Гороскоп за знаками Зодіаку на 14 червня. Компроміс врятує ситуацію

Понеділок, 14 червня 2010, 08:59
Успіхи будуть прямо пропорційні зусиллям, прикладеним для їх досягнення. Розбіжності в ділових відносинах загострюються, але не досягають критичної точки – зараз ще можна піти на компроміс і врятувати ситуацію.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Сьогодні перед Овнами відкриються цікаві можливості, однак представникам знака варто серйозно подумати про те, чи потрібно ними користуватися. Справа в тому, що вам належить робити нелегкий вибір між діловими та особистими інтересами, причому враховувати потрібно і думку близьких людей – саме вона, до речі, може зіграти вирішальну роль. Постарайтеся не поспішати з відповіддю, вам потрібно спокійно зважити всі «за» і «проти», постаратися глянути на ситуацію збоку. Холоднокровність і відсутність зайвих емоцій допоможуть навести порядок в особистому житті.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Неоднозначна фінансова ситуація. Зазвичай практичні та передбачливі Тельці сьогодні схильні укладати сумнівні угоди і просто жбурляти гроші на вітер. Положення посилюється тим, що складаються дуже сприятливі обставини для отримання кредиту або матеріальної допомоги – в результаті ви витрачаєте значно більше, ніж можете собі дозволити. В іншому ж день складається вдало. Ваші зауваження точні і коректні; колеги, члени сім'ї та друзі будуть вдячні вам за поради.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Чимало часу і сил доведеться витратити на вирішення старих проблем, про які ви хотіли б просто забути. Ця малоприємна тенденція відзначається й у діловій, і в особистій сферах, так що будьте готові трудитися в поті чола. Вас цінують за вміння швидко приймати рішення, враховуючи при цьому масу чинників, але навколишнім важко зрозуміти, що часом ви потребуєте поради та підтримки. Сьогодні ви не можете дозволити собі вередувати, проявляти легковажність, весело байдикувати – ситуація вимагає розсудливості, критичного погляду на речі, відповідального підходу до будь-якої справи.

Рак (22 червня – 23 липня)
Можна добитися великих успіхів, не докладаючи для цього серйозних зусиль. Професійні перемоги вдасться здобути завдяки вмінню швидко отримати потрібну інформацію і знайти їй гідне застосування. Деякі Раки навіть чутки, які розпускають недоброзичливці, зможуть використовувати з вигодою для себе. Розвиток особистих відносин теж не дає приводу для скарг. Прикладіть трошки зусиль, і ви досягнете того, про що нещодавно могли тільки мріяти. Можливо значне поліпшення фінансового положення, укладання вигідних угод.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Досить вдалий день. Леви не можуть похвалитися особливим трудовим ентузіазмом, але його і не потрібно – досить звичайної старанності й акуратності, щоб отримати очікувані результати. Ймовірно поява нових цілей, можливе відкриття нових напрямків діяльності. З експериментами будьте обережніше, ви схильні переоцінювати свої можливості. З близькими порозумітися неважко – достатньо уважно вислухати їх і продемонструвати непідробний інтерес до їхніх справ. Сьогодні Леви мимоволі опиняються в центрі уваги, тому ймовірність нових знайомств дуже велика.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Цей день навряд чи ознаменується великими перемогами, але він добре підходить для вирішення поточних завдань, рутинної роботи. Творчий потенціал трохи знижено, зате вам легко зосередитися, сконцентрувати увагу. День підходить для переговорів з впливовими особами, візитів в державні інстанції. Емоційний фон сприятливий, настрій буде гарним. Ви готові до компромісів, і близькі люди напевно це оцінять. Несподівана подія направить розвиток романтичних відносин у нове русло. Життєвий тонус високий.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Фінансова картина несприятлива – цей день пов'язаний зі значними витратами, а на серйозні грошові надходження розраховувати не доводиться. В іншому ж ситуація складається цілком стерпна, хоча на подарунки долі розраховувати Терезам не варто. Хочете досягти мети? Доведеться потрудитися, але результат не розчарує. День гармонійних і теплих сімейних відносин, тісного зв'язку з близькими, інтуїтивного розуміння потреб і бажань коханого. Можна обговорювати питання, що стосуються шлюбу та спільного життя.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіонам важко знайти спільну мову з колегами, уникнути конфліктів з випадковими знайомими. Сьогодні ви поблажливі тільки до тих, ким справді дорожите; іншим доводиться постійно ухилятися від ударів вашого хвоста. Якщо сьогодні вам належить спілкуватися з людьми, з якими ви збираєтеся мати справу і в майбутньому, будьте гранично стримані – одне «отруйне» слово може покласти край відносинам. Налаштуватися на більш миролюбний лад допомагає спілкування з родичами. Саме їх підтримка, часто мовчазна, дозволяє вам знайти душевну рівновагу і заспокоїтися.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Вплив позитивних тенденцій сильний. На жаль, Стрільці, всупереч звичаю, сьогодні не можуть похвалитися енергійністю та цілеспрямованістю, необхідними для того, щоб цим впливом скористатися. Тому день, який міг би стати важливим і продуктивним, виявиться просто спокійним і, загалом, малоцікавим. Правда, у вас буде можливість навести лад у сімейних справах – можливість вельми своєчасна, тому що плутанини в них стає все більше. Відносини з родичами спочатку будуть складатися досить напружено, але пізніше повернуться в звичайне русло.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козероги повною мірою використовують вплив позитивних тенденцій, тому день для них буде складатися дуже вдало. Можливі значні зміни на краще в діловій сфері, причому чим більш наполегливі ви будете, тим кращих результатів доб'єтеся. Воістину безцінним стане досвід, набутий у цей день. День подарує приємні зустрічі і романтичні побачення. Можна вирушати в поїздки, присвячувати час якимось незвичайним заняттям. Можливим стає подолання давніх розбіжностей з коханою людиною. Життєвий потенціал високий.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Не варто розраховувати на те, що проблеми вирішаться самі собою, а справи вдасться перекласти на плечі союзників і однодумців. Будь-яка перемога потребують зусиль, і зусиль неабияких. Причому вам доведеться не тільки наполегливо працювати, але і виявляти фантазію, винахідливість, ерудицію – словом, простим день не буде. Чи стане він вдалим? Напевно! Незважаючи на всі труднощі і проблеми, ви зберігаєте внутрішню гармонію і життєрадісність, і тому в будь-якій події можете побачити хорошу сторону. Уміння поділитися оптимізмом з оточуючими робить вас особливо привабливими для представників протилежної статі.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День пов'язаний з появою нових ідей, для реалізації яких зараз складаються найсприятливіші обставини. Беріться за справу, не відкладаючи – чим більше рішучості ви виявите, тим краще буде результат. Фінансова ситуація стабільна, витрати можливі, але катастрофічними вони не будуть. Рівно, спокійно складаються стосунки з оточуючими, вас тішить розуміння близьких. Цей день підходить для активного відпочинку і відвідування світських заходів, організації свят для друзів, а також експериментів з іміджем.