ті, хто раніше ніколи не сумнівався у власній правоті. Радуйте себе, кохану людину і членів сім'ї – ваш позитивний настрій передається оточуючим, наділяє їх здатністю протистояти будь-яким неприємностей. Гарна фінансова ситуація, можна робити покупки і інвестиції.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Риби сприймають всі труднощі і проблеми цього дня із завидною стійкістю, тим самим посилюючи вплив значно позитивних тенденцій. Завершення важливіших справ в чому залежить від те, проявіть чи ви досить наполегливості і завзятості, чи будете домагатися свого всупереч несприятливим обставинам. Найважливіші битви доведеться вести на самоті – недавні помічники і однодумці, на жаль, біжать з поля бою. В особистому житті ситуація складається заплутана, і рубати з плеча ніяк не можна. Вам доведеться вирішити непросте завдання, врахувати інтереси близьких людей, але і вірність власним ідеалам та принципам зберегти.