Гороскоп за знаками Зодіаку на 16 червня. Обережніше з фінансами

Середа, 16 червня 2010, 08:58
День буде досить напруженим для тих, чиї основні цілі та інтереси пов'язані з фінансами. Дуже важко прийняти правильні рішення, вірно розпорядитися наявними засобами. Велика ймовірність невдалих інвестицій, втрат. Грошові надходження не виправдають очікувань.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Будьте уважнішими в роботі. З професійної точки зору цей день дуже складний, і за будь-які допущені помилки вам доведеться дорого заплатити. Пам'ятайте, що сьогодні за всіма вашими діями пильно спостерігають конкуренти, які готові використовувати будь-який ваш промах з користю для себе. Вірогідні фінансові труднощі, доведеться відмовитися від деяких запланованих витрат. Емоційний фон стабільний. Серйозних змін в особистих стосунках не відбувається, і вас це цілком влаштовує.

Телець (21 квітня – 21 травня)
День вдалий – Тельцям вдається скористатися сприятливим збігом обставин і добитися свого з мінімальними втратами. Непогано пройдуть зустрічі, причому як з діловими партнерами, так і з представниками органів влади. Вам неважко відстояти свою точку зору, не виявляючи при цьому агресивності і зайвої жорсткості. Можна вирушати в поїздки разом з коханою людиною і членами сім'ї. Ви не тільки добре проведете час, але й отримаєте корисний досвід.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Буде потрібно чимало терпіння, щоб привести в порядок свої справи. Поспішність недоречна ні в професійній, і в особистому сферах. Небажано діяти поодинці – шукайте однодумців, зараз можна заручитися підтримкою людей, які надовго стануть вашими союзниками. Сприятливий день для домашньої роботи, «господарських» покупок, вирішення побутових проблем. Вам вдається створити атмосферу затишку та комфорту вдома, порадувати і близьких людей, і несподіваних гостей.

Рак (22 червня – 23 липня)
Професійні успіхи будуть вельми скромними: Раки довго роздумують, і часу на те, щоб діяти, практично не залишається. Великою є спокуса слідувати чужим прикладом, але робити цього не можна: зірки підтримають тих, хто приймає самостійні рішення. Можливе деяке поліпшення фінансового становища, але з покупками краще не поспішати. Не виключена сварка з коханою людиною, причому причина її буде вкрай незначною.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Події цього дня змусять задуматися про те, чи у правильному руслі розвиваються їх відносини з діловими партнерами. Представникам знаку доведеться виправляти чужі помилки, брати на себе відповідальність за промахи, допущені іншими; приємного в цьому мало, але здається, що тільки так можна зберегти авторитет. Ускладнюють ситуацію фінансові труднощі. У сім'ї теж не все гладко: родичі не схвалюють ваша поведінка і не вважають за потрібне цього приховувати.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
День буде досить складним для Дів, чиї основні інтереси зараз лежать у сфері професійної діяльності. Події розвиваються не зовсім так, як вам хотілося б, доводиться відкладати рішення деяких важливих питань і займатися другорядними, але вкрай нудними справами. Зате можна розраховувати на підтримку друзів і близьких: у них знайдуться для вас і добрі слова, і хороші поради, і забавні жарти.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Передбачливість дозволить представникам знака уникнути проблем і не сісти в калюжу. Ваш авторитет в очах оточуючих зростає, що сприяє і просування по кар'єрних сходах, і поліпшенню сімейних відносин. Фінансова картина сприятлива, непоганий день для покупок. Ви прагнете до нових знайомств, але вони не виправдовують ваших очікувань. З контактами потрібно бути перебірливими, тому що можливі не тільки розчарування, але і серйозні втрати.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День буде досить напруженим. Пам'ятайте про те, що ви потребуєте у відновленні сил, і розподіляйте час так, щоб у вас була можливість відпочити між важливими справами. Надмірне напруження може привести до нездужання. Дуже важлива обережність у ділових відносинах, є ризик постраждати від підступів недоброзичливців. Незважаючи на всі труднощі, вам вдається не тільки зберігати непогане настрій, але і ділитися ним з близькими.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Вірогідні сімейні проблеми. Розбіжності зі старшими родичами серйозні, при цьому у Стрільців немає бажання йти на поступки. Справа може дійти до конфлікту, якщо ви не покличе на допомогу здоровий глузд. У романтичних стосунках ситуація складається більш сприятлива, тут можна говорити про відносний взаєморозуміння і щирої турботи. Чи вдасться відстояти професійні інтереси, реалізувати свої ідеї, навіть якщо керівництво спочатку буде проти.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Будьте уважні в роботі: сьогодні ви схильні недооцінювати вплив багатьох факторів, які не настільки малозначністю, як здається на перший погляд. Довіряйте союзникам, але не втрачайте можливість проконтролювати їхні дії; обставини складаються так, що відповідати вам доведеться не тільки за себе, але і за інших. Розлад в романтичних стосунках змушує хвилюватися. Ви готові до відвертої розмови з коханою людиною, але ваша «половинка» не йде на контакт.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Непоганий, але неспокійний день. Водолії хвилюються через дрібниці, все, що відбувається навколо, приймають дуже близько до серця. Насправді ж підстав для тривоги немає, просто потрібно змиритися з тим, що не все відбувається саме так, як вам хотілося б. Не завадить пильність у відносинах з діловими партнерами, особливо на стадії укладання договорів. Вам доводиться викликати на допомогу всі свої дипломатичні здібності, щоб уникнути конфліктів в сім'ї.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Дуже важко дотримуватися раніше складеного плану – занадто багато з'являється несподіваною інформації, та й розпорядження керівництва вельми непередбачувані. Оточуючі чекають від вас майже безмежною поступливості, і ви проявляєте її, хоча часом коріте себе за це. Спроби опиратися тиску ззовні спочатку здаються марними, але шанс відстояти свої інтереси все ж є. Близькі чекають від вас розуміння і підтримки, ви ж і самі не проти спертися на чуже плече.