Гороскоп за знаками Зодіаку на 15 червня. Будьте оригінальними

Вівторок, 15 червня 2010, 08:58
День підходить для початку нових справ і роботи над масштабними проектами. Не бійтеся оригінальних рішень, нетипових вчинків – вони сьогодні надзвичайно доречні.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День буде дуже вдалим. Овни поставили перед собою вірну ціль і рухаються до неї семимильними кроками. Неможливо уявити собі перешкоду, якої вони не змогли б подолати. Дуже сприятливий день для спілкування: ви легко завойовує симпатії, швидко знаходите спільну мову з оточуючими. Сьогодні вам однаково легко і закохатися, і зачарувати людину, яка викличе у вас інтерес, так що для початку романтичних стосунків складаються найсприятливіші обставини. У закоханих теж не буде приводів для скарг.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Настрій Тельців мінливий, представникам цього знаку не раз протягом дня доведеться стримувати роздратування і гнів, брати себе в руки. Звична, рутинна робота налаштовує на філософський лад, але не виключені і стресові ситуації, що вимагають негайної реакції, блискавичного прийняття рішень. Справитися з впливом негативних тенденцій допоможуть однодумці. Вони готові взяти на себе вирішення деяких проблем, простягнути руку допомоги і просто розвеселити вас. Порадує відвідування світських заходів.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День непоганий, проте Близнюки будуть шкодувати про те, що не всі їхні здібності і таланти знаходять гідне застосування. Представникам цього знаку хочеться чогось надзвичайного, ситуація ж вимагає від них слідування традиціям та виконання розпоряджень. Але навіть до рутинних справ можна підійти творчо; люди, з якими ви співпрацюєте, це напевно оцінять. У колі близьких людей ви віддаєте перевагу вести себе з дитячою безпосередністю, і це багатьом подобається. Можна скористатися ситуацією і трохи повередувати.

Рак (22 червня – 23 липня)
Дуже сприятливий день. Практично в усьому, за що беруться Раки, представників цього знаку чекає успіх. Можна подолати розбіжності з керівництвом, отримати цікаві пропозиції, внести значні зміни у власне особисте життя. Не зупиняйтеся на досягнутому після перших успіхів. Цей день дозволить вам досягти гармонії у відносинах з коханою людиною. Самотні Раки можуть розраховувати на нове знайомство або романтичне захоплення, яке виявиться дуже серйозним і принесе багато радості.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Немає серйозних причин для занепокоєння, але рухатися до мети все-таки варто без зайвого поспіху: необережність може мати наслідки не жалюгідні, але неприємні. Керівництво чекає від вас бездоганного виконання доручень, а ділові партнери – щирого служіння спільній справі, так що розслабитися навряд чи вдасться. З іншого боку, результат вашої праці буде гідним. Оскільки життєвий потенціал високий, перспектива не провести вільний час у неробстві, а присвятити його активної діяльності вас не злякає.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Можна багато чого встигнути, якщо діяти рішуче і швидко, не витрачаючи часу даремно. Сьогодні поспіх не перешкодить вам досягти відмінних результатів, оскільки ви інтуїтивно вибираєте вірну тактику. Дуже гарний день для контактів з діловим оточенням, відряджень, налагодження нових відносин. Вдасться заручитися підтримкою членів сім'ї та здійснити значні зміни дому, почати будівництво чи ремонт. Емоційний фон сприятливий, ви зберігаєте гарний настрій і радуєте близьких, а вони відповідають тим же.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День складається сприятливо для всіх Терезів, але особливо вдалим він буде для тих представників знаку, які стурбовані, в першу чергу, особистими відносинами – дружніми, сімейними і романтичними. Ви добре розумієте тих, хто вам дорогий, знаходите з ними спільну мову, охоче пропонуєте допомогу і отримуєте натомість безмежну вдячність. Втім, і в професійній сфері ситуація складається непогана: можна багато чого встигнути, домогтися поліпшення фінансового становища. Дуже вдалий день для поїздок.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Можливо значне поліпшення фінансового положення. Вірогідні великі грошові надходження, вигідні угоди, пропозиції, прийнявши які, ви зможете істотно збільшити свої доходи. Покупки будуть вдалими. День непогано підходить для роботи, але ще краще – для відпочинку, спілкування з близькими, романтичної подорожі. Ваша фантазія не знає меж; нудьгувати не доведеться ні вам, ні тим, з ким ви плануєте провести час. Важливі ділові зустрічі постарайтеся провести в неформальній обстановці.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільцям везе у дрібних справах, а з рішенням серйозних проблем представники цього знаку справляються завдяки своєму непересічному розуму і кипучої енергії. День буде вдалим і відкриє нові перспективи, а ви напевно не пропустіте свій шанс. Трудовий ентузіазм не залишиться непоміченим – можливі і кар'єрне зростання, і отримання щедрої фінансової винагороди. Сьогодні ви більше звичайного потребуєте підтримки родичів, їх порад і розуміння. Будьте готові до відкритого діалогу.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
В особистій сфері можливі значні зміни на краще. Ви не тільки виступаєте їх ініціатором, а й робите все можливе, щоб вони відбулися якомога швидше. Високий життєвий потенціал, ви не можете поскаржитися на поганий настрій, нездужання малоймовірні. На цей день можна призначати зустрічі будь-якого роду: немає такої людини, з яким ви б не змогли знайти спільну мову. Вечір відмінно підходить для романтичного побачення, відвідування театру або концерту разом з вашої «половинкою». Можливі несподівані візити.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Дуже вдалий день з професійної точки зору: у роботі можна досягти великих успіхів, не докладаючи для цього значних зусиль. Вам вдається знаходити правильні рішення в складних обставинах, вибирати найпростіший і ефективний спосіб досягнення бажаного. Добре складуться відрядження, ділові поїздки. В особистій сфері значні зміни малоймовірні, але в цілому хід подій буде вас радувати. Прослідкуйте за тим, щоб ваші вчинки і рішення були передбачуваними для близьких: сюрпризи навряд чи виявляться приємними.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Затишшя у справах дозволяє зібратися з думками і визначитися з планами на майбутнє. Зараз ви можете дозволити собі не поспішати, навіть якщо оточуючї будуть натякати на те, що варто було б додати темпу. Дуже вдалий день для зустрічей з впливовими людьми: з сильними світу цього ви легко знаходите спільну мову. Емоційний фон сприятливий, та й життєвий тонус високий. Ви легко захоплюєтеся новими ідеями та цікавими людьми, проте здорового глузду не втрачаєте, так що серйозних причин для занепокоєння немає.