Гороскоп за знаками Зодіаку на 18 червня. Розраховуємо тільки на себе

П'ятниця, 18 червня 2010, 08:57
День виправдає очікування тих, хто звик прикладати зусилля для досягнення результату і розраховувати виключно на себе.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овнів не на жарт засмутить стан фінансових справ – представники даного знаку змушені скорочувати витрати і навіть відмовлятися від деяких планів. Звичайно, таку ситуацію навряд чи можна назвати комфортною, але це аж ніяк не привід пускатися у всі тяжкі і брати участь в сумнівних заходах. Все, що в хоч якійсь мірі нагадує аферу, призведе лише до втрат і втрати довіри оточуючих. Зате можна знайти дуже впливових покровителів і інвесторів. Будьте консервативні – це найвірніший спосіб досягти успіху в будь сфері.

Телець (21 квітня – 21 травня)
День напружений, пов'язаний з серйозними переживаннями і хвилюваннями. На роботі складається дуже непроста ситуація, вас нещадно критикують і багато чого вимагають. До того ж може виникнути необхідність відправитися в поїздку, яка порушить всі ваші плани. Люди, яким ви довірили свої таємниці, виявляться ненадійними. Де ж шукати підтримку в таких обставинах? Перш за все, у членів сім'ї – вони чудово розуміють вас і готові надати допомогу. Не підведуть і старі друзі, хоча їх жартівливі зауваження можуть здатися образливими.

Близнята (22 травня – 21 червня)
Романтичні відносини знаходяться в сфері впливу несприятливих тенденцій, тому Близнюкам буде нелегко порозумітися з коханою людиною, та й шанси представників знака на нові знайомства невеликі. Однак зірки стверджують, що помилки і помилки, допущені в цей день, буде неважко виправити. Слідкуйте за своїм здоров'ям – життєвий потенціал знижений, будь-яка дрібниця може викликати нездужання. Робота спирається, перед вами не варто нерозв'язних завдань. Фінансова картина сприятлива, та й ділові відносини складаються непогано.

Рак (22 червня – 23 липня)
Обережніше з фінансами: розраховувати на грошові надходження не доводиться, а витрачаєте ви забагато. Особливо значні витрати на розваги та відвідування розважальних закладів. Позитивні емоції, звичайно, необхідні, але сьогодні ви схильні за них переплачувати. В іншому ж дня сприятливий. І в особистому, і в діловій сферах відбудуться події, які вас напевно порадують. Життєвий потенціал високий, скаржитися на брак енергії, поганий настрій або лінь не доведеться. Увечері Раков відвідають цікаві ідеї.

Лев (24 липня – 23 серпня)
У Львів можуть виникнути проблеми при реалізації власних задумів і проектів, а от виконувати чужі розпорядження представникам цього знаку вдається без праці. Це зовсім не означає, що ваші ідеї погані – просто час їх реалізації ще не прийшов. Зачекайте трохи, і ви неодмінно отримаєте перемогу! Обставини не мають у своєму розпорядженні до поїздок – ні діловим, ні розважальних. Зірки радять проводити час у звичній обстановці, серед близьких людей, яким ви повністю довіряєте. Відносини закоханих стають більш серйозними.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Будьте уважні в ділових відносинах – сьогодні люди, яких ви звикли довіряти, можуть повести себе абсолютно несподіваним чином. Крім того, небажано планувати на цей день важливі переговори, зустрічі з потенційними роботодавцями. Студентам-Дівам слід з подвоєним ретельністю готуватися до усних іспитів. Високий життєвий потенціал, ви здатні на подвиги і легко надихаєте інших. Неважко буде вирішити особисті проблеми: ви проявляєте поблажливість до слабостей близьких, і вам відповідають тим же.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Чим менше відповідальних справ ви запланіруете на цей день, тим краще. Справа в тому, що вплив позитивних тенденцій не універсально, і для вирішення складних завдань момент зараз не самий відповідний. А ось спілкування, в тому числі і на ділові теми, буде приємним і продуктивним, тому переговори і співбесіди відкладати не варто. Не все просто в сім'ї: ви готові на багато що заради родичів, але вони чекають (і вимагають!) Більшого. Розібратися в ситуації допоможуть друзі. Зустріч з коханою людиною буде приємною.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День складається рівно, і, якщо заздалегідь скласти план дій, можна добитися великих успіхів. Не варто покладатися на свою здатність до імпровізації – на жаль, геніальні ідеї сьогодні змушують на себе чекати. Зате з рутинною роботою ви впораєтеся швидко. Фінансова картина сприятлива, хоча у тих, хто знаходиться далеко від дому, можливі непередбачені витрати. Настрій буде хорошим, і навіть дрібні непорозуміння не позбавлять вас оптимізму і впевненості в собі. Вдалий день для планування сімейних справ, вирішення важливих питань особистого характеру.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Цей день відкриває перед масу цікавих можливостей. Одна з них пов'язана з просуванням по службі: ви отримаєте несподіване, але дуже привабливу пропозицію. Іншу подарує зустріч з впливовою людиною, готовим допомогти вам в реалізації масштабного проекту. Крім того, день підходить для подолання бюрократичних перепон, візитів в державні інстанції. Непогано йдуть справи і в особистому сфері – здоровий глузд допомагає вам не тільки уникати конфліктів з близькими, але і знаходити рішення старих проблем.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Небажано робити довгострокові інвестиції, брати участь у проектах, що вимагають серйозних вкладень. Це день «коротких грошей»; якщо отримання прибутку відкладається, то її, швидше за все, і не буде. Непогані перспективи відкриються перед Козерогам, які знаходяться у пошуках роботи. Хороший день для переговорів, публічних виступів, здачі усних іспитів. А ось відвідування світських заходів краще відкласти: можливі неприємні сюрпризи. Спокійний відпочинок у колі близьких людей допоможе відновити сили, а сюрприз, підготовлений коханою людиною, напевно порадує.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
В особистому житті Водоліїв можливі значні зміни на краще – і для початку, і для розвитку романтичних відносин це день найбільш сприятливий. Ви чарівно привабливі, життєрадісні і милі; важко уявити собі людину, яка сьогодні не зверне на вас уваги. У діловій сфері ситуація теж складається непогана: вам багато в чому везе, а якщо удача не поспішає назустріч, ви блискуче справляєтеся з труднощами самостійно. Можливі значні грошові надходження, подарунки. Корисний активний відпочинок.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Хороший день. Риби можуть закохатися або почути романтичне визнання, чудово провести час з коханою людиною, почати сімейне життя. Відносини з родичами налагоджуються, і навіть дрібні сутички не заважають насолоджуватися спілкуванням. Життєвий потенціал високий. У професійній сфері на якісь запаморочливі успіхи розраховувати не доводиться, але в цілому все йде непогано. З рутинною роботою ви впораєтеся швидко, залишиться час на те, щоб обміркувати нові ідеї, час реалізації яких ще не настав.